Petorica Sarajlija izbola 19-godišnjeg Neumljanina!

Zanimljivosti i zbivanja u Mostaru, Čapljini, Ljubuškom, Stocu, Trebinju, Bileći, Gacku i drugim mjestima u regionu.
Locked
User avatar
ČikaJosip
Posts: 250
Joined: 24/01/2011 12:17

#1 Petorica Sarajlija izbola 19-godišnjeg Neumljanina!

Post by ČikaJosip »

c/p tekst sa bljeska

Što je važno znati za koji se klub navija?? Zar je problem navijati za klubove koji u imenu imaju HNK ili za klubove iz Hrvatske.
Domagoj Zovko rođen 1992. godine iz Neuma zadobio je teške tjelesne ozljede u fizičkom sukobu nakon čega je smješten u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru na liječenje. Zovko je zadobio tri ubodne rane, dvije u predjelu lijevog prsišta te jednu u desnu butinu.

Prema posljednjim informacijama iz SKB Mostar, iako je zadobio ozljede opasne po život, Zovko je trenutačno stabilno.

Do sukoba je došlo u noći sa subote na nedjelju, u 3.10 sati na plaži Hotela "Sunce", ispod Ulice Franje Tuđmana.

Kako se doznaje, petorica mladića iz Sarajeva vraćali su se plažom iz jednog ugostiteljskog objekta i sreli Zovku. Započeli su s njim razgovor upitavši za koji nogometni klub navija. Tu je došlo do prepirke, a potom i fizičkog sukoba u kojem su razmijenili par udara nakon čega je Zovko otišao. Zovko se potom vratio do plaže u društvu prijatelja, nakon čega je ponovno došlo do verbalne prepirke oko nogometnih klubova, a potom i do fizičkog sukoba.

Jedan od mladića iz Sarajeva izvadio je tijekom sukoba nož i Zovki zadao tri ubodne rane, od kojih su dvije teže i opasne po život.

Na mjesto događaja je pozvana policija i hitna pomoć koji su Zovku nakon pružene prve pomoći prevezli u mostarsku bolnicu.

Policija je brzom intervencijom pronašla petoricu mladića i svi su privedeni na kriminalističku obradu, te sinoć oko 21 sat predani Tužiteljstvu na postupanje. Istražitelji su posjetili i ozlijeđenog Zovku u bolnici pokazavši mu fotografije privedenih. Zovko je na jednoj od fotografija prepoznao mladića koji mu je zadao ubodne rane, potvrdila je tužiteljica Valerija Tomić.

Četvorica su nakon iskaza puštena da se brane sa slobode, dok je maloljetni H. Č. (16), kojega je Zovko prepoznao kao napadača s nožem, zadržan u pritvoru još 24 sata.
User avatar
stativa
Posts: 244
Joined: 27/06/2011 19:27
Location: Šeher

#2 Re: Petorica Sarajlija izbola 19-godišnjeg Neumljanina!

Post by stativa »

ČikaJosip wrote:c/p tekst sa bljeska

Što je važno znati za koji se klub navija?? Zar je problem navijati za klubove koji u imenu imaju HNK ili za klubove iz Hrvatske.
očigledno.
User avatar
mladtrek
Posts: 369
Joined: 11/10/2010 22:51

#3 Re: Petorica Sarajlija izbola 19-godišnjeg Neumljanina!

Post by mladtrek »

ne moze se ni na more vise bez oruzja ici cccc
nista - sreca pa je turska pristupacna kolko tolko
j... ovu nasu gamad i u neumu a i na jadranu komplet

treba pod ratnom spremom na "odmor" da ides cccc
Locked