Naime posjedujem ovo prekrasno vozilo

, peugeot 307 2.0 HDI 66 kw 2001. U glavnom problem mi se javio prije 5 dana, kad sam ga pokušao upalit, međutim nije ni zaverglo, ono skinuo sam mu klemu i vratio je nazad i upalio je, aj to je normala. Sutra dan ga nisam vozio nikako samo ga jednom upalio da odradi minutu jer sam ga "nasmrdio" da nešto nije uredu, onda sutradan od tog krenuo do merkatora na Ilidži, normalno ga upalio došao tamo, odradio što sam trebao vratim se u auto da ga upalim neće opet da vergla, skinem klemu opet, pokušam neće, zatim nije htio ni prozore da otvara ni vrata da zaključa(akumulator al kasnije sranje) tu sam 6 sati tražio kablove da me neko klema međutim niko, gurao ga ni to nije htjelo. Nazvao Bihamk došao momak upalio ga na kleme i šprico mu neki sprej u filter od zraka, ali radio na 500 obrtaja nije primao gas, zatim on kao otkrije da mi pumpa ne radi od goriva koja se nalazi u rezervoaru što sam kasnije otkrio da ovaj model nema te pumpe nego pumpu visokog pritiska.. Sa skratim priču odvuko ga kod ajmo reč majstora jednog kod elektroprivrede na ilidži, peljo vamo tamo, crko mu akumulator kupio drugi i reče da je crkla ta pumpa visokog pritiska, tražio mi 200 KM za ruke da promjeni ,.batalim tog monkeya odem na Engaš kod peugeot 206, uključi ga na dijagnostiku, neće da primi dijagnostiku, kao zaključan komp, i kaže mi da je moguće da mu je otišao BSI
ili onaj komp od motora šta već, ako iko ima ideju šta bi moglo biti bio bih mu zahvalan da konačno završim, a idalje ne mogu zaključati auto na daljinski, kad na ključ samo se zaključaju vrata od vozača, ne mogu otvarati prozor i nom stop je economy mode.
Hvala