Petar Lukovic u novom Feralu!

Post Reply
vinska musica
Posts: 8
Joined: 03/09/2005 04:01

#1 Petar Lukovic u novom Feralu!

Post by vinska musica »

Feral

Piše: Petar Luković

Sasvim iracionalno pitanje: zašto “Feral Tribune” izlazi četvrtkom a ne petkom – maltretira me već od saznanja da se u fucking sredu (hrvatski: večeras) usred Beograda održava turnir u obliku jedne nogometne utakmice na kojoj učestvuju Srbija, Crna Gora, Bosna, Hercegovina i Republika Srpska! Koliko se god ovog časa (negde oko tri popodne) svi pravili blesavi da je u pitanju samo tek jedna fudbalska tekma između dve, na žalost, susedne države – koje pokušavaju da se dokopaju Svetskog prvenstva na kojem, užasavajuće po obe strane, učestvuje svima neprijateljska Hrvatska! – prizori sa bgd. ulica od pre 120 minuta obećavaju povratak đenerala Ratka Mladića i legendarnog psihijatra Radovana Karadžića na stadion: stotine navijača iz tzv. Republike Srpske, već odavno urađeni kombinacijom alkohola & patriotizma, ovaj su tobože sportski meč ispravno shvatili kao nastavak rata u kojem The Serbs, zbog svetske zavere, nisu dobili ono što su zaslužili, te će se na nogometnom zelenom pravouganiku a posebice na tribinama nastaviti ono što se dešavalo oko Sarajeva četiri godine – kad je poklič “Ubij Turčina!” zapravo značio “Ubij komšiju!” naročito kad je ovaj u kopačkama.

Naivna ideja Evropske kuće fudbala da uoči utakmice pusti 60 bijelih golubova u vazduh – tobož u znak mira na balkanskim prostorima – ima značaja samo ako golubove ne upucaju navijači iz Republike Srpske, naloženi da je ovo Ključni Historijski Obračun između dve religije, što sam video dok su nosili transparent “Nož, žica, Srebrenica” koji će se, ne sumnjam, pojaviti pri prvom nedosuđenom ofsajdu.
U iščekivanju ovog dvoboja koji je proglašen “susretom visokog rizika” i gde više nije reč o sportu već o političkoj pobedi – Srbi su, kao obično, sve ostalo potisnuli u drugi plan; verovatno, Vlada danas ima slobodan dan kako bi premijer Koštunica mogao da navija protiv Bosne koja mu odavno ide na qurac, još od onog dana kad je protiv sasvim snežno nevine Jugoslavije podignuta optužba za genocid; uopšte, sama ideja da se B&H usuđuje da igra protiv SCG i da pritom gaji neke secesionističke nade glede baraža – nervoznim čini mnoge Srbe koji ne vole da pominju Bosnu u obliku države, svekoliko verujući da je B&H privremeno rešenje i da će oni inteligentni navijači iz RS, lako prepoznatljivi po niskom čelu, verbalnom mumljanju i psihijatrijskom pogledu po uzoru na dr Radovana, konačno moći da navijaju za Srbiju kao svoju, a ne susednu državu, kao što je danas slučaj.

Pet i po sati uoči fudbalskog rata pred 55.000 izabranih patriota – Republika Srpska je već zabeležila jednu od svojih najvećih pobeda u Beogradu; nacionalni dnevnik “Politika” u četvrtak 13/10/05 prelazi u ruke glavne urednice Ljiljane Smajlović (dosadašnja urednica “Nina”) kojoj će pomoćnici biti Srbi from Bosnia – Željko Cvijanović (glavni urednik desničarskog tjednika “Evropa”) i Željko Vuković (urednik srbnutih “Večernjih novosti”). Ovaj triling dokazanih fašista koji su svoj hard-core nacizam gradili na obožavanju Karadžićevih rasističkih teorija i Mladićevih genocidnih poteza, erotski se oslanjajući na proverenu mentalnu slabost dr Koštunice koji nikako ne priznaje geografsko postojanje Srebrenice, što znači da se zločin nije mogao dogoditi u mestu koje ne postoji – definitivni su znak da The Serbia nikako ne osustaje od svojih primalnih ideja.

Kad u budućoj “Politici” budemo čitali hvalospeve Slobodanu Miloševiću i njegovoj časnoj odbrani pred Tribunalom; kad budemo svedoci simpatija za Šešeljev rečnik spram pušenja kurca; kad nam se desi da vidimo da su Radovan & Ratko najveći srpski heroji, a Zoran Đinđić najveći izdajnik – znaćemo da je to “Politika” čiji je novi predsednik Upravnog odbora pravoslavni vernik Emir Kusturica a njegov zamenik još jedan znameniti poet-nacionalista Matija Bećković. Preuzimanje “Politike” od strane “srpsko-sarajevske grupe” ne samo da oblikuje današnju ideologiju Vlasti – već je to najnoviji dokaz da je Srbija, ma šta se govorilo, tvrdilo, reklamiralo ili saopštavalo, ostala u onoj bradatoj četničkoj rupi koju prezentuju maljava Smajlovićka, Vuković i Cvijanović, sve domoljubi, odavno alergični na kolumnistu “Ferala” izvesnog Petra Lukovića.

Sa Ljiljanom Smajlović – novinarskom kurvom koja je u toku rata imala želju da predvodi “Srpsko Oslobođenje”, svojevremeno sam radio u nedeljniku “Vreme” i tokom nekoliko godina, sem sopstvene rečenice “M’rš u pizdu materinu”, s dotičnim skotom nisam ni reč progovorio; psihopata Cvijanović – koji je tokom rata u B&H radio u Vojnom kabinetu Biljane Plavšić – svoje je srboidne frustracije iskoristio kad je stigao u Beograd kao kadar Državne bezbednosti, za koju još uvek časno radi; sukob s njim traje godinama, jer je u pitanju The Idiot, nezapamćenih razmera; Željko Vuković, na početku rata u Sarajevu, novinar “Borbe” (oko čije su se sudbine angažovale i Kurta i Murta) pretvorio se u salonskog fašistu koji Bosnu vidi kao srpski protektorat, naročito osetljiv na NGO-formacije i zapadne zavere, gde je i mene u nekoliko navrata ubacio, nervozan što mi je Sarajevo draže od Beograda.

Činjenica da sam sa sve tri nove “Politikine” zvezde u ideološkoj svađi na granici linča – da im malo ja jebem mater u pičku zbog njihovih prozivki!!! – oslobođa me svake odgovornosti kad su ovakvi idioti u pitanju; psovke su malo dete u poređenju sa onim šta su ovi nacisti učinili da Srbija bude danas ono što jeste: leglo radikala, nacionalsocijalista i fašističkih poruka, kao što je Smajlovićka (da podsetim) napisala povodom video snimka ubijanja Bošnjaka u Trnovu: “ZLOČINCI ILI ŽRTVE: Pripadnici Škorpiona”.
Kad takvo đubre postane glavni urednik “Politike”… onda je sve moguće: da Vojislava Koštunicu vidimo svakog dana na naslovnoj strani, da čujemo kako će Kosovo ostati u okviru Srbije (kad bismo se zajebavali), da pročitamo kako je ovo zemlja kojoj fali samo Republika Srpska pa da postane kompletno retardirana – rečju, ovo je Najveći Srpski Poraz od ubistva Zorana Đinđića, definitivno-ultimativni dokaz da se ništa nije promenilo i da je, u stvari, gore nego što smo mislili.

Jebeš tonight-fudbal; činjenica da je Ljiljana Smajlović – pripadnik Karadžićevih specijalnih jedinica – na čelu “Politike”, uz ljubavnu podršku Vojislava Koštunice, zaljubljenog u ovo koščato, nepojamno ružno stvorenje sa “Princ Valijant” frizurom i mentalnim sklopom kojem je dr Kalašnjikov uzor erotske fantazije, govori gde je The Serbia danas.

Da su Josip Jović ili Ante Baković na čelu “Vjesnika”, manje bi štete bilo; ovako, sa Smajlovićkom na čelu karavana u kojem su Koštunica & Bećković, a tu negde i Amfilohije, jer Crkva voli iz pozadine, zguza, čekamo pregovore s Evropom, da im se najebemo majke; sad kad je sasvim svejedno hoćemo li u Evropu 2027. ili 2078., možemo ih zajebavati! Nismo mi Hrvati da se radujemo pregovorima sa EU!
Tko vas jebe: samo da pobedimo B&H i da potom pročitamo šta kaže “Politika”! A šta Srbinu više treba! Vaistinu!
User avatar
Novi_Nick
Posts: 2946
Joined: 24/08/2003 00:00

#2

Post by Novi_Nick »

Odlican prilog. Petar Lukovic ko da je pravi Bosanac i Hercegovac, svaka cast. :bih:
dariosa
Posts: 512
Joined: 03/05/2003 00:00

#3

Post by dariosa »

odlicno. genijalno. svaka mu cast.
mostarac
Posts: 8416
Joined: 03/03/2005 13:47

#4

Post by mostarac »

bas tako :)
mostarac
Posts: 8416
Joined: 03/03/2005 13:47

#5

Post by mostarac »

Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
A ovaj komentar dovoljno govori o tvom zdravstvenom biltenu :D
Ban
Posts: 8
Joined: 09/10/2005 03:07

#6

Post by Ban »

umro je mostar wrote:
Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
A ovaj komentar dovoljno govori o tvom zdravstvenom biltenu :D

:? :?
dariosa
Posts: 512
Joined: 03/05/2003 00:00

#7

Post by dariosa »

Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
e ako je tebi feral smece a petar obicni bolesnik onda se s tobom stvarno nema sta raspravljati.
User avatar
Fair Life
Posts: 14219
Joined: 02/03/2004 00:00

#8

Post by Fair Life »

Novi_Nick wrote:Odlican prilog. Petar Lukovic ko da je pravi Bosanac i Hercegovac, svaka cast. :bih:
Ljudina
User avatar
Fair Life
Posts: 14219
Joined: 02/03/2004 00:00

#9

Post by Fair Life »

Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
flamingo wrote:Petar Lukovic je takodje bolestan covjek... Gotovo brat blizanac Seselju :shock:
Nisu svi poput Lukovica mentalni bolesnici. Ima poneko i zdrav... kao ovi ispod.

Image
Himera
Posts: 496
Joined: 17/01/2005 19:34

#10

Post by Himera »

flamingo wrote:Petar Lukovic je takodje bolestan covjek... Gotovo brat blizanac Seselju :shock:


Šta to teb smeta čojk koji vidi malo dalje i pametnije od kolektivnog ludila u serbiji ha?Inače poslo bi i ja nekog tamo đe on mene šalje pogotovo stoku :x :x :x :x :x koju mr.Luković nabroja gore
Himera
Posts: 496
Joined: 17/01/2005 19:34

#11

Post by Himera »

Ban wrote:
dariosa wrote:
Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
e ako je tebi feral smece a petar obicni bolesnik onda se s tobom stvarno nema sta raspravljati.
Ako Fekal nije obično žuto smeće i mahala novina onda se sa tobom nema što raspravljati. A da je Luković psihopata tu nema dvojbe. Ukratko lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti.


A :x radovan :x ko nije ni kriv ni dužan?Bolje feral neg ona govna od pinka(boja sve govori) svijeta i scandala :x




E haj ako more i Peru za počasnog GRAĐANINA Sarajeva :dance: :thumbup: :bih: ko što bi mogla Nataša ša mislite?
Last edited by Himera on 13/10/2005 06:38, edited 1 time in total.
da pamtis
Posts: 1514
Joined: 16/07/2005 14:10

#12

Post by da pamtis »

vinska musica hvala za tekst............
:D Petar Luković za 'presidenta' Bosne i Hercegovine :D neka je lud mi ga volimo :D
Prenj
Posts: 7014
Joined: 20/07/2004 08:59

#13

Post by Prenj »

Viva Feral!
Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
flamingo wrote:Petar Lukovic je takodje bolestan covjek... Gotovo brat blizanac Seselju :shock:
Vidi srpsko-hrvatske sloge, bratstvo-jedinstvo again.
Prenj
Posts: 7014
Joined: 20/07/2004 08:59

#14

Post by Prenj »

flamingo wrote:
da pamtis wrote:neka je lud mi ga volimo :D
Kao sto sam i rekao bolestan covjek :(
Jedini kontekst u kojem se moze staviti atribut 'bolestan' uz ime Petra Lukovica je kada se prica o njegovoj hrabrosti. Pero je bolesno hrabar novinar.
Neposredno nakon ubistva S.Curuvije, nije ga bilo strah da i dalje mezi Slobin rezim.
User avatar
Vodenjak
Posts: 7416
Joined: 03/10/2004 18:45

#15

Post by Vodenjak »

Onima kojima smeta Petar Lukovic, smeta i Feral..

A onda, prostom logikom, dolazi se do zakljucka da su ti isti na strani svih onih koje su Feralovci tako nemilosrdno, a opet pravedno, jasno i posteno potkacili!

Momci iz Ferala su zajedno sa njihovim dopisnicima istinski i nepokolebljivi borci za prava prije svega covjeka, a protiv trpanja prvo u nacionalne torove, onda u rovove, a na kraju u grobove!
User avatar
victory
Posts: 2197
Joined: 17/12/2002 00:00
Contact:

#16

Post by victory »

Interesantno je da ovi sto mrze Peru ne komentarisu Perine argumente da se u Srbiji, u jednom znacajnom dnevnom glasilu, otvoreno imenuje i postavlja fasisticka novinarska i urednicka garnitura. To ove srboljubive diskutante uopste ne zanima. Oni bi cestitog Peru najradije zadavili i objesili (Nek visi Pe(d)ro!!! Bolje navijati za svoje fasisticke novinare i fasisticku novinu nego za ludog Peru, ustaskog i balijskog izroda.

Samo da ih podsjetim da nije Pera usamljen u raskrinkavanju ove novinarske fasisticke zgadije koja zapustenoj majcici Srbiji i jos zapustenijim stanovnicima tzv. matice im, cini nepopravljivu medvjedju uslugu.

Evo, sta o pomenutim fasistickim sluganerima i novinarskim gadovima kazu neki drugi 'ludjaci' i 'izdajnici' koji, uzgred budi receno, ne pisu za mrski i 'ustaski' Feral.

Vladimir Popović, covjek koji je bio svjedok nevidjenog fasistickog novinarskog sejnlucenja koje se, nazalost, jos uvijek odvija u Srbiji i u srpskim kvinsliskim zabitima.
Jedan od tih je Željko Cvijanović i danas ugledni urednik jednog uglednog nedeljnika i osoba koja je vrlo često na državnoj televiziji i dva ili tri miliona ljudi sluša i gleda njegove komentare i analizu, njegovu političku analizu Srbije, nas pojedinačno i tako dalje. To je osoba koja je bila član ratnog kabineta Radovana Karadžića zadužena za medije, pa je onda odatle prešao u kabinet Biljane Plavšić, u vreme dok u Bosni besni rat. Znači, on je novinar koji samo umesto penkala i reporterskog, novinarskog sakoa, nosi maslinastu uniformu i kalašnjikov oko ramena. I to tako nekoliko godina. On je čovek koji je hapsio strane novinare u Bosni, postoje svedoci, tu su, danas u Beogradu žive. To je čovek koga su, kad je umesto njega došla ratni urednik SRNA-e kad je on otišao i došla Sonja Karadžić, strani novinari su u Sarajevu slavili dan kada se to desilo. Dolazi u Srbiju, završio se rat, dolazi u Srbiju, postaje saradnik Službe državne bezbednosti, istog trenutka, zadužen za ruske novinare, da prati ruske novinare. Međutim, već iz Bosne vuče kontakt sa vojnom službom bezbednosti i dvostruki je saradnik, i vojne i državne službe bezbednosti. Zbog toga ga marta '99. godine, neposredno pred bombardovanje, desetak dana pred bombardovanje, hapse pripadnici prve uprave Državne bezbednosti beogradskog centra i prebiju ga zbog toga što ih je nešto nameštao. Jel' on o tome obavestio javnost kao novinar? Jel' tražio zaštitu kao novinar? A kukao je kad sam ja na sudu rekao za njega da je plaćenik, cela država se tresla. Zašto - pa zato što je saradnik službe, dan-danas radi za Službu državne bezbednosti, drži ga na vezi operativac Stanković.
http://www.b92.net/info/emisije/insajde ... sion=print
Natasa Kandic o Ljiljani Smajlovic
Njeni tekstovi pokazuju da se ona grčevito bori za svoju viziju, očekujući da je njen glas mnogo jači od našeg. Ona više ne bira reči, a ranije je barem bila obazriva u svojoj direktnoj kritici koja nikad nije bila zasnovana na argumentima. Kao što sada kritikuje NVO-e, isto tako je pisala o Haškom tribunalu, braneći Miloševićev sistem. Njeno pisanje je pokazalo koliko ona mrzi sve što pokušava pokazati Srbiju onakvom kakva jeste. Mi nismo srećni što je Srbija, naša država, takva, ali smatramo da jedini način da možemo računati na demokratsku budućnost jeste da se iznese istina. Istinu koju mi iznosimo Ljiljana Smajlović ne može ni emocionalno, ni fizički da podnese i zato je njen svaki tekst pun mržnje i podsticanja drugih na mržnju i napad prema NVO-ima.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9144f142cc
O lazima i fasistickim konstrukcijama Smallovicke i Vukovica u tekstu Bogdana Ivaniševica
http://www.danas.co.yu/20040507/terazije1.html
(Konstantno iznošenje flagrantnih neistina)

I moglo bi se ovako u nedogled citirati.

Ako se razgrne Perina urnebesna spisateljska retorika, sasvim je jasno da se posteni Petar ustrajno, sad vec vise od jedne decenije, tuce sa najodvratnijom novinarskom bagrom koja je duboko, i bojim se nepovratno, potonula u fasisticko zivo blato.
User avatar
Novi_Nick
Posts: 2946
Joined: 24/08/2003 00:00

#17

Post by Novi_Nick »


Izvor: http://www.vrisak.info/index.php?option ... &Itemid=27
Autor: Vinko Mišković
cetvrtak, 13 listopad 2005

Image

Utakmica Srbije i BiH u Beogradu najbolje je dočarala realnost bosanskohercegovačke svakodnevice i životnih uvjeta u kojima opstaju njeni građani. Jedanaestorica utopijskih boraca za pravdu uzalud su 90 minuta pokušavali tim istim građanima pokazati i dokazati da nije sve tako sivo kako se njima u njihovim životima čini. Međutim, slijed okolnosti, vanjski faktori i licemjernost stvarne zbilje bila je jača od želje, volje i htijenja jedanaestorice bh lavova.


Licemjerstvo te zbilje plod je dugogodišnjeg rada naših glupih i šupljeglavih političara, počevši od svih tročlanih Predsjedništava, pa do svih Premijera i njihovih ministara. Dok se u većini zemalja u politiku ide politizirati i kreirati, kod nas se u politiku ide bogatiti i baljezgati. Baljezgaju svi o zajedništvu, o pluralizmu, o modernom bratstvu i jedinstvu, a ispod stola prodaju banke, prodaju telekomunikacije, prodaju dušu inozemnim hijenama, odavajući sliku zemlje i nacije bez identiteta i definicije, kakvim nas te hijene i cio ostali svijet smatra. Dok oni zajedno ručaju i opijaju, Zeničanin ne može u Banja Luku, a da ne bude pretučen, Sarajlija umire u zatočeništvu cijeli rat, a onda se nađe u nečemu po imenu «Srpsko Sarajevo» gdje susreće iste one koji su ga bili zatočili kako bolje od njega žive; Mostarac gleda kako će dočekati sutra, dok mu prozor zamračuje mramorna zgradurina nekog preko jutra postalog tajkuna, i tako u nedogled.

Nađe se tamo neki utopist Slišković koji skupi nekolicinu učenika utopista i kaže im «haj'mo dokazati svima da može drugačije». Okupiše se podareni milijunima podsmijeha od strane njihovih šefova i popljuvani od strane tih političara koji su doveli do toga da je to za što se bore utopija. Jedini njihov benzin je bio poklič i nada malog građanina koji kao stijena trpi sve udarce, a nikako da pukne.

Počeli su od nule i stvorili su nešto što je za malo moglo biti svjetsko čudo. Ali, moglo je biti, na žalost. Kad sam shvatio da nije? Kad je Graham Poll produžio utakmicu na 8 minuta u Španjolskoj, a trebao je 5. «Šta je tebi, da tamo neka Bosna i Hercegovina pobijedi Španjolsku u Španjolskoj?! Bolan, pa oni nemaju niti predsjednika države, a niti državu, ratovali 5 godina i danas jedva da imaju šta jesti... oni da pobijede svjetsku silu?!» Kad sam vidio da Grk sudi u Beogradu. Pa bolje bi bilo da su Srbinu dali da sudi. Možda bi imao dostojanstva na tren prekinuti utakmicu (kako pravila nalažu) ako postoji sumnja da itko od navijača može izgubiti život, kad su zrakom odjekivale eksplozije; možda bi imao dostojanstva ne baš tako otvoreno prekidati sve akcije bezveznih gostiju; možda bi izvadio koji karton nakon šamaranja Bolića i Bartolovića, možda bi...

Možda bi nam ugled bio veći da nam ambasadori i konzuli znaju neki strani jezik, kako im to posao nalaže, da nam «predsjednici» nisu toliki glupani da nisu svojim siromaštvom opće kulture plod sprdnje svjetskih «kolega», da nam zemljom ne vlada strani diktator koji brani neki sporazum potpisan od strane redom ratnih zločinaca (recite mi jednu državu u kojoj i neko glupo Rješenje ima pravni validitet ukoliko je potpisan od strane osobe koja je sudski osuđena, a kamoli da je to Ustav jedne države), da nam...

Glupi su političari da bi znali da je najbrži put do tog zajedništva baš kroz sport i kulturu koje za protagoniste imaju najbolje primjere tog zajedništva. Pa tko to nije zapazio dlan na srcu i Grlića i Barbareza i Milenkovića dok je svirala bezrječita himna. Nisu ti isti političari koji u sport i kulturu ulažu koliko Saudijska Arabija ulaže u vatikanske muzeje. Jebe se njih!!! Važno je da imaju svoja vozila, svoje kućerine i svoje fotelje, a to što narod nema kruha, to je problem naroda. I Rimljani u svoj svojoj poganosti nisu davali kruha, ali jesu igara. Nama će i to oduzeti. Pogledaj košarku. Reprezentacija nam se komotno može zvati «Bosna Asa BiH team».

Ne mogu ništa drugo nego skinuti kapu Baki i njegovim borcima. Možda se izgubili na travnjaku, za mene ste pobjednici!!!
User avatar
Novi_Nick
Posts: 2946
Joined: 24/08/2003 00:00

#18

Post by Novi_Nick »

@ Matke
De ne valjaj gluposti i ne podmeci iskrivljene cinjenice. Mi Bosanci i Hercegovci kazemo da u BiH postoje Srbi, Hrvati, Bosniaci, Jevreji i svi drugi manjinski narodi ili kako se vec dobrovoljno izjasnjavaju. Tu nista nije sporno i nas Bosance i Hercegovce uopste ne interesuje kako ce se oni zvati i kojim ce narodima pripadati, to je individualno i demokratsko pravo svakog pojedinca kada je u pitanju izjasnjavanje o identitetima. Problem je to sto najveci Narod i Naciju u BiH a to su Bosanci i Hercegovci ne priznaju kao ni ti Srbi, Hrvati, Bosniaci zbog svojih teritorijalnih pretenzija i podjele BH drzave na tri nove drzavice S H B. Znaci mani se zamjene teza da mi Bosanci i Hercegovci negiramo druge identitete u BiH ili ih zelimo prebaciti pod identitet Bosanci i Hercegovci sto uopste nije tacno. :-D
User avatar
Kaktusssss
Posts: 220
Joined: 02/10/2004 20:40

#19

Post by Kaktusssss »

Petar Lukovic je ZIVA LEGENDA :-D :-D :-D
User avatar
Fair Life
Posts: 14219
Joined: 02/03/2004 00:00

#20

Post by Fair Life »

Kaktusssss wrote:Petar Lukovic je ZIVA LEGENDA :-D :-D :-D
Petar Luković:
"U Srbiji, šta god da se desi - hladnjača, polja leševa pored autoputa, masovne grobnice - uvek čujete pitanje: 'A što ne govoriš o srpskim žrtvama?' Govorit ću o srpskim žrtvama tek kad zaključimo priču o srpskim zločinima"
xape
Posts: 156
Joined: 30/09/2005 09:41

#21

Post by xape »

Fair Life wrote:
Kaktusssss wrote:Petar Lukovic je ZIVA LEGENDA :-D :-D :-D
Petar Luković:
"U Srbiji, šta god da se desi - hladnjača, polja leševa pored autoputa, masovne grobnice - uvek čujete pitanje: 'A što ne govoriš o srpskim žrtvama?' Govorit ću o srpskim žrtvama tek kad zaključimo priču o srpskim zločinima"
moralna gromada,malo je rec
respect
User avatar
Vodenjak
Posts: 7416
Joined: 03/10/2004 18:45

#22

Post by Vodenjak »

U pravu si u tome da ga niko ne slusa..
Ali, priznaces, ogroman dio onih koji bi trebali da slusaju, pojma nemaju sta znaci rijec argument, a kamo li da isti saslusaju!

Ako je njegov napad na zlocinacke vlasti u Srbiji kontraproduktivan, ako je to bio i napag Ferala na Tudjmana ili ako su tekstovi objavljeni u "Danima", "Slobodnoj Bosni" ili "Oslobodjenju" kojima se, do guzice im, razotkrivaju ovi degenerici koji kod nas vladaju,
njihova uloga i u ratu i u poratnoj otimacini kontraproduktivna, sta nudis kao rjesenje?

Da ih se malo gladi po jajima i da im pokazemo kako ih razumijemo?
Da shvatamo da im je tesko jer se, jadni, jos nisu snasli?
Da ih umirujemo pjesmicama kako ih mi mozemo cekati da se oni prilagode demokratiji u koju su nas (hvala i njima i njihovim bogovima za to!) uvukli!
Jedini drugaciji nacin koji ja vidim kao rjesenje kojim se mediji mogu boriti protiv djubretara je njihov totalni bojkot!
Da smo demokratska zemlja i, to bi mozda upalilo!
Ali, nismo...

Dakle, shvatio sam sta mislis sa onim oko Pere. Velim ti, ima u tome istine i to puno, na zalost.
Ali ja se naprosto divim ljudima koji jos uvijek imaju i snage i hrabrosti da javno kazu ono sto je istina!
Mafioze koje vladaju na nasim prostorima, sakrivene iz klera, suzavaju prostor javnoj rijeci i demokratiji daleko vise nego sto se to na prvi pogled cini.
A koliko je to, saznace mnogi tek za koju godinu, ali bojim se da ce biti kasno!
User avatar
Saian
Posts: 15383
Joined: 08/04/2004 21:50

#23

Post by Saian »

Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
ja inache nisam nasilna osoba, al na ovakvu rechenicu prvo sto mi pada na pamet je par zdravorazumskih shamarelica :x
User avatar
danas
Posts: 18796
Joined: 11/03/2005 19:40
Location: 10th circle...

#24

Post by danas »

Saian wrote:
Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
ja inache nisam nasilna osoba, al na ovakvu rechenicu prvo sto mi pada na pamet je par zdravorazumskih shamarelica :x
vaspitno-obrazovnih... :D :D :D
User avatar
Vodenjak
Posts: 7416
Joined: 03/10/2004 18:45

#25

Post by Vodenjak »

danas wrote:
Saian wrote:
Ban wrote:Petar Luković je obični bolesnik koji može pisati samo u smeću od novina, Fekalu.
ja inache nisam nasilna osoba, al na ovakvu rechenicu prvo sto mi pada na pamet je par zdravorazumskih shamarelica :x
vaspitno-obrazovnih... :D :D :D
Nasilnici nijedni! :D :D
Post Reply