Peugeot 206 uvoz iz Francuske ili kupovina ovdje?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- mobile9
#1 Peugeot 206 uvoz iz Francuske ili kupovina ovdje?
Koliko bi me kostalo sve na kraju? Ako je neko imao iskustva molio bih da me posavjetuje.
Hvala unaprijed!
- fantom slobode
#2 Re: Peugeot 206 uvoz iz Francuske ili kupovina ovdje?
Ne znam sto bas iz Francuske, nesto ne mislim da su tu najpovoljniji. A mislim da se ovdje mogu sigurno kupiti, samo naravno zavisi od koga. Ovdje, ako kupis od nekog sto je prvi vlasnik i normalan, mislim da nista ne gubis. A manje je posla.mobile9 wrote:Koliko bi me kostalo sve na kraju? Ako je neko imao iskustva molio bih da me posavjetuje.Hvala unaprijed!
Koliko bi te kostalo zavisi od godista, naravno. A to mozes sam istraziti.
- mobile9
#3 Re: Peugeot 206 uvoz iz Francuske ili kupovina ovdje?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/pe ... LSO_EXPORTfantom slobode wrote:Ne znam sto bas iz Francuske, nesto ne mislim da su tu najpovoljniji. A mislim da se ovdje mogu sigurno kupiti, samo naravno zavisi od koga. Ovdje, ako kupis od nekog sto je prvi vlasnik i normalan, mislim da nista ne gubis. A manje je posla.mobile9 wrote:Koliko bi me kostalo sve na kraju? Ako je neko imao iskustva molio bih da me posavjetuje.Hvala unaprijed!
Koliko bi te kostalo zavisi od godista, naravno. A to mozes sam istraziti.
ili njemacka gdje kostaju 450 eura.
- daxon
#4 Re: Peugeot 206 uvoz iz Francuske ili kupovina ovdje?
Ovaj je euro 2 i ne može se uvesti, tj. ne može proći homologaciju.
-
530i
#5 Re: Peugeot 206 uvoz iz Francuske ili kupovina ovdje?
Ako imaš nekog tamo da ti nađe provjeren auto po ok cijeni, onda samo naprijed. Inače su im auta skuplja nego u Njemačkoj. A i ovdje ti je ista stvar...naći provjernog, pouzdanog trgovca, prodavača, komšiju...nekog...