ili

Ako već budete odgovarali na ovu temu/pitanje, onda bacite info koliko bi me koštalo jedno, ili drugo auto.
Hvala unaprijed.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Isto tako..citroen xm wrote:Ja bi P206 HDI, ali samo zato što se meni to auto mnogo više sviđa. Održavanje nije skuplje na PUG-u nego na Fiesti. 206 je mnogo rasprostranjeniji od Fieste.... Ne znam, sve je stvar želje, ali meni je u toj klasi i tog godišta 206 u samom vrhu. Bitno je samo naći dobar primjerak, da se ne desi da kupiš neki fino zapakovani krš.
Znaci student si, hoces auto polovno, i da sto bolje prodjes i jedini uslov je da je dizel????Sarajevo_Grad wrote:trlalala
Feista.Sarajevo_Grad wrote:Moja prijateljica kupila u njihovom salonu (polovan) Peugeot 206, benzin, 8.500 KM. Sad ne znam je l' i ja trebam oko te cifre ganjati to auto, ako bih se odlučio za njega, ili nešto ipak jeftinije. Jer, na prvi pogled, puno je dati osam i pol milja, još benzin. Jeste da je očuvan auto, neki deda ga šlajfao, ali puno brate. A što se Fieste tiče, vozio sam je neko vrijeme, i baš navikao na nju, zato je volim.