Perači stakala na semaforima!
- Azamo
#1 Perači stakala na semaforima!
Nisam mogo naći da je bilo ko postavio ovu temu,uputite me..
Ja ne znam da li vas nerviraju i iritiraju ali meni su se popeli na neku stvar više...Slabo koji semafor ima bez njih na potezu stup-skenderija,dalje ih nisam viđo,dosadni su napadni pogotov kad vide žene u autu.Čuo sam da policija sprema raciju da ih uklone sa ceste...
Ja ne znam da li vas nerviraju i iritiraju ali meni su se popeli na neku stvar više...Slabo koji semafor ima bez njih na potezu stup-skenderija,dalje ih nisam viđo,dosadni su napadni pogotov kad vide žene u autu.Čuo sam da policija sprema raciju da ih uklone sa ceste...
- karanana
#2 Re: Perači stakala na semaforima!
samo mu kucnes pistoljem o sofersajbu i mahnes mu istim da se pomjeri.
-
ksarajlija
#3 Re: Perači stakala na semaforima!
Kad ga od*ebeš, kasnije primjetiš parnice od eksera na autu...
- Edin H.
#4 Re: Perači stakala na semaforima!
Ja sam jako zadovoljan kvalitetom usluge koju pruzaju, a i cijenom 
- sodom
#5 Re: Perači stakala na semaforima!
đesi revolveraškaranana wrote:samo mu kucnes pistoljem o sofersajbu i mahnes mu istim da se pomjeri.
- starii
#6 Re: Perači stakala na semaforima!
samo mu kazem nemoj mi meljati po šoferšajbi i produže dalje 
- Edin H.
#7 Re: Perači stakala na semaforima!
I ja mislim da bi trebali izloziti cjenovnik na vidljivom mjestustarii wrote:samo mu kazem nemoj mi meljati po šoferšajbi i produže dalje
Nikada ne znam koliko sam duzan
- gonič zmajeva
#8 Re: Perači stakala na semaforima!
a nekad ih radi i više pa nikad neznam da li plačam zajedno ili posebno 
- Edin H.
#9 Re: Perači stakala na semaforima!
Ma da, rade timski s ciljem povecanja produktivnosti i smanjenja troskovagonič zmajeva wrote:a nekad ih radi i više pa nikad neznam da li plačam zajedno ili posebno
- gonič zmajeva
#10 Re: Perači stakala na semaforima!
nu ti pusa edine
jebiga neče mi radit "ostali smajliči"pa nema niš od ona dva šta se ljube
pomagaj moderacijo
jebiga neče mi radit "ostali smajliči"pa nema niš od ona dva šta se ljube
pomagaj moderacijo
- sodom
#11 Re: Perači stakala na semaforima!
kaze "Upamticu ja tebe, pa mi drugi put dođeš marku za ovo što ću ti sada operem" 
- Edin H.
#12 Re: Perači stakala na semaforima!
sodom wrote:kaze "Upamticu ja tebe, pa mi drugi put dođeš marku za ovo što ću ti sada operem"
Znaci moze i na crtu
Hvala gonic, bez obzira na nerijesive tehnicke probleme
- holowey
#13 Re: Perači stakala na semaforima!
izadjem iz autopraonice, stanem na sljedecem semaforu, vidim lola ide prema meni, masem rukama da mu kazem da ne prsce a lola strc prljavu vodu na sofersajbu... ukljucim brisace da to maknem, on rukama hvata brisace
treba biti karakter pa to ne pregaziti istog trena...
- mayab
#14 Re: Perači stakala na semaforima!
Po meni su oni slican problem kao i prosjaci, te je rjesavanje isto, dakle ignorisanje i ne plaćanje !
Ali, dokle god ima likova koji su spremni dati 1KM za 5 poteza po prednjoj sajbi, oni nece nestati sa semafora, jer zamislite vi kako je to lagano zaradjena marka!
Ali, dokle god ima likova koji su spremni dati 1KM za 5 poteza po prednjoj sajbi, oni nece nestati sa semafora, jer zamislite vi kako je to lagano zaradjena marka!
- saso mange
#15 Re: Perači stakala na semaforima!
kazem im da ne diraju, ako krene, prije sam psovao, samo pocnem auto naprijed nazad pomjerat (na semaforima gdje peru ostavim malo vise prostora ispred sebe)
jednom mi je poco udarati sakama po autu pa sam ga komotno prebio, nek ima 15 godina i nek je dijete al libo me qratz vise ne prilazi kad me vidi
jednom mi je poco udarati sakama po autu pa sam ga komotno prebio, nek ima 15 godina i nek je dijete al libo me qratz vise ne prilazi kad me vidi
-
MAN-lion's coach
#16 Re: Perači stakala na semaforima!
I eto neka ih neko slučajno pogazi onda je vozač kriv.
Rekla sam mu jednom da mi ne drlja po staklu,samo odmahnem rukom nisu me davili.
A voda je extra manje više Miljacka.
Rekla sam mu jednom da mi ne drlja po staklu,samo odmahnem rukom nisu me davili.
- saso mange
#17 Re: Perači stakala na semaforima!
vise vise nego manjeMAN-lion's coach wrote:I eto neka ih neko slučajno pogazi onda je vozač kriv.
- Cholina_Lokica
#18 Re: Perači stakala na semaforima!
hoce mi nesto biti kad mi pridju autu
ali hajde ne bih ja imala nist protiv njih da ono pridje pa hoces preati neces i okanu se, nego sto postaju nasilni, pa il ti Hebe sve na kamaru il ti udari u auto
pa ga ne udavi... nekidan mi je jedan pokusao i vrata otvoriti 
ali hajde ne bih ja imala nist protiv njih da ono pridje pa hoces preati neces i okanu se, nego sto postaju nasilni, pa il ti Hebe sve na kamaru il ti udari u auto
- uvjek dobar gost
#19 Re: Perači stakala na semaforima!
Ovaj problem i na neki način ovo ruglo grada bi se moglo ograničiti il riješiti u roku svega pet do sedam dana... mene nerviraju većinim vremena, a nekad me i tuga neka spopadne kad ih vidim onako u dronjcima i musave... a djeca su to sve koju neko ujutro doveze na lokaciju i popodne odveze sa iste lokacije... djeca bez školovanja, perspektive i opcija... i na njima neko zarađuje novac,....
Bruka !
Bruka !
- BSn
#20 Re: Perači stakala na semaforima!
Ako ih pregazis, jesi li kriv? Mislim, nalaze se na cesti, tako da su oni krivi - valjda.
Ovdje ne vidim da je uopce vlast kriva. Kriva je samo "nasa" policija sto mrtvi ladni gledaju u to sto se desava. Stoji i hvata pjesake na crvenom (sto je za svaku pohvalu), a ispred njega stoji malac (ili vec bradonja) i ometa saobracaj. Riskiraju i svoje i tudje zivote, al' libo drota.
Ovdje ne vidim da je uopce vlast kriva. Kriva je samo "nasa" policija sto mrtvi ladni gledaju u to sto se desava. Stoji i hvata pjesake na crvenom (sto je za svaku pohvalu), a ispred njega stoji malac (ili vec bradonja) i ometa saobracaj. Riskiraju i svoje i tudje zivote, al' libo drota.
- Skyfox
#21 Re: Perači stakala na semaforima!
pa samo upalis brisace i trubnes ako krene da pere prozore od vrata.
Al nesto kontam opet ne prose nego nesto ko biva rade. Na onom semaforu prije stupske, radi neki stariji lik i cim me vidi pride, nekad mu dam pola marke... ugl u 99% slucejeva nedam da mrljaju...
Al nesto kontam opet ne prose nego nesto ko biva rade. Na onom semaforu prije stupske, radi neki stariji lik i cim me vidi pride, nekad mu dam pola marke... ugl u 99% slucejeva nedam da mrljaju...
- sodom
#22 Re: Perači stakala na semaforima!
neće da može ovo ovako više drugovi. 
- mayab
#23 Re: Perači stakala na semaforima!
Čestitam!Skyfox wrote:pa samo upalis brisace i trubnes ako krene da pere prozore od vrata.
Bez ljutnje, ali zahvaljujući takvima kao ti, tih "perača" je iz dana u dan sve više
- Skyfox
#24 Re: Perači stakala na semaforima!
sto bi se ljutio... znaci kao sto sam napisao dajem jednom iz mase kojeg prepoznajem i za kojeg mi se cini da ga je stigla nevolja u zivotu i koji ne prosi!!!mayab wrote:Čestitam!Skyfox wrote:pa samo upalis brisace i trubnes ako krene da pere prozore od vrata.
Al nesto kontam opet ne prose nego nesto ko biva rade. Na onom semaforu prije stupske, radi neki stariji lik i cim me vidi pride, nekad mu dam pola marke... ugl u 99% slucejeva nedam da mrljaju...![]()
Bez ljutnje, ali zahvaljujući takvima kao ti, tih "perača" je iz dana u dan sve više
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#25 Re: Perači stakala na semaforima!
Potpisujemmayab wrote:Po meni su oni slican problem kao i prosjaci, te je rjesavanje isto, dakle ignorisanje i ne plaćanje !