10.08.2007 postajem jako ponosna vlasnica PEUGEOT 207 CC 1.6 vti 120 ks(CCA 135000,00 KN )U AUTO SALONU TM VOZILA kovinska 2 ,10000 Zagreb.
30 .08.2007. – curi mi krov u praoni
10.09.2007 godine primam pismo od TM vozila i Peugeota hrvatska da trebam doć na sevisnu akciju .
Ja odlazim na sevisnu akciju 17.09.2007. godine i pitam u TM vozilima zašto to rade kad je s mojim autom sve ok .Oni mi odgovaraju da su takvu naredbu dobili od Peugeota Hrvatska –glavni uvoznik.Tada se isto zalim na kljuć koji se nakon par mj . uporabe samostalno otvara.
Od tada počinju svi moji problemi.A njihov komjuter tj program za oćitavanje grešaka ne očitava nikakvu grešku na mom autu.
15.10.2007 tada počinje moja nočna mora.
Auto se gasi sam od sebe,neče upaliti ,previše troši ,nešto lupi kod paljenja.
Oni mi tada tvrde da je to do softvera i da moram čekati novi softver
08.11.2007- mo je krov zablokirao –oni su mi relki da je to bila moja greška –ja sam tvrdila da nije
25.04.2008 – auto se sam od seve gasi ,nemirno radi – tad sam pisala i u peugeot u frencusku ali nije nikakv odgovor došao
auto i dalje se ponaša jako loše i od 15.10-25.04 sam bila više puta na raklamaciji ali mi nisu ništa sredili niti otvarali radne naloge jer su cijelo vrijeme tvrdili da je to do softvera i da kad dobiju novi softver iz francuske da če to biti riješeno.U tih 6 mj mene nitko nije zvao da me pita kako je s autom niti da mi kaže da je došao novi softver niti bilo šta drugo.Tada zahtjevam sastanak s direktorom firme i tražim da mi daju novi motor na što mi on govori da se to tako nemože da čekamo novi softver.
02.05.2008 moj prijatelj koji (koji radi u Trgo Metalu ) je slućajno bio pred mene kad sam palila auto i on mi kaže da mi je crkla lamda sonda i da odem u TM ovzila i da im to kažem.
Ja sam otišla i tada rade dijagnostiku i na komjuteru njihovom javilo da moj auto imam grešku i da treba mjenjati lambda sondu koja je u menđuvremenu crkla.TO su mi tada zamijenili .
Poslje toga mi se auto još par puta znao ugasiti od sam sebe i nemirno raditi ali mi nisu nikada otvarali naloge za taj problem.
16.01.2009 – mi sistem za pranje stakla nije radio i tada su otkrili da mi je crkao osigurač
05.02.2009 – mi sistem parking senzora crkao i oni su rekli da opet nevide nikakvu grešku u kompjutorskoj dijagniostici ali su ih zamijenili.
17.02.2009 – vozilo mi je javaljalo da nema ulja a ima.
06.04.2009 – došlo je vrijeme za redovni servis koji sam naravno napravila tamo u TM vozilima
24.04.2009 – registracija i eko test u autoklubu siget – tamo mi je tehničar koji mi je radio eko test rekao da mi motor ne radi dobro i da odem da mi ga pogledaju
28.04.2009.- to sam išla reklamirati u TM vozila o ni su mi relki da dobro radi i otpilili me.S tim da mi se i tada 2 puta taj dan zgasio sam od sebe na semaforu i nemirmo radio cojlo vrijeme .Stim da sam i tada bila u auto maksimiru da mi narave eko test i tako su mi isot rekli da su mjerenja ok a da auto klubu siget nije mjerodavan.
12.05.2009 – Mi se opet upalila neka lampica i tada su otkrili da mi nevalja neka štop senzor to su mi popravili,prekidać i brtvu neku su mijenjali.
15.06.2009 – idem na put i opet mi javlja da nema ulja i kupujem litru ulja za svaki slučaj
U studenom i prosincu mi se auto opet počeo čudno ponašati a to je gašenje auta i nemiram rad,auto mi par puta(10 tak puta) nije htio upaliti i nemirmo je radio ja sam ih zvala svaki put i rekli su mi da ga promatram par dana i da se onda javim .
07.01.2009 - su mi otkrili da mi je crko katalizator i senzor reference cilindra usklađenosti,oni mi rade ponudu za popravak naravno garancija je istekla i ja bi trerbala platiti popravak 8000 kn.
Tada lagano gubim živce i odlazim kod prijatelja da mi potvrdi problem.I on ima prijatelja u Peugeotu Hrvatska koji mi kaže da su mi trebali dati novi motor dok je auto bio pod garancijom kad mi nisu mogli riješiti problem koji imam koji me prati dan danas.
Ja na to poludim i tražim sastanak s vlasnikom i s nekim iz Peugeota Hrvatska .Sastanem se s gosp.Dodikom- iz Peugeota Hrvatska i gosp.Goranom Frljužecom i oni mi kažu da će katalizator dati Peugeot hrvatska i i da ću ja platiti dijelove koji se troše i da če mi to zamijeniti.A reprogramiranje komjutera če financirati TM vozila.
Nakon toga mi se čini da mi auto više troši pa idemo na testrianje i tada vidimo da auto troši relativno ok tj čak i manje nego je trošio do tada.Tj troši isto kao što je trošio kad sam ga tek kupila cca 8.5 l na 100 km mješovite vožnje.
15.02.2010 - Jućer mi se opet nešto desilo s parking senzorima koji nisu radili pa sam to išla reklamirati ali ni nisu otvarali nalog nego samo napravili dijagnostikuLjudi sta mi mozete reci o ovom autu prije svega za motor, ja znam da je to zajednicki motor Peugeota i BMW, ali igrom slucajeva nabasah na ovaj post na jednom forumu pa sasm skoro odustao od kupnje
ovo boldirano je meni covjek rekao da ima auto, kao po njemu neki manji problem sa sihronizacijom cilindara. Mislim skoro sigurno necu auto kupiti ali reko da pogledam sa vama sta kazete