PES6 ima Bosna ali ipak nema???

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
damir_k87
Posts: 50
Joined: 03/09/2005 15:31

#1 PES6 ima Bosna ali ipak nema???

Post by damir_k87 » 09/11/2006 23:25

Kupio sam pes6, kad sam poceo igrati evropske kvalifikacije "International Challenge" (sa Holandijom) vidio sam da je BOSNA u mojoj grupi!!! I uspjesno sam igrao protiv nje (pobjeda 1-0) ali nisam mogao da igram na strani Bosne. Probao sam da se prebacim na Bosansku stranu (menu>>player settings) ali mi nije dalo :mad:

Pod "Quick Match" i "International Cup" Bosne uopste nema, kao da nepostoji u igrici. A onda je ima pod "International Challenge", a samo mozes igrati protiv a ne sa Bosnom.

De bolan ljudi nek neko nesto uradi da mogu izabrati Bosnu, ovo je prava provokacija, Konami su je ubacili u igricu a nesmijes je izabrati. Ako nekako dodjemo do Bosne, odmah cemo moci praviti Bosnian Patch.


User avatar
BSn
Posts: 4938
Joined: 12/09/2006 15:49
Location: Kad se hoce, pa lijevo...
Been thanked: 1 time

#2

Post by BSn » 10/11/2006 19:14

Pa ljdi sa http://www.bosniansc.com vec pocinju da prave patch sa nasom Ligom o repkom.

Vec imas i mini-patch, sa Sarajevom. Zeljom i Celikom, te nasom repkom (za repku nisam siguran)!

A koji smo na rang listi, cudilo bi me da su nas ubacili ovi iz Konamia!

I ovako su nas ubacili samo da bi imali dovoljan broj timova u kvalifikacijama! :D

ZEKI-RIKI
Posts: 128
Joined: 07/04/2006 02:43
Location: Sarajevo/Mejtas

#3 pes 6

Post by ZEKI-RIKI » 25/12/2006 18:23

Nedavno sam nabavio PES 6,pa interesuje jeli jezik komentatora moguce ikako promjeniti,konkretno da sa Francuskog :sad: jezika prabacim/nekako/na Engleski.........
.i steta :( velika sto se samo moze igrati protiv nase reprezentacije.
- Ja sam puno toga propustio koje su igrice najace,nekako neizbjezne koje se nebi trebale propustiti.Preporucite,narocito vezane za fudbal ali i sve ostale.
HVALA I POZDRAV SA MEJTASA

King_Bosna
Posts: 54
Joined: 30/01/2006 21:12
Location: Zivinice

#4

Post by King_Bosna » 25/12/2006 20:54

sa cd prebaci e_sound u dat folder a izbrisi f_sound

ZEKI-RIKI
Posts: 128
Joined: 07/04/2006 02:43
Location: Sarajevo/Mejtas

#5 francuski

Post by ZEKI-RIKI » 05/01/2007 05:04

-Hvala ti na odgovoru,ja sam to ko nesto probao da uradim,ali ne ide.Mozes li mi malo pojasniti.
Pozdrav sa Mejtasa i hvala unaprijed

Post Reply