Perverzije

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

StLouis

#1 Perverzije

Post by StLouis »

i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi :-)

imao sam prijatelja koji je zbog glavobolje tj. migrene odlucio da proba akupunkturu, i od tada je navucen na igle, ali ne one igle u venama, vec u glavi i po glavi...javno je priznao da ga to pali i da mu je srozalo glavobolju na miunimum, jednom sedmicno ide na seansu i uziva u tome... :-)

siguran sam da je tema vec bila, ali eto malo da obnovimo znanje i podijelimo misljenja o perverzijama, ili kako ih vec nazivamo, fetis, strast...

:-)
Pooll

Post by Pooll »

Perverzija-strast-festis... ja bih te termine malo razdvoJiJo :D
karanana

Post by karanana »

Ne rece nam, popisha li ti tu osobu sto te pitala da to uradis?
ReSa

Post by ReSa »

karanana wrote:Ne rece nam, popisha li ti tu osobu sto te pitala da to uradis?
:lol: :lol:
Zhaba

#5 Re: Perverzije

Post by Zhaba »

StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi :-)

imao sam prijatelja koji je zbog glavobolje tj. migrene odlucio da proba akupunkturu, i od tada je navucen na igle, ali ne one igle u venama, vec u glavi i po glavi...javno je priznao da ga to pali i da mu je srozalo glavobolju na miunimum, jednom sedmicno ide na seansu i uziva u tome... :-)

siguran sam da je tema vec bila, ali eto malo da obnovimo znanje i podijelimo misljenja o perverzijama, ili kako ih vec nazivamo, fetis, strast...

boga mi i ja bi ostala bez teksta :-? cuj u usta piskiti Image Image
BHG

#6 Re: Perverzije

Post by BHG »

Zhaba wrote:
StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi :-)

e moja zhabice i ti svasta citas... :)
Zhaba

#7 Re: Perverzije

Post by Zhaba »

BHG wrote:
Zhaba wrote:

e moja zhabice i ti svasta citas... :)
ali barem ne govorim frajeru da mi u usta piski Image
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

A šta govoriš frajeru? Šta voliš da ti radi? :D Da čujem.
konyan

Post by konyan »

I jeste li se ljubili po ustima poslije toga. :D :D
Zhaba

Post by Zhaba »

enes-s wrote:A šta govoriš frajeru? Šta voliš da ti radi? :D Da čujem.
Sta te boli briga :oops: :D
*mima*

Post by *mima* »

Zhaba wrote:

Nek si mu rekla.
StLouis

Post by StLouis »

Ne, nije bilo pisanja :D
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

StLouis wrote:
Ne, nije bilo pisanja :D
Proljev....galopirajuci.... :D
Zhaba

Post by Zhaba »

mima wrote:
Zhaba wrote:

Nek si mu rekla.
Jeldeeeeeee :D
tech10

#15 Re: Perverzije

Post by tech10 »

Zhaba wrote: ali barem ne govorim frajeru da mi u usta piski
Znaci usta su iskljucena, a ostalo? :D
Zhaba

#16 Re: Perverzije

Post by Zhaba »

tech10 wrote:
Zhaba wrote: ali barem ne govorim frajeru da mi u usta piski
Znaci usta su iskljucena, a ostalo? :D
tech valjda znas da nisam taj tip insana :roll:
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

ovo me podsjeti na jednu epizodu "Sex and the citY" :D kad je Carry upoznala jednog politicara, koji je trazio od nje da se tokom seksa "popisa" po njemu :D a njoj bilo nezgodno, pa je sve trpila, te nije htjela da pije puno uz veceru... :lol: :lol: :lol: ludnica :lol: :lol:

sto ljudi, sto cudi :lol:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

malo sta mi je ogavno kao to pisanje i kakanje tokom sex-a :shock:
s druge strane, ako su oboje za to, neka ih samo neka prostru kakav najlon po krevetu :D.
samo bih volio da mi neko upucen u najrmacnije dijelove ljudske objasni sta tacno pali u tom cinu kada ti neko pisa ili sere usta?! da li se radi o ponizenju ili necem slicnom?

jos jedna stvar koja mi je nevjerovatna su odrasli muskarci u pelenama. ili onaj ekstremni s/m sa bicevanjem i slicnim, ekstremno bolnim aktivnostima :D
tech10

#19 Re: Perverzije

Post by tech10 »

StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta...
Sigurno si joj zapishavao dasku u WC-u pa treba skontala: Bolje i u stau nego da opet ribam dasku iza njega. :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

pu pu pu :lol:
mali Ninja

Post by mali Ninja »

fuj, vjerovatno nisam jos dovoljno školovan da kažem koliko mi se to gadi ...

ako pričamo o fetišima onda je moj fetiš velika guza :-D latinke .. 8-)
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

mali Ninja wrote:fuj, vjerovatno nisam jos dovoljno školovan da kažem koliko mi se to gadi ...

ako pričamo o fetišima onda je moj fetiš velika guza :-D latinke .. 8-)
dje me nadje
FFK as Lucy01

#23 Re: Perverzije

Post by FFK as Lucy01 »

tech10 wrote:
StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta...
Sigurno si joj zapishavao dasku u WC-u pa treba skontala: Bolje i u stau nego da opet ribam dasku iza njega. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e jesi sick :lol: :lol: :lol: :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

callmethebreeeze wrote: samo bih volio da mi neko upucen u najrmacnije dijelove ljudske objasni sta tacno pali u tom cinu kada ti neko pisa ili sere usta? :D

Odron :lol: :lol:
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

Zhaba wrote: Sta te boli briga :oops: :D
Uh, pa briga me, kako me nije briga. Zanima me. Piši slobodno ovo ionako niko ne čita. :D Ti mi zvučiš nekako perverzno.
Post Reply