PETICIJA za smijenu VP -Esdauna

PETICIJA ZA SMJENU Namjesnika Esdauna

Poll ended at 17/11/2005 19:06

Esdaun implementira teoriju o gradjanskom ratu u BiHa a time blokira promijene u svijesti gradjana BiH koje su neminovne za uspostavljane politicki stabilnog i ekonomski odrzivog drzavnog uredjenja.
4
57%
Sporost u neminovnim promijenama na svim segmentima drustva ce dovesti do raseljavanja interesne grupe Bosanaca i Hercegovaca koja stiti nacionalne interese i omoguit ce da ih naslijede interesi susjednih naroda .
3
43%

Total votes: 7

sekiracija

#1 PETICIJA za smijenu VP -Esdauna

Post by sekiracija »

Misljenja sam da Bosanci i Hercegovci trebaju da traze smijenu ovog namjesnika Esdauna. :D
pitt

Post by pitt »

i onda poslije namjesnika opet namjesnik :D:D:D
sekiracija

Post by sekiracija »

pitt wrote:i onda poslije namjesnika opet namjesnik :D:D:D
Ma i vreca je vreca pa u jednoj gofna a u drugoj pare :D
pitt

Post by pitt »

Ti stvarno mislis da bi nekog boljeg dobili? :-)
dow

Post by dow »

Veoma konfuzno napisana PETICIJA ZA SMIJENU.... Konja treba argumentima po glavi, kao sto je uradio Bakor u 60 minuta. Ali, na zalost, nista od toga. Smrad se drzi Pala vec desetak godina.
zikamu

Post by zikamu »

Ja bih glasao za Bakira Izetbegovica kao zamjenu. Allaha mi :-) !!!
danas

Post by danas »

pa odi ti umjesto paddy-a, pa sefuj iz OHR-a :D :D :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
nisam toliki mazohista :D:D:D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
nisam toliki mazohista :D:D:D:D
ma sto da ne? :D :D :D mozda i aerodrom po tebi nazovu :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Jok...planiram ostati i projeniti pittsburgh international u Pitt :D:D
dow

Post by dow »

Vi se zajebavate. Stid vas bilo. :D :D :D :D :D :D :D
Reko mi Sin nije za to. :D :D :D :D :D :D
Trebalo bi Klempu. "Tihuana Brass". :D :D :D :D :D :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

zikamu wrote:Ja bih glasao za Bakira Izetbegovica kao zamjenu. Allaha mi :-) !!!
I ja...
Allaha mi! :D :D :D
mostarac

Post by mostarac »

ko to treba da pere novac :D Taman dok potrosimo lovu na organizovanje peticije, i njeno potpisivanje, a necemo stici ni da saberemo rezultate on ode sa duznosti jer mu istice mandat. Mada me ne bi cudilo da se organizuje kakavo potpisivanje peticije, ups. pranje novca :D
hananah

Post by hananah »

Meni je Paddy jedina pozitivna licnost od svih politicara u BiH, a on jeste u biti i jedini politicar, sve ostalo su lopovi i pljackasi koji se kriju iza interesa naroda :( Na zalost, moje opcije nema u anketi :(
mostarac

Post by mostarac »

hananah wrote:Meni je Paddy jedina pozitivna licnost od svih politicara u BiH, a on jeste u biti i jedini politicar, sve ostalo su lopovi i pljackasi koji se kriju iza interesa naroda :( Na zalost, moje opcije nema u anketi :(
:? :? :? :? :? :?

sigurno se salis
danas

Post by danas »

hananah wrote:Meni je Paddy jedina pozitivna licnost od svih politicara u BiH, a on jeste u biti i jedini politicar, sve ostalo su lopovi i pljackasi koji se kriju iza interesa naroda :( Na zalost, moje opcije nema u anketi :(
moja hanifa, pa umjesto da smakne i pobije ovu bagru, on se sa njima u kolo uhvatio kad je "preuzeo vlast".... :roll: :( :roll: isti je, ako ne i gori od domacih troglavih... :roll:
hananah

Post by hananah »

Umro je Mostar, naravno da se ne salim :) Peddy je meni Bog :) i zbilja mu se divim i postujem ga :) za razliku od svih drugih nazovi politicara :-x
mostarac

Post by mostarac »

hananah wrote:Umro je Mostar, naravno da se ne salim :) Peddy je meni Bog :) i zbilja mu se divim i postujem ga :) za razliku od svih drugih nazovi politicara :-x
:( :( :( :( :( :(

hano draga znas li ti da je on sjebo ovu zemlju do bola i da je kolonizirao do bola i znas li da je svojim neogranichenim ovlastima omogucio mafiji iz medjunarodne zajednice da ovlada mafijaskim prostorom BiH. Dakle ne da nije smjenio domacu, nego je instalirao, tj. osnazio i vlastitu mafiju. Peddy je prekrsio zakone ove zemlje mnogo puta, ponasa se ko kralj i ko da je ovo sve njegovo, ali ne bi to bilo lose da on to zeli da unaprijedi, nego samo jos vise unazadjuje.
Navedi samo jedan pedijev dobar potez.
hananah

Post by hananah »

Najsvjeziji dobar potez - ponistenje odluke da se aerodrom zove alija prdalija :)
mostarac

Post by mostarac »

hananah wrote:Najsvjeziji dobar potez - ponistenje odluke da se aerodrom zove alija prdalija :)
ako je to sve dobro sto je uradio onda nije trebao ni to.
Zna se sta ja mislim o Aliji i mislim da aerodrom nije trebao nositi njegovo ime, ali jos manje dajem za pravo paddy-ju britanskom kolonizatoru da osporava tu odluku. Imao bi on da hoce puno pametnijih stvari da se bavi sa njima nego aerodrom. npr. paddy je omogucio postojanje MUP RS jos 5 godina. Divan neki ciko.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

cika paddy uskoro odlazi tako da peticiji nema mjesta...nek se izivi jos malo...a mi se svakako moramo pripremiti za dolazak novog Hebacha Svih Naroda BiH :D
hajmo ljudi, vazelin u ruke :D
hananah

Post by hananah »

Ja jedino zamjeram Paddyju sto nas nije ucinio Britanskom kolonijom :( I ne pitaj me Mostar je li ja ovo ozbiljno unaprijed ti kazem - najozbiljnije :)
mostarac

Post by mostarac »

hananah wrote:Ja jedino zamjeram Paddyju sto nas nije ucinio Britanskom kolonijom :( I ne pitaj me Mostar je li ja ovo ozbiljno unaprijed ti kazem - najozbiljnije :)
ali ne zaboravi da kolonije sluze samo za izrabljivanje i da one ne vide nikakvu konkretnu korist od toga sto su kolonija. U kolonijama je stanje upravo onako kakvo je danas kod nas. Dakle mi jesmo kolonija EU. Mi jesmo kolonija hano. Koloniji se nikad ne dozvoljava da ima sredjene politicke odnose jer ona onda moze napredovati i otrgnuti se iz zagrljaja. Paddy je upravo i dobio zadatak da stanje odrzi ovakvim. Mi smo najvise krivi jer smo budale, ali je cinjenica da smo mi jebeni evropski eksperiment i da je paddy poslan da eksperiment odrzi na zivotu. Ako ti mislis da je kolonija mjesto gdje neko nesto ulaze i brine za razvoj i napredak gradjana kolonije onda se grdno varas, jer da je to tako svi bi se borili da budu kolonije velikih sila.
Fair Life

#24 Re: PETICIJA za smijenu VP -Esdauna

Post by Fair Life »

sekiracija wrote:Misljenja sam da Bosanci i Hercegovci trebaju da traze smijenu ovog namjesnika Esdauna. :D
Haj' da budemo ozbiljni i trazimo smjenu Vlade BiH, jer Paddy ce ionako sam otici... a nase kreature nam ostaju.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

kako mozes smijeniti nekoga koga nisi ni postavio. Nismo glasali za njega pa da ga sad smjenjujemo. Mene interesuje jedna druga stvar a to je dokle cemo mi kriviti nekoga drugoga za nase stanje i probleme u zemlji. Eshdaun dobija platu donosio odluke ili ne a siguran sam da bi njemu vise godilo da tu platu dobija a da nema nikakvog posla. Pa zasto onda ne trazimo smjenu onih ciji je to posao i za koje smo glasali. Naravno da je ova tema postavljena apropo ponistenja odluke o nazivu aerdroma i imam osjecaj da se ovdje neki ljudi prave blesavi. On je za tu odluku imao podrsku kompletnog diplomatskog kora pa i onih ambasadora iz islamskih zemalja zato sto je to u ovom trenutku samo doljevanje ulja na vatru i slijepcu je ocito da se tim pokusavaju skupiti jeftini politicki poeni. Bilo koji visoki predstavnik bi isto ucinio sigurno jer smo to ovdje i mi svi slutili za to sto jednostavno to sada u ovom trenutku niti je pametno niti ima logike. Ovdje je bio strasni rat u kome su svi mislili da su u pravu i dan danas je tako a valja dalje zivjeti. ne mozes zivjeti i ici dalje ako prkosimo jedni drugima. Sve odluke se moraju donositi hladne glave i da budu na korist svakog gradjanina BiH. Ima vremena za davanja imena jer ako neko nekome znaci onda ga ovaj nece nikada zaboraviti. U srcima vecine Bosnjaka AI nece nikada nestati i kad se svi oblaci iznad BiH rasciste bice prilike da ga se sjete na odgovarajuci nacin pa makar to bilo i davanjem imena aerodroma. Nama sad trebaju mudri ljudi a ne emocijama poneseni.
Post Reply