Peticija protiv gay parade u Sarajevu
- Compact
#1 Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Iako je peticija naslovljena protiv gej parade, misli se na "Queer festival" tokom mjeseca ramazana! Ja ovo ne organiziram, već postavljam link na kojem se može dati glas protiv festivala!
http://www.petitiononline.com/stpgfest/petition.html
Last edited by Compact on 17/09/2008 17:57, edited 1 time in total.
- FunkyG
#2 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Nije to boni parada krivo ste informirani to je ko Sarajevo film festival,radi se o izlozbi slika,literatura,poetske noci i projekcija filma,a u stvari to ce sve biti u o.k.c. Abrasevic u Mostaru ne u Sarajevu.Compact wrote:Iako je peticija naslovljena protiv gej parade, misli se na "Queer festival" tokom mjeseca ramazana! Ja ovo ne organiziram, već postavljam link na kojem se može dati doprinos protiv ove pošasti!
- Amazonka27
#3 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
jeste dosadni vise....jePIIIPbali vas vise pederi i peticije...a stvarni problemi fakat prolaze pred vasim diguntim nosevima
-
Maya l'Abeille
#4 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
E bas, pustite ljude da se zabavljaju!
Kakve to veze ima sa mjesecom ramazana? Cijenim da oni svakako ne poste i nisu vjernici, prema tome, ne bi trebalo da bilo koga to dotice.
Kakve to veze ima sa mjesecom ramazana? Cijenim da oni svakako ne poste i nisu vjernici, prema tome, ne bi trebalo da bilo koga to dotice.
-
emra_a
#5 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
otkud ti znas? onui kazu da ima vjernika medju njima takodjerCijenim da oni svakako ne poste i nisu vjernici, prema tome, ne bi trebalo da bilo koga to dotice.
- FunkyG
#6 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Maya l'Abeille wrote:E bas, pustite ljude da se zabavljaju!
Na tri foruma sam intenzivni clan i svi nesto pusu to zasto ovaj mjesec,pa isti je ko i svaki drugi i nije se musliman ili hrvat ili srbin samo jedan mjesec godisnje,prvo ti drzi do svog,pa do tudjeg i nije mi jasno samo zasto tolika hajka,postaci imaju svoje i zivio,nece im u kuci biti,a i nece biti to u Sarajevu vec rekoh
- Compact
#7 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Nije mi bio nijet da provociram raspravu, već da Vas obavijestim za peticiju! Pa ko voli nek izvoli! Nadam se da neću biti ispaljen sa foruma.
-
Maya l'Abeille
#8 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Pomalo mi je suludo vjerovati u nesto, sto tebe ne prihvata takvim kakav si. Mozda i grijesim, ali cijenim da u dzamiji ne bi bili bas prihvaceni.otkud ti znas? onui kazu da ima vjernika medju njima takodjer
Mada... vjerovatno si u pravu. Ima vjerovatno i vjernika medju njima. Kao sto rekoh, za mene suludo.
-
emra_a
#9 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Maya l'Abeille wrote:Pomalo mi je suludo vjerovati u nesto, sto tebe ne prihvata takvim kakav si. Mozda i grijesim, ali cijenim da u dzamiji ne bi bili bas prihvaceni.otkud ti znas? onui kazu da ima vjernika medju njima takodjer
Mada... vjerovatno si u pravu. Ima vjerovatno i vjernika medju njima. Kao sto rekoh, za mene suludo.
u dzamiju bi itekako dobro dosli
- lolita_xx
#10 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
iiiii? ako su vjernici ne mora znaciti da su muslimani?emra_a wrote:otkud ti znas? onui kazu da ima vjernika medju njima takodjerCijenim da oni svakako ne poste i nisu vjernici, prema tome, ne bi trebalo da bilo koga to dotice.
stvarno ste dosadni.toliki vjernici, a toliko mrznje
-
Maya l'Abeille
#11 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Bilo bi lijepo kada bi bilo istinito. Medjutim, znamo i ti i ja kakva je realnost.u dzamiju bi itekako dobro dosli njihovi grijesi su izmedju njih i Boga,a nase je da ih primimo kao bracu
-
callmethebreeeze
#12 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
kome ce poslati ovu peticiju?

- x generation
#13 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Ja mislio BiH sekularna drzava,znaci ako derasi najave ranije (ili su vec najavili)ovaj festival ,do koga je to hoce li im odobriti ili ne...gradska uprava,grad Sarajevo,kanton ili neko deseti,molim da me netko prosvjetli.
Ili treba pitati IZ.
Ili treba pitati IZ.
-
emra_a
#14 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
ja ne znam sta ti znas,,ja znam da bi bili dobro dosli...pa cak i kad bi usli kao nemuslimani bili bi dobro dosliMaya l'Abeille wrote:Bilo bi lijepo kada bi bilo istinito. Medjutim, znamo i ti i ja kakva je realnost.u dzamiju bi itekako dobro dosli njihovi grijesi su izmedju njih i Boga,a nase je da ih primimo kao bracu
-
klixober
#15 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
A sta mislis da neko pokrene peticiju da srusimo pola suvisnih dzamija u Sarajevu? hebo te koji bolesnici...
-
Richard Peti
#16 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Compact wrote:Iako je peticija naslovljena protiv gej parade, misli se na "Queer festival" tokom mjeseca ramazana! Ja ovo ne organiziram, već postavljam link na kojem se može dati glas protiv festivala!
nije parada ljudi ljudski
-
callmethebreeeze
#17 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
i ti si sitnicav. to oni hoce odmah da se osiguraju kad bude parada, da se ne potpisuju dvije peticije bezveze.dzemmo wrote:Compact wrote:Iako je peticija naslovljena protiv gej parade, misli se na "Queer festival" tokom mjeseca ramazana! Ja ovo ne organiziram, već postavljam link na kojem se može dati glas protiv festivala!
http://www.petitiononline.com/stpgfest/petition.html![]()
![]()
![]()
-
Richard Peti
#18 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
callmethebreeeze wrote:i ti si sitnicav. to oni hoce odmah da se osiguraju kad bude parada, da se ne potpisuju dvije peticije bezveze.dzemmo wrote:Compact wrote:Iako je peticija naslovljena protiv gej parade, misli se na "Queer festival" tokom mjeseca ramazana! Ja ovo ne organiziram, već postavljam link na kojem se može dati glas protiv festivala!
http://www.petitiononline.com/stpgfest/petition.html![]()
![]()
![]()
- x0z0y0
#19 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
ako jos jednom cujem rijec o festivalu i gay-evima skacem sa onog skakavca!
dajte vise..zar nije dosta?????????????
-
callmethebreeeze
#20 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
nije, mi bosanci volimo da stvari protabirimo i do najstinijeg detalja.Compos_Sui wrote:ako jos jednom cujem rijec o festivalu i gay-evima skacem sa onog skakavca!
-
nihoniho
#21 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
nema nikakve veze gay festival s mjesecom ramazana da nije sa.upaka i budala koje ce se potruditi da ga dovedu u vezu. sve to, naravno, da bi pojedinci i grupice ostvarili ekonomskopoliticku korist. i tu ne amnestiram ni organizatore festivala...
-
fixer
#22 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
lolita_xx wrote:iiiii? ako su vjernici ne mora znaciti da su muslimani?emra_a wrote:otkud ti znas? onui kazu da ima vjernika medju njima takodjerCijenim da oni svakako ne poste i nisu vjernici, prema tome, ne bi trebalo da bilo koga to dotice.
stvarno ste dosadni.toliki vjernici, a toliko mrznje
mojoj seki poljubac, prepametna je
ispod nebeskog svoda ima toliko prostora za razlicite ljude. nema potrebe strahovati da ugrozavamo jedni druge dok god imamo obzira jedni prema drugima.
- turban
#23 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Je li to toliko ima pederluka u Bosni...
Pustite pedere,oni i onako ne mogu da se razmnozavaju...

Pustite pedere,oni i onako ne mogu da se razmnozavaju...
-
callmethebreeeze
#24 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
al' se pederluk siri k'o gripa. zar ti to nije jos jasno?turban wrote:Je li to toliko ima pederluka u Bosni...![]()
Pustite pedere,oni i onako ne mogu da se razmnozavaju...![]()
- portfast
#25 Re: Peticija protiv gay parade u Sarajevu
Potpisao peticiju.