PES kontroverza

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
RMD

#1 PES kontroverza

Post by RMD »

Pozdrav,

jel se jos nekome cini da na pesu kad postignete prvi go, dobijete neku prednost - lakse igrate, svaki sut ulazi, svaki duel dobijate, svaki pas je tacan, sudija vam šilji itd...
radiša

#2 Re: PES kontroverza

Post by radiša »

Sa kim god da igram ako vodim sudije me mrze,nikad faul da sviraju o penalu da ne pricam :lol:
probook

#3 Re: PES kontroverza

Post by probook »

RMD wrote:Pozdrav,

jel se jos nekome cini da na pesu kad postignete prvi go, dobijete neku prednost - lakse igrate, svaki sut ulazi, svaki duel dobijate, svaki pas je tacan, sudija vam šilji itd...
Primjetio sam i vise puta se u to uvjerio, ako povedem igraci lete po terenu, ako gubim - ma nr mozes se povezati nikako jedno vrijeme. Do timova nije posto danima znamo igrati sa istim timovima
ExNihilo

#4 Re: PES kontroverza

Post by ExNihilo »

Vodili ljudi računa i o psihološkoj prednosti igrača. :D
nookey

#5 Re: PES kontroverza

Post by nookey »

RMD wrote:Pozdrav,

i ne samo to, jedno poluvrijeme lete igrači po terenu, ovi ne mogu da se sastave s loptom, a drugo kao da je izašao drugi tim, jbg što neko reče, valjda su ubacili i psihologiju :)
aditon

#6 Re: PES kontroverza

Post by aditon »

psihologiju jesu uveli i tačno je da se timovi ponašaju u skladu s rezultatom koji je na terenu, ali i to sve ovisi da li je igra original ili je patchovana tako da se timovi ne ponašaju isto u orginalnoj igri i patchevanoj verziji. Međutim, mene ako krene, ništa me neće spriječiti da utrpam bilo kome 7-8 komada :lol:
AnonymousBIH

#7 Re: PES kontroverza

Post by AnonymousBIH »

PES online je skriptiran do neslućenih granica i to je jedna dodatna stavka, uz katastrofalan online segment sa čiterima, prelaska na FIFA. Također, i u offline mečevima ima taj trenutak gdje u nekim trenucima igrači, ničim izazvani, propuste protivnika, promaše prazan gol ili ne mogu povezati dva tupava pasa.
nookey

#8 Re: PES kontroverza

Post by nookey »

Haj kad smo kod PES-a, imam PES16 za PS3, zna li iko jesu li uradili transfere za ovo ljeto pa da uradim update i ako nisu hoće li ih uopšte raditi za 16-ku...
AnonymousBIH

#9 Re: PES kontroverza

Post by AnonymousBIH »

nookey wrote:Haj kad smo kod PES-a, imam PES16 za PS3, zna li iko jesu li uradili transfere za ovo ljeto pa da uradim update i ako nisu hoće li ih uopšte raditi za 16-ku...
Nisu i nece, nikada to nisu ni radili, odrade jedino zimski prelazni rok. Za par dana izlazi PES 17, tako da ... Jedino da gdje sa neta skines neki option file i slicno.
nookey

#10 Re: PES kontroverza

Post by nookey »

AnonymousBIH wrote:
nookey wrote:Haj kad smo kod PES-a, imam PES16 za PS3, zna li iko jesu li uradili transfere za ovo ljeto pa da uradim update i ako nisu hoće li ih uopšte raditi za 16-ku...
Nisu i nece, nikada to nisu ni radili, odrade jedino zimski prelazni rok. Za par dana izlazi PES 17, tako da ... Jedino da gdje sa neta skines neki option file i slicno.
tnx
Post Reply