Misljenja sam da Bosanci i Hercegovci trebaju da traze smijenu ovog namjesnika Esdauna.
zasto "smijenu", nije li valjda "smjenu"?
PETICIJA za smijenu VP -Esdauna
-
da pamtis
#27 Re: PETICIJA za smijenu VP -Esdauna
kamen wrote:Misljenja sam da Bosanci i Hercegovci trebaju da traze smijenu ovog namjesnika Esdauna.
zasto "smijenu", nije li valjda "smjenu"?
-
rajvosa
#29 Re: PETICIJA za smijenu VP -Esdauna
Pojasni nam zasto ga treba smjeniti..sekiracija wrote:Misljenja sam da Bosanci i Hercegovci trebaju da traze smijenu ovog namjesnika Esdauna.
- sekiracija
e pa Rajvosa ima dosta razloga a ako ovi ljudi u Bosni misle da im treba neko hladne glave i neko ko ce presipat iz praznog u suplje i mudrovati,nek im bude tako-SAM PAO SAM SE UBIO
A eSDAUN je napunio budjular i sad ide na visoku funkciju u EU,a vi mudrujte.
A eSDAUN je napunio budjular i sad ide na visoku funkciju u EU,a vi mudrujte.
- stella_k
#31 Re: PETICIJA za smijenu VP -Esdauna
He, sad ste se sjetili!sekiracija wrote:Misljenja sam da Bosanci i Hercegovci trebaju da traze smijenu ovog namjesnika Esdauna.
- sekiracija
de ba ne izvodi bjesne gliste,peanuth wrote:stalno neke peticije, stalno neke smjene,protesti
a opet sve ostaje na istom![]()
![]()
Ma dobro je vama u Bosni dok vi sutite,mozda sam ja samo preosjetljiv
-
bošnjo A
Ne može se suditi o Pedyju naprečac,jer ne znamo šta je ispod diplomatske površine!
zar Pedy nije raskrinkao Njofru i svjedoćio u Hagu protiv perfidne Njofrine politike!
Zar nam nije Engleska nedavno iposlovala mogučnost otpočinjanja pregovora za ulak u EU?Tu Pedy ima svoje prste.On je,istina, previše taktizirao,ali mi ne znamo šta je iza leđa!
Više je učinio za Bosnu nego svi namjesnici do sada-kazaće historija istinu ili moguće da nije.diplomacija je duboko ispod površine,mi vidimo samo ono što oni hoće da vidimo.Znaće se.Ako je prijatelj ne treba ga izgubiti! Đe je i šta je Karlo Bilt? i skoro svi drugi melankolićni jebivjetri
zar Pedy nije raskrinkao Njofru i svjedoćio u Hagu protiv perfidne Njofrine politike!
Zar nam nije Engleska nedavno iposlovala mogučnost otpočinjanja pregovora za ulak u EU?Tu Pedy ima svoje prste.On je,istina, previše taktizirao,ali mi ne znamo šta je iza leđa!
Više je učinio za Bosnu nego svi namjesnici do sada-kazaće historija istinu ili moguće da nije.diplomacija je duboko ispod površine,mi vidimo samo ono što oni hoće da vidimo.Znaće se.Ako je prijatelj ne treba ga izgubiti! Đe je i šta je Karlo Bilt? i skoro svi drugi melankolićni jebivjetri