Peticija za smjenjivanje Usanovica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BKrajina
#1 Peticija za smjenjivanje Usanovica
Mislim da bi se trebala napraviti jedna peticija za smjenu doticnog gospodina. Da li ste zato da se organizuje peticija kojom bi se zahtijevalo da gospodin Usanovic zbog moralnih i svojih nekvalifikacijskih osobina podnese neopozivu ostavku na svoju duznost. Petciju bi mogli predati gospodinu Komsicu a on bi je urucio tamo gdje treba. Ja bih kao covjek podnijeo ostavku da me proziva toliko gradjana a i zakon moje drzave. Da li bi netko mogao biti u stanju da napravi web stranicu?
-
Eborg
#2 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
Druzhe moj,dzhaba...Dzhaba stranice,peticije...Dzhaba protesti...
Nema je Komshic kome dati niti on smije shta uraditi glede toga jer bi to bilo petljanje politike u sport.Njega mozhe samo smijeniti Upravni odbor NFSBiH koji mu je nedavno produzhio mandat ili da on sam odstupi...A shanse da se jedno ili drugo desi su da ne kazhem nemoguce imajuci u obzir karakter i obraz tih ljudi...
Nema je Komshic kome dati niti on smije shta uraditi glede toga jer bi to bilo petljanje politike u sport.Njega mozhe samo smijeniti Upravni odbor NFSBiH koji mu je nedavno produzhio mandat ili da on sam odstupi...A shanse da se jedno ili drugo desi su da ne kazhem nemoguce imajuci u obzir karakter i obraz tih ljudi...
- Šibicar
#3 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
sto bezze otvaras temu,na to pisi u temi vezanoj za savez,ovako samo forum zatrpavamo raznim temama,a da ti odgovorim 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 potpisa na toj tvojoj peticiji njega nece smijeniti... 
-
convict
#4 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
Ja ne znam ko je gospodin Usanovic
-
Elvo
#5 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
Samo tojaga i mrak da ga pojede jedne noci,njega mogu smijeniti!!!!
- Gandalf
#6 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
Peticije , protesti , parole - te stvarčice ne smjenjuju nikog , bar ne u BIH , ali to ti je demokratija u BIH - protestuj , piši parole , viči na protestima i naravno nigdje rezultata - 'bem ti demokratiju - bilo nam je bolje kad nam je bilo gore 
- Joey Tribbiani
#7 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
ZABORAVIO SI DA USRANOVIC NIJE COVJEKBKrajina wrote:Mislim da bi se trebala napraviti jedna peticija za smjenu doticnog gospodina. Da li ste zato da se organizuje peticija kojom bi se zahtijevalo da gospodin Usanovic zbog moralnih i svojih nekvalifikacijskih osobina podnese neopozivu ostavku na svoju duznost. Petciju bi mogli predati gospodinu Komsicu a on bi je urucio tamo gdje treba. Ja bih kao covjek podnijeo ostavku da me proziva toliko gradjana a i zakon moje drzave. Da li bi netko mogao biti u stanju da napravi web stranicu?
-
papacja
#8 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
A jel' ti misliš da on ima MORALA? Njega samo moždana kap (ili nešto slično) možemo skinuti s funkcije.BKrajina wrote:Mislim da bi se trebala napraviti jedna peticija za smjenu doticnog gospodina. Da li ste zato da se organizuje peticija kojom bi se zahtijevalo da gospodin Usanovic zbog moralnih i svojih nekvalifikacijskih osobina podnese neopozivu ostavku na svoju duznost. Petciju bi mogli predati gospodinu Komsicu a on bi je urucio tamo gdje treba. Ja bih kao covjek podnijeo ostavku da me proziva toliko gradjana a i zakon moje drzave. Da li bi netko mogao biti u stanju da napravi web stranicu?
- Gandalf
#9 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
@papacija , ne može sa funkcije Ušanovića skinuti moždana kap , jer dotični nema mozga 
-
BKrajina
#10 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
Stvarno je ta osoba tvrdoglava (od imenice tvrda glava), bez morala i uma. Ako takvi ljudi vode nas Savez onda stvarno nema napretka. Ipak, mozda mu
zakon presudi. Kad bi se netko mogao docepati kakvog dokaza i poslati to tuziocu, ili da netko od bivsih fudbalera da izjavu. Mozda Lajcak ili SIPA imaju stogod
. Kad bi imali para pa da unajmimo privatnog istrazitelja da prikupi dokaze. Ma znate sta, dragi bog sve vidi i cuje, presudice mu sigurno vrlo brzo. Ide mjesec Ramazana. 
-
papacja
#11 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
Mislio sam reći u prvi mah, da ga jedino atentatom možemo skinuti, ali me strah da me ne banuju, pa sam rekao moždana kap.Gandalf wrote:@papacija , ne može sa funkcije Ušanovića skinuti moždana kap , jer dotični nema mozga
- Raul_tz
#12 Re: Peticija za smjenjivanje Usanovica
to bi bilo najbolje rjesenje,ili naci mu neki stancic ili sl, pa mu smraciti atmosferu..Elvo wrote:Samo tojaga i mrak da ga pojede jedne noci,njega mogu smijeniti!!!!