Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post Reply
karanana

#201 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

mislim da je zivio na danasnjoj aleji lipa 51, tako nekako rece prije neki dan cini mi se.
klixober

#202 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by klixober »

karanana wrote:mislim da je zivio na danasnjoj aleji lipa 51, tako nekako rece prije neki dan cini mi se.
Na Grbavici kod Shoppinga.
klixober

#203 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by klixober »

Znaci ovaj pacijent Slavko Aleksic je danas u Bileci.Cudim se da ga niko do sada nije pronasao :x

http://www.youtube.com/watch?v=Dzi8aHBZ4UI
Last edited by klixober on 25/06/2008 01:01, edited 1 time in total.
karanana

#204 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

komeba wrote:Znaci ovaj pacijent Slavko Aleksic je danas u Bilec.Cudim se da ga niko do sada nije pronasao :x

http://www.youtube.com/watch?v=Dzi8aHBZ4UI
komeba, nije problem u tome sto ga niko ne moze pronaci nego je problem u tome sto ga niko ni ne trazi. evo pri kraju ove ode o njemu imaju frishke slike kako sada izgleda i kako se slobodno seta i krece hercegovinom. cak i pise da vojvoda danas zivi u nevesinju.
JBL

#205 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by JBL »

Ovo je uzas. Svjedok, tuzilac, sudije.....
Edin H.

#206 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by Edin H. »

Kaze Seselj svjedoku - kada sam ja bio na Grbavici negdje 93-ce, 94-te vidio sam kako djele hljeb i mojim bivsim komsijama Muslimanima.

A Sejdi kaze neki dan da nikada nije bio tamo prije 94-te i da nije mogao biti na Crnom Vrhu sa Mladicem i Karadzicem

Tuzilac naravno ne reaguje
klixober

#207 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by klixober »

Edin H. wrote:Kaze Seselj svjedoku - kada sam ja bio na Grbavici negdje 93-ce, 94-te vidio sam kako djele hljeb i mojim bivsim komsijama Muslimanima.

A Sejdi kaze neki dan da nikada nije bio tamo prije 94-te i da nije mogao biti na Crnom Vrhu sa Mladicem i Karadzicem

Tuzilac naravno ne reaguje
Sto je najgore drugi je tuzilac,ne znam zasto,pa se vjerovatno i ne sjeca sta je pricao sa zadnjim svjedokom.
Edin H.

#208 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by Edin H. »

karanana wrote:jeste, evo na PTC-u snimak. Sheshko je vec poceo unakrsno ispitivanje ovog zasticenog svjedoka.

Optuzba je toliko nesposobna da bih sada najradje razbio tv. trenutno se raspravlja o tome da li je vojvoda aleksic sa grbavice bio podredjen sheshku i da li je od njega primao naredjenja. joooooj. nesposobni cvikerash tuzioc, pojma nema. dovoljno je da uzme onaj video koji sam ja postavio sa youtuba na 4. strani ove teme i da se ova diskusija zauvijek prekine jer tu aleksic priznaje da mu je shshko komandant. uzasni su tuzioci.
Nije smio Aleksic nossiti crnu uniformu - kaze Seselj :shock:

On je totalno prolupao.
karanana

#209 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

ovaj cvikerash spanac tuzioc je karanana. onaj drugi je ko malo bolji.
edine, dodushe ni na jednoj slici ovog bradatog vojvode, a ima ih puno, ja ga ne vidim u crnoj uniformi.
JBL

#210 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by JBL »

Onaj drugi je Daryll Mandis, mislim da je Amerikanac. Moze li neko pronaci mail/telefon ili kontakt njihovog ureda?
karanana

#211 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

JBL wrote:Onaj drugi je Daryll Mandis, mislim da je Amerikanac. Moze li neko pronaci mail/telefon ili kontakt njihovog ureda?
Sta bi im rekao? Mozes ih jedino napasti kako nista ne valjaju. Mislim da nikakvi novi podaci ne mogu vise uci u materijale.
JBL

#212 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by JBL »

poslao u k. sve redom
nek ga puste, steta para i vremena
yugi

#213 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by yugi »

Odgledao sam evo nekih zadnjih dvadesetak minuta ispitivanja.Svjedok uglavnom ništa nezna :-) Mislio sam da će se u jednom momentu i izljubit sa debilom.Karanana, ko je u stvari ovaj svjedok?Naravno da ne očekujem da otkriješ njegov identitet :lol: :lol: Na osnovu ono malo što sam gledao i pitanja u vezi sa radnim vodom stekao sam dojam da se radi o nekom ko je hrmbačio u radnim vodovima kao zarobljenik.
karanana

#214 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

yugi wrote:Odgledao sam evo nekih zadnjih dvadesetak minuta ispitivanja.Svjedok uglavnom ništa nezna :-) Mislio sam da će se u jednom momentu i izljubit sa debilom.Karanana, ko je u stvari ovaj svjedok?Naravno da ne očekujem da otkriješ njegov identitet :lol: :lol: Na osnovu ono malo što sam gledao i pitanja u vezi sa radnim vodom stekao sam dojam da se radi o nekom ko je hrmbačio u radnim vodovima kao zarobljenik.

Na zalost, po nalogu suda, ne smijem otkriti njegov ID. :lol: :lol: :lol:
Cini mi se da je ovo neki chiko koji je cijelo vrijeme rata ostao na grbavici. po onom sto sam moga skontati chiko je poprilicno star iako i ne zvuci bas tako star, jer kaze da je imao 65 godina kada su ga tjerali u radne vodove. nije mi jasno chega se boji pa nece da otkrije ID. mozda ima neke rodbine u srbiji ili tako nesto.

meni nije jasno sta se ustvari dokazuje ovdje. ako se dokazuje sheshkova umjesanost u rat, zar nije dovoljna cinjenica da on sam priznaje da je tamo dolazio i obilazio vojsku i linije? ne kontam.
yugi

#215 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by yugi »

Pa moram priznati da je i meni sve to skupa malo čudno.Debil evo i večeras potvrđuje da je bio na Grbavici(pomenuo je nekoliko lokaliteta) čime valjda želi da pokaže kako je bio "hvabvi svbski patviota".Njegova namjera je da dokaže kako su njegovi monstrumi ustvari bili časni i pošteni borci a ne da negira da su učestvovali u opsadi Sarajeva.Sve u svemu tužilaštvo zaista povremeno djeluje katastrofalno i nikako ne mogu da se otmem dojmu da debil sam sebe više ukopava(izjavama tipa bio sam na Grbavici) nego što to tužilaštvo čini.
Edin H.

#216 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by Edin H. »

yugi wrote:Pa moram priznati da je i meni sve to skupa malo čudno.Debil evo i večeras potvrđuje da je bio na Grbavici(pomenuo je nekoliko lokaliteta) čime valjda želi da pokaže kako je bio "hvabvi svbski patviota".Njegova namjera je da dokaže kako su njegovi monstrumi ustvari bili časni i pošteni borci a ne da negira da su učestvovali u opsadi Sarajeva.Sve u svemu tužilaštvo zaista povremeno djeluje katastrofalno i nikako ne mogu da se otmem dojmu da debil sam sebe više ukopava(izjavama tipa bio sam na Grbavici) nego što to tužilaštvo čini.
Kaze cetnici pili sokove :-)
karanana

#217 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

nakon nekoliko dana zatisja i beze sudjenja, evo jednog svjedoka koji bi mogao biti interesantan za pogledati. Moj neki velezovac cini mi se.

ali bogami cini mi se jos jedna od mnogih fula optuzbe. ne odgovara uopste na pitanja koja mu tuziteljka postavlja. vidi mu torbice one moderne sto mu visi.
klixober

#218 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by klixober »

karanana wrote:nakon nekoliko dana zatisja i beze sudjenja, evo jednog svjedoka koji bi mogao biti interesantan za pogledati. Moj neki velezovac cini mi se.

ali bogami cini mi se jos jedna od mnogih fula optuzbe. ne odgovara uopste na pitanja koja mu tuziteljka postavlja. vidi mu torbice one moderne sto mu visi.
Ko je ovaj?
karanana

#219 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

eve ga jos jedan u nizu debakla. gdje samo optuzba nadje ove svjedoke? ni seselj ih nebi mogao naci bolje.
karanana

#220 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

hahaha, joj sheshka....
bogami je naljutio sudiju sa ovim njegovim komentarima i dobacivanjima.
klixober

#221 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by klixober »

Sta ce ovo biti,sudija i tuzilac se probudili.Seselj od pocetka postavlja sugestivna pitanja i koristi vrijeme za propagandu.Tek su izgleda sada sudije primjetile.
karanana

#222 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by karanana »

da li je ovo stvarno istina da su sukobi u mostaru poceli u septembru 91 kao sto sheshko potencira? ja se nesto ne sjecam i nesto sumnjam da je bilo borbi, ali nisam siguran. medjutim sheshkova sugestivna pitanja zbune ove neuke svjedoke i pomazu njegovoj tvrdnji.
max_power

#223 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by max_power »

kad god potrefim ovo seseljevo sudjenje na PTC samo se iznerviram kakve svjedoke ovi tuzioci dovode, pored toliko ljudi koji bi imali sta reci oni nadju neke koje ne znaju jesu li dosli ili posli
valjda nece niko drugi da svjedoci ili sta je u pitanju?
klixober

#224 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by klixober »

max_power wrote:kad god potrefim ovo seseljevo sudjenje na PTC samo se iznerviram kakve svjedoke ovi tuzioci dovode, pored toliko ljudi koji bi imali sta reci oni nadju neke koje ne znaju jesu li dosli ili posli
valjda nece niko drugi da svjedoci ili sta je u pitanju?
Seselj postavlja irelevantna pitanja jer ovo sve koristi za propagandu,za gledaoce u Srbiji,birace.Jedino sto je bitno jeste sta su radili ljudi kojima je Seselj komandovao,sta je radio Seselj tokom rata.
klixober

#225 Re: Perica Koblar i Živko Krajišnik Bosanski heroji

Post by klixober »

A dobri mi i ovi saradnici Seselja,k'o da su sad sa klanja dosli.Mogu ih komotno zadrzati u Hagu.
Post Reply