Recite mi nesto o ovom autu?
npr. za koje pare se moze naci solidan, kakav je za sigurnost vozaca, kako je stabilan, izdrzljiv,...
a i mane ako ima
Hvala!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
pa nije ti ovo masina za automatsko odgovaranje...ZizuMikan wrote:Ne razumem zasto nedobijam odgovor?
Hvala!
Ko ti je rekao da se škodilak ne krade, gadno te slagao!Grga07 wrote:auto ko auto je Ok, servisi nisu skupi(dijelovi), izdrzljivo je, a motori su pogotovo top, e sad ja imam pug-a ali ako si "s parama" ja bi radje ganjao Octaviu, jer ima vise "podrske" za nju, sto se tice majstora i sl.. Nije problem u nabavci dijelova koji su potrosni i sl. ali ipak vw je kod nas zastupljeniji a skodilak se ne krade ako bilo koji vw..
pozz

Izašao ga oko 6100 €tavustavus wrote:evo prijatelju da ti malo pomognem jer sam bio u slicnoj dilemi...ja imam passata full i prezadovoljan sam ali kad sam ocu trazio auto bilo je opet po vw-u...nesto se razumijem u auta onako osrednje i sa tim znanjem koje nije amatersko trazili smo ono nesto a da nisam ni sam znao sta da mu trazim...ona klasicna nasa je ma kupi golfa tdi sa klimom od 2001 pa gore,da ne bude nesto skupo plaho..i nakon nekog vremena vidis da ces dobiti golo auto da nema nista klasika i nista posebno ..okrenem se francuzu i nalatim na pezo 406 2.0 HDI 2003. crne boje druga ruka kupljeno kod nas u Sarajevu cini mi se da je iz hadzica bilo auto..pregledo onako vizuelno na servis u Blok pa svom majstoru i u Bihamk opet kod havera bez greske suh ne udaran extra..MODEL::Crni krom lajsne 406 2.0 hdi 66Kw - 90KS-izuzetno bitna stvar jer jedino ovaj sa 90 konja nema famozni FAP filter, el.podizaci 4x, centralno i daljinsko zakljucavanje, grijani el. preklopivi i podesivi retrovizori, klimatronic, navigacija, senzori za kisu, org cd-radio player, bord computer, komande na volanu za radio i cd, maglenke, alu felge 16" org pezo, unutra drvo dekor, uraden zupcasti, nove disk plocice, kozni volan,ruc.mjenjaca i rucna, slabe ljetne gume, tonirana stakla itd....odmah mu ulje zamjenili i kostalo 122 uljni naftni filter zraka klime.. kunem se od prosle godine niti jedan jedini put nije vidio servis auto fenomenalno ,imao je nekad uzbune elektronike valjda kazu da im je mana da ponekad hoce pokazat lazno da gori neka lampica ova ili ona ugasis auto i upalis i ides dalje... zbog cega sam sve ovo naveo zbog ovog...CIJENA -- 11 900 KM 12800 CIJENJEN PROSLE GODINE ..i nek me neko uvjeri da moze kupiti nesto sa ovakvom opremom za bolje pare a o IV da i ne govorim,vozim VW 2003 ali ova su auta precjenjena..izvinite na dugu postu
Reci mi koje ti je god taj 2.0 hdi i koliko trosi??just4fun wrote:Ja vozim pežo 406 već 10 godina.Prvo 1,9 td pa sad 2,0 hdi 110 ks.Imao sam i drugih auta :bmw , skoda , vw , ali je ovo najbolje za te pare.Održavanje uopšte nije preskupo , samo uporedi dijelove za ista godišta sličnih auta , pa će sve biti jasno.Ja ti ga preporučujem i to ovaj sa 110 ks - ide super a ne troši puno.Sve što te zanima pitaj.
Axa, extra...just4fun wrote:2000 g. - kod mene je oko tri godine-bez kvarova.170000 prešao - troši oko 7 litara , kombinovano.