u osnovnoj školi sam prvo naučio ćirilicu ali fakat ne kontam šta ova sanja piše i koja je poenta njezinih pisanjatech10 wrote:Izgleda da je vrlo unosno pisati za Nezavisne, posebno ako ocrnis u tom clanku Sarajevo.
Za neke druge je vjerovatno stvar podobnosti: http://www.glassrpske.com/vijest/16/kol ... am-ja.html
Peppa uzburkala situaciju!
- ja.neron
#226 Re: Peppa uzburkala situaciju!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#227 Re: Peppa uzburkala situaciju!
iako ne volim lika... ovo mu je OKtech10 wrote:Sto se ovaj Ivankovic ovako natakario na Sarajevo??seln wrote:Stariji poltron prve klase.stochar wrote:znao sam propade pos'o kad je dos'o brada filozof...
![]()
![]()
http://www.nezavisne.com/kolumne/vijesti/45333/SFF.html
iako malo uopćeno ... zapravo SVE to mi znamo već nije ništa novo rekao
-
modesti
#228 Re: Peppa uzburkala situaciju!
ja.neron wrote:u osnovnoj školi sam prvo naučio ćirilicu ali fakat ne kontam šta ova sanja piše i koja je poenta njezinih pisanjatech10 wrote:Izgleda da je vrlo unosno pisati za Nezavisne, posebno ako ocrnis u tom clanku Sarajevo.
Za neke druge je vjerovatno stvar podobnosti: http://www.glassrpske.com/vijest/16/kol ... am-ja.html
1. Sanji je očito Avaz trenutno informator bez dovođenja u pitanje kredibilitet istog.
2. Dani joj ne valjaju jer je uspjela izbrojati 8 faca iz RS-a u barometru ili na naslovnici (zna matematiku
3. Mora se malo ulizivati življu u RS-u, ovdje su je otkačili, ostao joj je drugi entitet.
4. A kako ćeš se najbolje ulizati našem čovjeku (mislim na cijelu BiH) nego da ga udariš gdje najviše boli. Po naciji. Po ugroženosti baš njegove nacije.
Nije ni meni jasno šta joj to treba.
-
Risto Kuglarić
#229 Re: Peppa uzburkala situaciju!
ma ona ti se bavi govorom mržnje u medijima i generalno neprofesionalnošću medija, i s jedne strane neke stvari koje je napisala i stoje. Samo je malo, da ne kažem licemjerno da takav osvrt izlazi u glasu srpske.ja.neron wrote:u osnovnoj školi sam prvo naučio ćirilicu ali fakat ne kontam šta ova sanja piše i koja je poenta njezinih pisanjatech10 wrote:Izgleda da je vrlo unosno pisati za Nezavisne, posebno ako ocrnis u tom clanku Sarajevo.
-
simpozijum delirijum
#230 Re: Peppa uzburkala situaciju!
vas specijalni izvjestilac iz USA !
drama koja se desava oko nevinoga prascica zvanoga "Peppe" koji se nicim izazvan nasao pod udarom islamofasista uznemirila je duhove i u Washingtonu!
zahtijeva se odlucna akcija za zastitu demokratskih prava svinja i svih ostalih papkara pred naletima mudzahedina i ratnika terora iz 'europskoga Teherana" to jeste Sarajeva
Pentagon vec razradjuje planove za odlucan vojni odgovor
iz pouzdanih izvora procurila je vijest da ce US Army upotrijebiti najsavremenije naoruzanje , jos neispitano protiv centara islamskoga terora u Sarajevu
pretpostavlja se da ce specijalnim oruzjem biti gadjano i cuveno srediste islamskih fanatika ;BBI Centar !

drama koja se desava oko nevinoga prascica zvanoga "Peppe" koji se nicim izazvan nasao pod udarom islamofasista uznemirila je duhove i u Washingtonu!
zahtijeva se odlucna akcija za zastitu demokratskih prava svinja i svih ostalih papkara pred naletima mudzahedina i ratnika terora iz 'europskoga Teherana" to jeste Sarajeva
Pentagon vec razradjuje planove za odlucan vojni odgovor
iz pouzdanih izvora procurila je vijest da ce US Army upotrijebiti najsavremenije naoruzanje , jos neispitano protiv centara islamskoga terora u Sarajevu
pretpostavlja se da ce specijalnim oruzjem biti gadjano i cuveno srediste islamskih fanatika ;BBI Centar !

- Lakat Jebić
#232 Re: Peppa uzburkala situaciju!
u karantinumima wrote:Ljudi moji......dje je peppa?
- chuchumbamayumbe
#234 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Ajde bre u macku piterinu, prepadoh se!!!HAVANA wrote:
- stochar
#236 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Peppa gostovala na "Lud, zbunjen, normalan" odma' napravila shiz...