ankaanais_nin wrote:e vala bas si moglaLace wrote:sta se ti kleberis...nemoj da i tebe nataknem..znas da imam materijalazoom66 wrote:![]()
kakvo je ovo ovdje neautorizovano
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sojka gdje se mogu nabaviti ovi pupko umetci?sojka wrote:zoom66 wrote:anais_nin wrote: pozdravi i tebi sojkice
Baj ol maj respekt zoom![]()
wat for kajnd od prevezione iz in d word evribody
evri €
body
say hello tu evribadi..
pa kad vec niko nece da odgovara konkretno na pitanja o perverziji mogli smo se igrati istedanas wrote:ankaanais_nin wrote:e vala bas si moglaLace wrote: sta se ti kleberis...nemoj da i tebe nataknem..znas da imam materijala
kakvo je ovo ovdje neautorizovanonaticanje
![]()
ako mi poderes one chorapeanais_nin wrote:pa kad vec niko nece da odgovara konkretno na pitanja o perverziji mogli smo se igrati istedanas wrote:ankaanais_nin wrote: e vala bas si mogla
kakvo je ovo ovdje neautorizovanonaticanje
![]()
anais_nin wrote:sojka gdje se mogu nabaviti ovi pupko umetci?sojka wrote:zoom66 wrote:
Baj ol maj respekt zoom![]()
wat for kajnd od prevezione iz in d word evribody
evri €
body
say hello tu evribadi..![]()
ne boj se, namirila sam jos 2 extra para, kad ovde krene koljektivna razvaljotka nikad ne znas ko ce kogadanas wrote:ako mi poderes one chorapeanais_nin wrote: pa kad vec niko nece da odgovara konkretno na pitanja o perverziji mogli smo se igrati istene izlazi mi vis' na oci
sojka bona ne odgovori misojka wrote:
samo ih ne meci ono ko prosli putanais_nin wrote:sojka bona ne odgovori misojka wrote:ozbiljno te pitam
Lace wrote:![]()

ma ja volim ove sto se u pupak utaknusojka wrote:Pa u svakoj prodavnici bizuterije..robnim kucama, odjelu za nakit...skroz dzhizhi midzhi...
Bezveze, dakle sasvim slucajno sam ubacila tu sliku, zbog tijela. Ne volim nakit po tijelu, ni tatoo...dakle nista kada sam ja u pitanju...
ima fan club kad se uclanis dobijes prvih deset komada, premium chlanovi ko Lace imaju pristup i onim u eksplicitnijim pozama, ja imam samo one iz Cancun, MexicaEI Presidente wrote:Lace wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DOBRRRRRAAA!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni nije jasno otkud ovim forumasicama toliko Pittovih fotki? Jel' on to dijeli, salje emailovima, sta li?
gdje je tu perverzija ?Saian wrote:kad bolje razmislim te iz Mexica bi najbolje pasale ovdje![]()
![]()
ima fan club kad se uclanis dobijes prvih deset komada, premium chlanovi ko Lace imaju pristup i onim u eksplicitnijim pozama, ja imam samo one iz Cancun, MexicaSaian wrote:EI Presidente wrote:Lace wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DOBRRRRRAAA!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni nije jasno otkud ovim forumasicama toliko Pittovih fotki? Jel' on to dijeli, salje emailovima, sta li?
Sta god da je, nisu cista posladanas wrote:EI Presidente wrote: Meni nije jasno otkud ovim forumasicama toliko Pittovih fotki? Jel' on to dijeli, salje emailovima, sta li?
to ti je, moj presidente, X-file secret![]()
Bogami, nece ovo na dobro Sojkasojka wrote:Saian wrote:ima fan club kad se uclanis dobijes prvih deset komada, premium chlanovi ko Lace imaju pristup i onim u eksplicitnijim pozama, ja imam samo one iz Cancun, MexicaEI Presidente wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DOBRRRRRAAA!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni nije jasno otkud ovim forumasicama toliko Pittovih fotki? Jel' on to dijeli, salje emailovima, sta li?![]()
![]()
![]()
te su najbolje, nema Pitta na njima z glave
[/quotO
O kom pittu je rijec?Glumcu?
![]()
![]()
naticanje je bilo dobrovoljno...pocela zensko (nasla me s ovom...ista sam scullyEI Presidente wrote:Lace wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DOBRRRRRAAA!!
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako je dragi u potpunosti go izuzev sto na nogama ima carape koje je jos navuk'o do haman ispod koljena? Zar to nije perverzno?Beatrix wrote:hmmm, ne znam bas tacno, svi smo mi malo peranais_nin wrote:nesta tema o perverzijamae bas perverzno....
sta je za vas perverzno? sta smatrate perverzijama? i da li biste nesto probali cak i ako to smatrate perverznim (npr vas partner zeli to da proba)?u fantazijama
ali mislim da nikad ne bih pristala na threesome. ja sam ona: ja, ti i niko vise, pa da vidim sta imas, dragi