Peticija o glavnom gradu!?
-
LordRaven
#1 Peticija o glavnom gradu!?
Danas naletim na Malti potpisuje se nekakva peticija kao da Sarajevo ostane glavni grad!Sad ili ja nisam u toku ili se nešto dešava po tom pitanju.
Potpisao sam se pa vadlja me nisu zajebali(za odcjepljenje RS-a) 
- Bosanac_21
Sarajevo je bilo i treba da ostane glavni grad Bosne i Hercegovine 
Izgleda da narod vise nezna sta bi od sebe pa mlate praznu slamu.
Vrijeme je da se okrene malo vise paznje o stanju bolnica, puteva, obrazovanja, nezaposlenosti, ...........
Izgleda da narod vise nezna sta bi od sebe pa mlate praznu slamu.
Vrijeme je da se okrene malo vise paznje o stanju bolnica, puteva, obrazovanja, nezaposlenosti, ...........
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Peticija o glavnom gradu!?
cija peticija ba?LordRaven wrote:Danas naletim na Malti potpisuje se nekakva peticija kao da Sarajevo ostane glavni grad!Sad ili ja nisam u toku ili se nešto dešava po tom pitanju.Potpisao sam se pa vadlja me nisu zajebali(za odcjepljenje RS-a)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
LordRaven wrote:Pojma nemam mislim da je GDS ili tako nešto,znam da su zadnja slova bila "DS"Stoji njih par i jedna zena se dere u fazonu-ne dopustite da nag Jajce bude glavni grad!!
ni gds ni lds nemaju nista na svojim stranicama....
-
Svemirski_Jebach
sto bi braca ameri rekli department of time wastepitt wrote:pod sponzorstvom ministarstva za gubljenje vremena:D
-
HiBreeD
LordRaven wrote:Pojma nemam mislim da je GDS ili tako nešto,znam da su zadnja slova bila "DS"Stoji njih par i jedna zena se dere u fazonu-ne dopustite da nag Jajce bude glavni grad!!
haha...joj ovo mi lici na Ibrino maslo...prosla "Sarajevska zima" mora se naci mjesta novim performansima hahaha...Ibro je vazda krao para, Ibro nikad nece bit fukara, sve dok ima nas budala... Ibro, Ibro, dirka nas
- Bosanac_21
Mizerno je to da se ponizuju drugi BH gradovi da bi se nesto dobilo 
-
senada
#15 Re: Peticija o glavnom gradu!?
....... kasnije ce sve da bude stid priznati da su nepismeni ruralci koji pojma nemaju da je sa vec 1000 g. gl. grad.....LordRaven wrote:Danas naletim na Malti potpisuje se nekakva peticija kao da Sarajevo ostane glavni grad!Sad ili ja nisam u toku ili se nešto dešava po tom pitanju.Potpisao sam se pa vadlja me nisu zajebali(za odcjepljenje RS-a)
mozda je 'peticija' u reziji nadnadrealista....
- uvjek dobar gost
Glavni grad ... čega...