PEUGEOT / POPRAVAK
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
GoschaUkuchi
#1 PEUGEOT / POPRAVAK
Imam svoju malu truljicu od auta, Peugeot 106. Zna li neko gdje ima dobar cika majstor (da nije previse skup) da ga pogleda, mislim na servisiranje i da mi pogleda neke kugle (pojma nemam sta su te kugle), jer ih valjda treba zamjeniti. Ako ima neko nekoga da mi preporuci bila bi zahvalna 
-
tricolor
ako trazis MAJSTORA(citaj:neko ko se razumije u peugeotova vozila)za pezoa onda PEUGEOT servis 206 na stupu skretanje prije semafora prije energoinvesta iza dallasa desno,ulica pijacna bb .........servis na barama???i kad je bio ziv hamo bili su lopine kakvi li su tek sad.....
ako hoces javi se na pp dacu ti broj ovog servisa 206
-
GoschaUkuchi
tricolor wrote:ako trazis MAJSTORA(citaj:neko ko se razumije u peugeotova vozila)za pezoa onda PEUGEOT servis 206 na stupu skretanje prije semafora prije energoinvesta iza dallasa desno,ulica pijacna bb .........servis na barama???i kad je bio ziv hamo bili su lopine kakvi li su tek sad.....
Hvala ti, bila sam kod njih prosle godine i onako su mi... Nista posebno nisu uradili (ulje, voda i konstatacija da se neki dio treba zamjeniti), dodje mene 150...
Hvala.
-
GoschaUkuchi
E pa na moju srecu nisu...Karabaja wrote:zar to nisu auta za jednokratnu upotrebu?
Zivio mali laviccc!!!!