PES kontroverza
Moderator: Benq
- RMD
#1 PES kontroverza
Pozdrav,
jel se jos nekome cini da na pesu kad postignete prvi go, dobijete neku prednost - lakse igrate, svaki sut ulazi, svaki duel dobijate, svaki pas je tacan, sudija vam šilji itd...
jel se jos nekome cini da na pesu kad postignete prvi go, dobijete neku prednost - lakse igrate, svaki sut ulazi, svaki duel dobijate, svaki pas je tacan, sudija vam šilji itd...
- radiša
#2 Re: PES kontroverza
Sa kim god da igram ako vodim sudije me mrze,nikad faul da sviraju o penalu da ne pricam 
-
probook
#3 Re: PES kontroverza
Primjetio sam i vise puta se u to uvjerio, ako povedem igraci lete po terenu, ako gubim - ma nr mozes se povezati nikako jedno vrijeme. Do timova nije posto danima znamo igrati sa istim timovimaRMD wrote:Pozdrav,
- ExNihilo
#4 Re: PES kontroverza
Vodili ljudi računa i o psihološkoj prednosti igrača. 
-
nookey
#5 Re: PES kontroverza
i ne samo to, jedno poluvrijeme lete igrači po terenu, ovi ne mogu da se sastave s loptom, a drugo kao da je izašao drugi tim, jbg što neko reče, valjda su ubacili i psihologijuRMD wrote:Pozdrav,
- aditon
#6 Re: PES kontroverza
psihologiju jesu uveli i tačno je da se timovi ponašaju u skladu s rezultatom koji je na terenu, ali i to sve ovisi da li je igra original ili je patchovana tako da se timovi ne ponašaju isto u orginalnoj igri i patchevanoj verziji. Međutim, mene ako krene, ništa me neće spriječiti da utrpam bilo kome 7-8 komada 
-
AnonymousBIH
#7 Re: PES kontroverza
PES online je skriptiran do neslućenih granica i to je jedna dodatna stavka, uz katastrofalan online segment sa čiterima, prelaska na FIFA. Također, i u offline mečevima ima taj trenutak gdje u nekim trenucima igrači, ničim izazvani, propuste protivnika, promaše prazan gol ili ne mogu povezati dva tupava pasa.
-
nookey
#8 Re: PES kontroverza
Haj kad smo kod PES-a, imam PES16 za PS3, zna li iko jesu li uradili transfere za ovo ljeto pa da uradim update i ako nisu hoće li ih uopšte raditi za 16-ku...
-
AnonymousBIH
#9 Re: PES kontroverza
Nisu i nece, nikada to nisu ni radili, odrade jedino zimski prelazni rok. Za par dana izlazi PES 17, tako da ... Jedino da gdje sa neta skines neki option file i slicno.nookey wrote:Haj kad smo kod PES-a, imam PES16 za PS3, zna li iko jesu li uradili transfere za ovo ljeto pa da uradim update i ako nisu hoće li ih uopšte raditi za 16-ku...
-
nookey
#10 Re: PES kontroverza
tnxAnonymousBIH wrote:Nisu i nece, nikada to nisu ni radili, odrade jedino zimski prelazni rok. Za par dana izlazi PES 17, tako da ... Jedino da gdje sa neta skines neki option file i slicno.nookey wrote:Haj kad smo kod PES-a, imam PES16 za PS3, zna li iko jesu li uradili transfere za ovo ljeto pa da uradim update i ako nisu hoće li ih uopšte raditi za 16-ku...