Luis je sebi zacrtao portfasta i vodim ga u Amerk'u na proljecemamica papucarka wrote:daj kokiceblack wrote:postalo je dosadno..![]()
vidis da su se poceli ljubit i nabacivat izmedju sebe![]()
![]()
Koga ce zbarit breeeze, a koga St Louis
Peticija protiv gay parade u Sarajevu
- StLouis
#76 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
- jeza u ledja
#77 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Meni se ne djasvi. Mislim, vidi mu slike. Izgleda ko n'akav neuhranjeni muzicar.StLouis wrote:Luis je sebi zacrtao portfasta i vodim ga u Amerk'u na proljecemamica papucarka wrote:daj kokiceblack wrote:postalo je dosadno..![]()
![]()
Koga ce zbarit breeeze, a koga St Louisa vi se kusurajte
- otherside
#78 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
cestitamo!StLouis wrote: Luis je sebi zacrtao portfasta i vodim ga u Amerk'u na proljecea vi se kusurajte
- StLouis
#79 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
a mozda je uzivo ljepsi

-
callmethebreeeze
#80 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
ja nisam rob niskih strasti. ovdje sam da se borim za ljudska prava.StLouis wrote:Luis je sebi zacrtao portfasta i vodim ga u Amerk'u na proljecemamica papucarka wrote:daj kokiceblack wrote:postalo je dosadno..![]()
![]()
Koga ce zbarit breeeze, a koga St Louisa vi se kusurajte
-
callmethebreeeze
#81 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
jedno oko mu je frljavoStLouis wrote:a mozda je uzivo ljepsi![]()
- Jazz_Junkie
#82 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Sto je to? Neka politicka ideologija? Jest jest, pocela je izborna kampanja...callmethebreeeze wrote:zar se ne moze reci homoseksualizam?!
- StLouis
#83 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
nema veze, ja radim u bolnici, poznajem dosta ocnih ljekara a imam i dobro osiguranjecallmethebreeeze wrote:jedno oko mu je frljavoStLouis wrote:a mozda je uzivo ljepsi![]()
-
SanYava
#84 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
ne mogu vjerovati.
kojem debilu OVO pade na pamet?
Stvarno, zar mislite da bi NEKO, odnosno NEŠTO moglo spriječiti festival????
Pogotovu "peticije ONline"
PS. Potpis br. 668. je stvarno pokazalo tko i što je davalo svoj potpis
- StLouis
#85 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
moral, duso, moral je u pitanju...a znas dobro koliko mi generalno drzimo do morala

-
nihoniho
#86 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
[[/quote]
zar se ne moze reci homoseksualizam?!
[/quote]
ne, homoseksualizam je pokret kao i ostali izmi , feminizam, socijalizam ...homoseksualnost je ako pricas o seksualnosti.
zar se ne moze reci homoseksualizam?!
ne, homoseksualizam je pokret kao i ostali izmi , feminizam, socijalizam ...homoseksualnost je ako pricas o seksualnosti.
- StLouis
#87 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
668. Da se zna, sve potpisano ispod je, ustvari, spisak latentnih homoseksualaca, koji svoje licne frustracije ispoljavaju na ovaj nacin.SanYava wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu vjerovati.
kojem debilu OVO pade na pamet?![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno, zar mislite da bi NEKO, odnosno NEŠTO moglo spriječiti festival????![]()
Pogotovu "peticije ONline"![]()
![]()
![]()
PS. Potpis br. 668. je stvarno pokazalo tko i što je davalo svoj potpis
- turban
#88 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu

Pogodi ko je ko je...
-
callmethebreeeze
#89 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
zar se ne moze reci homoseksualizam?!nihoniho wrote:[
ne, homoseksualizam je pokret kao i ostali izmi , feminizam, socijalizam ...homoseksualnost je ako pricas o seksualnosti.[/quote]
zar? to moram priznati da nisam znao. bas sam googlao i vidio da se rijec koristi u ovom kontekstu u kojem sam je ja koristio.
ako si sto posto siguran u ovo onda cu se morati korigovati i zahvaliti, insan se uvijek nesto novo nauci.
- tranquil
#90 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
_veleposlanik wrote:REMINDER ("PODSJETIONIK")
plate 7000+KM, PDV 21%![]()
![]()
ako ima bijesnih ljudi sto nekog moraju pljuvati i diskvalifikovati, sjetite se roditelja, rodjaka, striceva, deda i nena kako jadna primanja imaju i mucnite malo glavom, pa iskoristite taj visak energije
Vrijedi da se ponovi još jednom.
A gay populaciji želim svu sreću u ostvarivanju osnovnih prava da budu što jesu, kojih kao što imamo priliku vidjeti ovih dana, ipak nemaju.
- lolita_xx
#92 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
svaka castVaso wrote:Potpiso
ja stvarno ne kontam nesto... kako neki imaju vremena i prostora da bi razmisljali i da bi im smetala necija seksualna orjentacija? ja ne mogu da se nacudim
- LadyBear
#93 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Stvar je u tome, sto je vjernicima Ramazan dobro dosao samo kao argument protiv odrzavanja festivala. Da se festival organizovao naprimjer u novembru, onda bi nesto drugo bilo u pitanju. Organizovale su se i druge manifestacije u ovome mjesecu, ali se niko nije sprotivio, sto naravno nema ni razloga. Problem znaci nije Ramazan vec homoseksualci u globalu.nihoniho wrote:e pa upravo o tome govorim kada kazem da je tolerancija "dvosmijerna ulica" . kao sto ,relativno konzervativna, bih sredina treba da izgradi toleranciju prema , u ovom slucaju, gay populaciji, tako i ta gay populacija treba da istoj sredini olaksa da ih prihvati.callmethebreeeze wrote:da je udruzenje queer trazilo da se izlozbe i predstave odrzavaju u haremu begove dzamije i zamolilo vjernike da klanjaju teraviju negdje drugo, onda bi to bila provokacija. ovo nije provokacija, ovo je festival koji se planira godinu dana unaprijed i koji ce se trebao odrzavati na mjestima na koja vjernici svakako ne zalaze. pogotovo ne u vrijeme ramazana.nihoniho wrote:nemam nista protiv gay populacije i smatram da imaju puno pravo da organizuju festival, ali , s obzirom da je tolerancija "dvosmijerna ulica" i podrazumijeva uvazavanje specificnosti sredine i okolnosti,tj. sve sto je legalno ne mora biti i tolerantno, konstruktivno bi bilo da pomjeren desetak dana kasnije.
nazalost mi nismo danska ili holandija i doljevanje ulja na vatru nije recept za ostvarivanje progresa u bilo kom segmentu bih zivota .
ovo sve me podsjeca na ex-YU model "zastite vitalnih interesa", ovaj put gay interesa.
to se saigurno nece desiti na ovaj nacin.
nazalost, mislim da je cilj sarajevo prikazati netolerantnim, da bi grupice i pojedinci ostvarili licni interes
Inace meni nikada nece biti jasno, kako nekome ko zivi u bijedi gdje je stopa nezaposlenosti visoka, i gdje kriminalci upravljaju drzavom, kako njima glavni problem mogu biti homoseksualci, stvarno nerazumijem te ljude?
-
mojgrad
#94 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
turban wrote:
Pogodi ko je ko je...
Ovaj tip tj. zena se zove Kelly. Rodjen kao muskarac a sada je transeksualac, za one koji ne znaju promijenio je spol.
Kakve ovo sad veze ima sa gay-paradom pitam se? Uposte sta koga briga sta ko radi u krevetu?
Mene savrseno ne interesuje ko s kim spava i kakav zivot vodi..
Ne diraj me ne diram te
-
callmethebreeeze
#95 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
vidi turbana sto se zanima za transsekualce;)
doduse, on je uvijek govorio protiv pedera, ne sjecam se da je ista rekao rekao protiv shemales.

doduse, on je uvijek govorio protiv pedera, ne sjecam se da je ista rekao rekao protiv shemales.
- Compact
#96 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
I ja stvarno ne kontam nešto... kako neki imaju vremena i prostora da bi razmišljali o onima kojima smeta nečija seksualna orjentacija? Ja ne mogu da se načudimlolita_xx wrote:svaka castVaso wrote:Potpiso![]()
ja stvarno ne kontam nesto... kako neki imaju vremena i prostora da bi razmisljali i da bi im smetala necija seksualna orjentacija? ja ne mogu da se nacudim
-
stecak
#97 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Meni su bolji potpisnici. Samo na prvoj stranici:callmethebreeeze wrote:kome ce poslati ovu peticiju?
...Abdullah Seedran
Brad Pitt Jollie
Adolf Hilter
Fuad Backovic
Gaj Julije Cezar
Vasilije Kacavenda
Smiljko Sagolj.....
-
d2
#98 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
fali samo carls bronson 
-
callmethebreeeze
#99 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
stecak wrote:Meni su bolji potpisnici. Samo na prvoj stranici:callmethebreeeze wrote:kome ce poslati ovu peticiju?
...Abdullah Seedran
Brad Pitt Jollie
Adolf Hilter
Fuad Backovic
Gaj Julije Cezar
Vasilije Kacavenda
Smiljko Sagolj.....![]()
-
baxus
#100 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
vidim, i izvjesni mensurinho je potpisao
odoh da potpisujem, haj vidimo se
evo potpisao: 825. Krushko

odoh da potpisujem, haj vidimo se
evo potpisao: 825. Krushko
Last edited by baxus on 17/09/2008 23:20, edited 1 time in total.