Peugeot 306 - pomoc

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
moryy

#1 Peugeot 306 - pomoc

Post by moryy »

Peugeot 306, 2000 godina potrebna pomoc vezano za el. podizac stakala na vozacevoj strani. Motor radi ali izgleda da se sajla zapetljala ili nesto slicno, potrebno mi je ako neko zna gdje bi mogao nabaviti mehanizam ili ako neko ima ko to popravlja :? :? :?
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#2 Re: Peugeot 306 - pomoc

Post by Slo Burner »

moryy wrote:Peugeot 306, 2000 godina potrebna pomoc vezano za el. podizac stakala na vozacevoj strani. Motor radi ali izgleda da se sajla zapetljala ili nesto slicno, potrebno mi je ako neko zna gdje bi mogao nabaviti mehanizam ili ako neko ima ko to popravlja :? :? :?
Lik u Jelahu radi te sajle, zove se Rota, znaju ga bajkeri...
moryy

#3 Re: Peugeot 306 - pomoc

Post by moryy »

Slo Burner wrote:
moryy wrote:Peugeot 306, 2000 godina potrebna pomoc vezano za el. podizac stakala na vozacevoj strani. Motor radi ali izgleda da se sajla zapetljala ili nesto slicno, potrebno mi je ako neko zna gdje bi mogao nabaviti mehanizam ili ako neko ima ko to popravlja :? :? :?
Daleko mi je to, ja sam iz Sarajeva. U svakom slucaju hvala :wink:
addoea

#4 Re: Peugeot 306 - pomoc

Post by addoea »

moryy wrote:
Slo Burner wrote:
Daleko mi je to, ja sam iz Sarajeva. U svakom slucaju hvala :wink:
Imas u Visokom tacnije Mostre, auto servis Sabanovic, cesta od Visokog prema Kaknju, nekih 5km od Visokog. Tu mozes sajle uraditi. :thumbup:
moryy

#5 Re: Peugeot 306 - pomoc

Post by moryy »

Imas u Visokom tacnije Mostre, auto servis Sabanovic, cesta od Visokog prema Kaknju, nekih 5km od Visokog. Tu mozes sajle uraditi. :thumbup:[/quote]
hvala :-D pokusat cu naci kontakt broj pa da se jos raspitam :thumbup:
Post Reply