3:25
al neka hvala , dokle god ima manuelni ja cu ga uzimati rado
Moderators: _BataZiv_0809, anex
3,25amar1994 wrote:Glup test , evo pravi![]()
3:25![]()
![]()
![]()
al neka hvala , dokle god ima manuelni ja cu ga uzimati rado
ma ne moze se vidjet pravo na brzinomjeru , ovo su profi vozaci i ne moze nista DSG-u , cak ni megane sa 20tak ks visecondy wrote:Ja sam ga obrisa sa mobitela pa mislio da ga nisam uspio nakaciti mrsko mi ga ponovo stavljati![]()
Pa nije glup, vidio si razliku u ubrzanju, velika razlika dsg puni brzi
legenda hahacondy wrote: 3,25![]()
Sad sam do kraja pregleda. Jest profi vozac strasno kako brzo salta al koliko je sporije od dsg-aamar1994 wrote:ma ne moze se vidjet pravo na brzinomjeru , ovo su profi vozaci i ne moze nista DSG-u , cak ni megane sa 20tak ks visecondy wrote:Ja sam ga obrisa sa mobitela pa mislio da ga nisam uspio nakaciti mrsko mi ga ponovo stavljati![]()
Pa nije glup, vidio si razliku u ubrzanju, velika razlika dsg puni brzi
I was in park I had car in the parkamar1994 wrote:legenda hahacondy wrote: 3,25![]()
Brzi si do majstora, i tu je kraj.condy wrote:Dsg je brzi...u tome je poenta u odnosu na manuelni. Ima dosta testova manuelni vs dsg na youtube
Ja to rekoh za sebe, svi imamo različite ukuse i potrebe. Ja volim manuelca i to je to. Još uvijek mi nije dosadio niti će.Naslovnica wrote: I ja sam bio istog mišljenja nakon američkih fordova automatika iz devedesetih.
Međutim, često imam priliku na poslu da vozim Tiguana 2012 sa DSG mjenjačem.
Nije mi više 18 godina i auto mi je potrebno od tačke A do tačke B.
Želio bih da ga posjedujem, sa sve DSG mjenjačem i tempomatom.
Nije kraj otici majstorukonektovan wrote:Brzi si do majstora, i tu je kraj.condy wrote:Dsg je brzi...u tome je poenta u odnosu na manuelni. Ima dosta testova manuelni vs dsg na youtube
probao ga danas , al TSi 200ks superb , impresivnocondy wrote: Nije kraj otici majstoru
Mozda joj nevaljaju karikeamar1994 wrote:probao ga danas , al TSi 200ks superb , impresivnocondy wrote: Nije kraj otici majstoru, al trosi ulje jebla mater svoju
amar1994 wrote:probao ga danas , al TSi 200ks superb , impresivnocondy wrote: Nije kraj otici majstoru, al trosi ulje jebla mater svoju
prednja vuca pa slajdracondy wrote:amar1994 wrote:probao ga danas , al TSi 200ks superb , impresivnocondy wrote: Nije kraj otici majstoru, al trosi ulje jebla mater svoju
![]()
Mogu mislit!
Ma turbobenzinac je zakon, kakvo dizlo. I ta je masina prava mjera za to auto. To je bas brza masina. Jel bio 4×4 ili samo prednji? Ako je bio samo prednji, kako mu ovjes naprijed podnosi snagu, hoceli da klizi
Koliko ulja potrosi
pa kako , naprave dobro vjesanje , Recimo integra type R je primjer najboljeg auta sa prednjim pogonom ikadacondy wrote:Ta potrosnja ulja je previsoka i tu nesto ne valja, karike ili sta vec. Meni ne trosi nikako ulje, miran sam provjerim jednom-dvaput godisnje i isto. To bi me slajdranje zivciralo. Kako naprave kod sportskih vozila one jace sportske izvedbe sa prednjim pogonom koje imaju preko 250- 300ps