Peru za predsjednika!

Post Reply
silence_is_sexy

#1 Peru za predsjednika!

Post by silence_is_sexy »

http://www.youtube.com/watch?v=rZPCwGpF7LY

do sada nisam imao priliku gledati lukovica "u zivo".. i nije me razocarao niti jednog momenta. cisti genije.
madner

Post by madner »

Pero sa onog sveta. :lol:
testament

Post by testament »

Normala ljudi,Petar Luković je jedan od recimo deset javnih ličnosti iz srbije da je normalan.Osim tih desetak ljudi tamo nema NIKO normalan u JAVNOSTI.Petra volim samo zato što je dosljedan sebi,i što nije kurva koja će se prodati za šaku para(mislim na ljude-prodane duše,a ne na prostitutke),a i ono najbitnije čovjek misli SVOJOM glavom!
Iskreno i nebi bilo loše da nam je recimo Mesić predsjednik,a Petar predsjednik vlade ili ministar vanjskih poslova :D
piskerernest

Post by piskerernest »

testament wrote:Normala ljudi,Petar Luković je jedan od recimo deset javnih ličnosti iz srbije da je normalan.Osim tih desetak ljudi tamo nema NIKO normalan u JAVNOSTI.Petra volim samo zato što je dosljedan sebi,i što nije kurva koja će se prodati za šaku para(mislim na ljude-prodane duše,a ne na prostitutke),a i ono najbitnije čovjek misli SVOJOM glavom!
Iskreno i nebi bilo loše da nam je recimo Mesić predsjednik,a Petar predsjednik vlade ili ministar vanjskih poslova :D
i recimo lagumdžija ili senad pećanin na nekoj visokoj funkciji
testament

Post by testament »

piskerernest wrote:
testament wrote:Normala ljudi,Petar Luković je jedan od recimo deset javnih ličnosti iz srbije da je normalan.Osim tih desetak ljudi tamo nema NIKO normalan u JAVNOSTI.Petra volim samo zato što je dosljedan sebi,i što nije kurva koja će se prodati za šaku para(mislim na ljude-prodane duše,a ne na prostitutke),a i ono najbitnije čovjek misli SVOJOM glavom!
I šta sad ti hoćeš sa ovim da kažeš??
bice_bice

Post by bice_bice »

piskerernest wrote:
haj reci da se zezas, molim te
pesak

Post by pesak »

:shock: Uf. Ja sam mislila da sam na srpskom forumu, pa sam se sokirala. Nisam verovala svojim ocima ! :shock: Toliko pozitive za mog omiljenog Peru Lukovica ! :-D A onda sam videla da sam u Sarajevu.Da li mi, normalni treba da se preselimo ustvari u Sarajevo iz Beograda ?
NKVD

Post by NKVD »

Ne pretjeruj mušice... Realno je Luković car, ali ga se mora malo, prijateljski, više korektivno, podjebavati. I ne previše hvaliti. Ovdje je neviđeno tapšanje po ramenima jer nikad nije jebo mater našim imbecilima, vođama, kriminalcima. E, a znajući dotičnog, nakon par dana bi opleo i po ovima. Tu je tapšanju kraj...
pesak

Post by pesak »

Citizen-X

Post by Citizen-X »

pesak wrote::shock: Uf. Ja sam mislila da sam na srpskom forumu, pa sam se sokirala. Nisam verovala svojim ocima ! :shock: Toliko pozitive za mog omiljenog Peru Lukovica ! :-D A onda sam videla da sam u Sarajevu.Da li mi, normalni treba da se preselimo ustvari u Sarajevo iz Beograda ?
Seli se ba, bjezi odatle. Mozes i u Zenicu :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Citizen-X wrote:
pesak wrote::shock: Uf. Ja sam mislila da sam na srpskom forumu, pa sam se sokirala. Nisam verovala svojim ocima ! :shock: Toliko pozitive za mog omiljenog Peru Lukovica ! :-D A onda sam videla da sam u Sarajevu.Da li mi, normalni treba da se preselimo ustvari u Sarajevo iz Beograda ?
Takodje bih prije preporucio Zenicu :D
pesak

Post by pesak »

Citizen-X wrote:
Sto ? Jesi li ti iz Zenice ?
:)

Ne znam. Sve covek misli -proci ce, jos samo ovo, i proci ce i tako....na kraju ce nas da poubijaju ovde po Beogradu, ko se spasao, spasao, oni zavrse posao, i sto rece neko , ostanu u svojim privilegijama , a stite ih Rusi. :shock: pa strasno...ali veoma moguce.
Izgleda da covek ne moze da veruje u najstrasniji ishod iako mu svi pokazatelji to pokazuju. Mada, ja sam uvek pogadjala sta ce biti. Nemu tu sta da se pogadja. Neumitna logika.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Dojdi ti ipak u rajvosa,imaš ćevape,burek,romantične večeri po čaršiji itd itd :D

Kako je sad u Begešu,prošle godine sam bio u decembru ....ludilooooo,zaglavih sa dvije Beogračanke,jedvah se vratih u rajvosa :D
pesak

Post by pesak »

Nemam pojma kako je u Begesu.
Ludilo u svakom slucaju.
Prozor

Post by Prozor »

New York je zakon. :D
Prozor

Post by Prozor »

Peri svaka cast, covjek sa svojim ponosom kojeg se moze samo pohvalit! Nemam nista vise reci osim kapa dole!
Prozor

Post by Prozor »

A pogledajte samo sms poruke: "Nek´ svako osudi svoje, nisu samo Srbi zlocinci", "Bosnjaci su cinili gore zlocine nad Srbima od Srba nad njima..."

jah...
pesak

Post by pesak »

Jeste. Poruke su neverovatne. Sve je ovde prilicno neverovatno. Uvek su takve poruke...
testament

Post by testament »

NKVD wrote:Ne pretjeruj mušice... Realno je Luković car, ali ga se mora malo, prijateljski, više korektivno, podjebavati. I ne previše hvaliti. Ovdje je neviđeno tapšanje po ramenima jer nikad nije jebo mater našim imbecilima, vođama, kriminalcima. E, a znajući dotičnog, nakon par dana bi opleo i po ovima. Tu je tapšanju kraj...
De ba ne laprdaj,ovdje ga raja voli a ne političari,ja j...m majku SVIMA a naročito ovim klanovima iz sda i stranke za 100%,i sad ću ja šutnuti peru ako on počne srat o silajdžiću ili bakiru-princu??
Normalno da bi ga pokušali sjebati ovi kvazi novinari,i intelektualci kad bi opleo po vođama našim najdražim,ali isto to ovdje radi i senad avdić,pljuju ga omalovažavaju,u sred rata su ga tukli,pa ga nisu uspjeli otjerati,i što bi peru sad neko otjerao? A on je ionako glas urbanih kao i avdić i par časnih izuzetaka novinarske profesije,i njih papci NE slušaju,čitaju itd..
Ja prije svega peru gotivim kao ČOVJEKA a ne samo zato što pljuje po četnicima i maloumnicima
pesak

Post by pesak »

Ja prije svega peru gotivim kao ČOVJEKA a ne samo zato što pljuje po četnicima i maloumnicima

Pa to ti je jedan od razloga zasto bi ga gotivio kao COVEKA. Zato sto je na pravoj strani. Na strani civilizacije, humanosti.
Post Reply