Ovaj novi Sandero mi je bas mocan, pogotovo Stepway. A
meni bi bio jos interesantniji Logan MCV Stepway, al' navodno su odustali od njega.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ovaj novi Sandero mi je bas mocan, pogotovo Stepway. A
Audi BMW i Mercedes su otjerali sve iz tog segmenta. Sada idu i segment nize.Me_again wrote: ↑31/01/2021 22:44Audi / Bmw / Mercedes pa i Ford se povukli iz tog segmenta ?madner wrote: ↑31/01/2021 22:37 Mali SUVovi su se pojavili da ljudi sa manjim primanjima mogu iste po gradu vozati, nije zbog duzih putovanja. Tako da to jeste globalni trend, koji mi ne pratimo jer su primanja premala.
Sto se tice Pasata, prvo su se svi povukli iz E segmenta, sada je jos ostao 508 kao izbor.
A ovo što pričaš o malim SUV-ovima koje ljudi sa mali prihodima voze po gradovima me zabrinjavaImaš neke mentalne fikcije ili ???
Ali, zaboravio sam da ja mislim da znam a ti samo znaš, sorry![]()
![]()
![]()
Koji si ti nadobudni levat to je čudo jedno
ne izgleda lose ali je preskup, 28 milja za 1.0 TCedaljinski324 wrote: ↑31/01/2021 23:08Ovaj novi Sandero mi je bas mocan, pogotovo Stepway. A
meni bi bio jos interesantniji Logan MCV Stepway, al' navodno su odustali od njega.
Malo mi je smiješno i jadno da se spuštam na nivo mediokrioteta kao što je tvoja malenkost.madner wrote: ↑01/02/2021 08:44Audi BMW i Mercedes su otjerali sve iz tog segmenta. Sada idu i segment nize.Me_again wrote: ↑31/01/2021 22:44Audi / Bmw / Mercedes pa i Ford se povukli iz tog segmenta ?madner wrote: ↑31/01/2021 22:37 Mali SUVovi su se pojavili da ljudi sa manjim primanjima mogu iste po gradu vozati, nije zbog duzih putovanja. Tako da to jeste globalni trend, koji mi ne pratimo jer su primanja premala.
Sto se tice Pasata, prvo su se svi povukli iz E segmenta, sada je jos ostao 508 kao izbor.
A ovo što pričaš o malim SUV-ovima koje ljudi sa mali prihodima voze po gradovima me zabrinjavaImaš neke mentalne fikcije ili ???
Ali, zaboravio sam da ja mislim da znam a ti samo znaš, sorry![]()
![]()
![]()
Koji si ti nadobudni levat to je čudo jedno
Nema vise Opela, Forda, Alfe, Saaba, Citroena, Fiata, Renola ili Rovera. Ford jos nije ozvanicio za Mondea, no kazu bice visociji sljedeci. Ime tako mozda i ostane, u USA su se vec povukli kao i VW sa Passatom.
Kod nas ne, ali mi nismo mjerodavni.
Cudno kako se ljudi iznerviraju jer se osjecaju glupim samo sto ih ispravis ili znas vise.