Petorostruko ubistvo u Hrvatskoj
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
u svedskoj problemi....zdravo
- Drvosjeca iz Dejcica
#4 Re: Petorostruko ubistvo u Hrvatskoj
bosmen wrote:U Puli se, u 19 sati i 20 minuta, dogodilo peterostruko ubojstvo. Prema neslužbenim informacijama, ubojica je metkom u glavu smaknuo svoga brata, njegovu ženu, njihovo dvoje djece - dvomjesečnu bebu te 7-godišnjeg dječaka, te svojeg oca. Nakon zločina se predao policiji.
Izvor
Ocito je lik narodoski receno puk'o...dici ruku na vlastiti krv...ovaj svjet je definitivno otis'o u MP3.
- Drvosjeca iz Dejcica
Ne kaze se đaba, boze daj mi lijepi razum...photo wrote:ne mogu da shvatim kako moze ubiti djevojcicu i bebu. treba ga ubitri. bez razmisljanja. moze se on vaditi da je bio lud ili sta. "skinuti" ga bez razmisljanja, pa ce se i ludi zamisliti prije ubijanja.
- rajvosa^
#7 Re: Petorostruko ubistvo u Hrvatskoj
Boze sacuvaj koja ovo bolest mora biti.bosmen wrote:U Puli se, u 19 sati i 20 minuta, dogodilo peterostruko ubojstvo. Prema neslužbenim informacijama, ubojica je metkom u glavu smaknuo svoga brata, njegovu ženu, njihovo dvoje djece - dvomjesečnu bebu te 7-godišnjeg dječaka, te svojeg oca. Nakon zločina se predao policiji.
Izvor
- Maraschino
ovo je stvarno zalosno, da zalosnije ne moze biti.
pobiti pola svoje familije, pa bebu... umno poremecena osoba (PTSP)
pobiti pola svoje familije, pa bebu... umno poremecena osoba (PTSP)
-
_ambassador
malo je ubiti ga, to bi mu bila ispunjena zelja.
patiti do kraja zivota, do iznemoglosti, da osjeti na vlastitoj kozi bol koju je nanio...
patiti do kraja zivota, do iznemoglosti, da osjeti na vlastitoj kozi bol koju je nanio...
- van Basten
zbog ovakvih tipova sam izričiti protivnik ukidanja smrtne kazne, koliko god to bilo "demode" u modernom demokratskom društvu.
Ovo bi trebalo ići po kratkom postupku i u zoru smaknuće i zdravo
Ovo bi trebalo ići po kratkom postupku i u zoru smaknuće i zdravo
-
_Jenny_
Navodno,po obavljenom ocevidu,on je smatrao da ga netko truje,pa je tako valjda mislio da ga i oni truju...
Zaista nema opravdanja za to sto je ucinio...Bas sam jucer bila u Puli i dolje je koma...Sve je bilo puno policije,a na ulicama nije bilo previse ljudi (dal zbog ovoga ili sto je bilo relativno hladno?!?).
Zaista nema opravdanja za to sto je ucinio...Bas sam jucer bila u Puli i dolje je koma...Sve je bilo puno policije,a na ulicama nije bilo previse ljudi (dal zbog ovoga ili sto je bilo relativno hladno?!?).