Petition against student and tourist visas in Europe
-
_STOKA_OD_OKA
#1 Petition against student and tourist visas in Europe
znaci pratite ovaj link da biste potpisali peticiju za olakšanje viznog režima
http://www.lymec.org/novisa/petition.htm
ima dosta ljudi koji su ovo potpisali i treba ih biti još više... tako da šaljite ovaj link svakome kome stignete
pozdrav
ima dosta ljudi koji su ovo potpisali i treba ih biti još više... tako da šaljite ovaj link svakome kome stignete
pozdrav
-
_STOKA_OD_OKA
jel ima ikoga de se malo potrudite... mozda sta i bude
pozdrav
pozdrav
-
rashid
#6 Re: Petition against student and tourist visas in Europe
Malo potrazi po netu za spam grupe_STOKA_OD_OKA wrote:znaci pratite ovaj link da biste potpisali peticiju za olakšanje viznog režima
pozdrav
Vozdrica
Code: Select all
3158 Signatures Total
- SaraLe
Ja nista ne trazim,forUMASH wrote:....i sta kazes, da "vam" ukinu vize.....SaraLe wrote:Izadjite na ulice, protestvujte palite, tucite se sa policijom, rusite vlast![]()
![]()
![]()
-
rashid
Potpuno si u pravuSaraLe wrote:Ja nista ne trazim,forUMASH wrote:....i sta kazes, da "vam" ukinu vize.....SaraLe wrote:Izadjite na ulice, protestvujte palite, tucite se sa policijom, rusite vlast![]()
![]()
![]()
ali valjda ti je poznato da su studentske demonstracije (koje nikad nisu prolazile mirno) donijele bolje studentima u svijetu
-
forUMASH
....sto jes' jes....SaraLe wrote:Ja nista ne trazim,forUMASH wrote:....i sta kazes, da "vam" ukinu vize.....SaraLe wrote:Izadjite na ulice, protestvujte palite, tucite se sa policijom, rusite vlast![]()
![]()
![]()
ali valjda ti je poznato da su studentske demonstracije (koje nikad nisu prolazile mirno) donijele bolje studentima u svijetu
ps: nemoj da kasnije bude da sam paksu zato sto mogu vani sa drugim pasosem
- SaraLe
Ja sam radnica, nisam studenticaforUMASH wrote:....sto jes' jes....SaraLe wrote:Ja nista ne trazim,forUMASH wrote: ....i sta kazes, da "vam" ukinu vize.....![]()
![]()
.....zovite i mene kad krenete razbijati.....
![]()
ps: nemoj da kasnije bude da sam paksu zato sto mogu vani sa drugim pasosem
Pa paksu si samim tim, sto imas drugi pasos
-
forUMASH
.....neka, neka......poledice u SA opet......jos je februar....SaraLe wrote:Ne padam na foloveforUMASH wrote:....ma ja kontao studentska solidarnost, folovi.....SaraLe wrote: Ihhh, ima ovih sto srede vizu za pare, nema redova i cekanja![]()
Samo platis![]()
![]()
![]()
![]()
-
_STOKA_OD_OKA
e ja sam bas dijasporacpitt wrote:Sto vas ovaj dijasporac lozi:D:D
hoces li i kucnu adresu da ti dam
Hoton II br.**, 71322 Vogosca, BIH
evo sto sam dijasporac
pozdrav