Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bakir1 wrote:mnogo je primjera iz okruzenja na koje nailazim i na osnovu toga formiram svoje misljenje a posto se sa autima susrecem cesto na osnovu toga mogu procjeniti ljude i dati neki zakljucak sa kojim se apsolutno niko ziv ne mora slagati............
Svaka čast, na automobilima se vidi da su održavana
Automobil se mora redovno održavati, a ne krpiti samo da bi se mogao kotrljati. Kolega me neki dan povezao u svom Peugeotu, u kojem mu svjetli crvena lampica stop. On je ubjeđen da je sa autom sve ok i da to bezveze svako malo mu se pojavi na displeju. To je naš mentalitet, vozi dok možeš, a kad ne mogneš više, uvali groba nekom drugom.
h-a-r-u-n wrote:Dakle,u svom peogeotu (307 1.6 HDI 80kw) sam imao fap-filter,te sam ga izvadio,i sada imam dosta problema,na 1800/1900/2000 obrtaja ''zatrza'' uz cudne zvukove...
Jel' ko imao kakvih slicnih problema,da mi da savjet...
Hvala
Ja sam imao 307 HDI Visio kod majstora Problem za problemom.Jedva ga prodao!Rjesi se toga drug imaces problema sve dok je kod tebe.Reno,Pezo,Citroen NIKADA!
Sad vozim Passat 5+ odmorio se
propalismo wrote:
Ja sam imao 307 HDI Visio kod majstora Problem za problemom.Jedva ga prodao!Rjesi se toga drug imaces problema sve dok je kod tebe.Reno,Pezo,Citroen NIKADA!
Sad vozim Passat 5+ odmorio se
E svaka ti čast. Još samo da nam kažeš koliko si do sada goriva proizveo sa tim Pasatom.