Peksinluk !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

tempora

#1 Peksinluk !

Post by tempora »

Moj vrli sef danas tvrdi, da je zapazio kako malo zene koriste sapuna i toalet papira. Elem, da krenem redom.
Moj ( opet) vrli sef radi 28 sati dnevno i nije mu mrsko da pripomogne cistatice nase firme, pa vikendom kada je prekovremeno tu, dospe tecni sapun, ubaci rolne papira i sl stvari.
Kaze mi, da je u muskome toaletu kutija za sapun obicno prazna, a u zenskome traje i po dvije sedmice :?
Iz ove price trebala bih izvuci zakljucak da su zene prljavije od muskaraca ( mikro generalizacija) al necu !
No pomislim, koliko puta sam u tim nekim javnim sanitarnim odajama vidim da dame iz toealeta samo isfuraju a cesto ne cujem ni sum vodokotlica. Vec odavno nikome ne pruzam ruke ! :roll: :D
Djeco perite ruke! Cistoca je pola zdravlja! A da ne racunam koliko ustede na otkuhavanju vesa !
violentjack

Post by violentjack »

Pogotovo nakon velike i male nuzde

:D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:) Zato su im store, ... ciste ko sunce. :-)
tempora

Post by tempora »

Njima mozda pape! Ja ni stora a ni gaca ( kako treba) da prostis ! :D :lol: :?
Danguba

Post by Danguba »

tempora,
. Vec odavno nikome ne pruzam ruke !
:D :D

osim chatovcima :D :D
tempora

Post by tempora »

radodane ! :D :lol: :-) :roll: 8-) :P
Danguba

Post by Danguba »

tempora wrote:rado dane ! :D :lol: :-) :roll: 8-) :P

:x :x :wink: :D :D
CiCiban

Post by CiCiban »

jos uvijek nije jasno kuda nestaje sapun iz m. toaleta :?
LudoALudjiJA

#9 Re: Peksinluk !

Post by LudoALudjiJA »

tempora wrote:Iz ove price trebala bih izvuci zakljucak da su zene prljavije od muskaraca ( mikro generalizacija) al necu !
pa jeste, ali tjesite se da je nama masta prljavija :D :)
Ergot

Post by Ergot »

CiCiban wrote:jos uvijek nije jasno kuda nestaje sapun iz m. toaleta :?
Hmmm, Rape of the Soape, The Purloined Soapbar, misterijama nikad kraja. :D
manijak1

Post by manijak1 »

Moj ( opet) vrli sef radi 28 sati dnevno i nije mu mrsko da pripomogne cistatice nase firme, pa vikendom kada je prekovremeno tu, dospe tecni sapun, ubaci rolne papira i sl stvari.
A da nije on tu zbog tebe :D pa sad ovo role higijena folovi golovi - uklizavanje bez mogućnosti da ga tuže za seksualno kako se ono kaže :D zlostavljanje ?.
prije će biti uznemiravanje :D
CiCiban

Post by CiCiban »

mozda je i njih sef ruzio :D pa su smislili nacin da ga otkace..prospu svaki dan sav sapun i mirna bosna :P:D
manijak1

Post by manijak1 »

Iz ove price trebala bih izvuci zakljucak da su zene prljavije od muskaraca ( mikro generalizacija) al necu !
Nemoj :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Naprijed zuto, a otraga smedje...
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

CiCiban wrote:mozda je i njih sef ruzio :D pa su smislili nacin da ga otkace..prospu svaki dan sav sapun i mirna bosna :P:D
pa nije mirna bosna...ako su sipali u neki odvod povezan sa rijekom bosnom, zagadili su je i mnoge ribe su pokrepale :-)
CiCiban

Post by CiCiban »

tnx, htjedoh reci :-) . i ravna holandija!!!!1
kame

Post by kame »

U osnovnoj i srednjoj skoli uvijek sam WC napustao neopranih ruku nakon obavljene nuzde.

Jednostavno, WC je izgledao kao u filmu Treinspoting (ako se sjecate). Bilo je toliko prljavo da je to nevjerovatno. I rijetko sam uopste ulazio u WC. Uglavnom sam kad mi se pripisa isao iza zgrade pa da ko covjek zavrsim posao. A ne da u WC-u fasujem kakvu bolestinu.

Na kraju, uvijek sam vise vjerovao u cistocu mog mlatarala nego li u cistocu cesme ili bilo cega drugog u skolskom WC-u.

Dasku sa solje sam uvijek dizao nogom. Poklopac od kante za smece takodjer nogom.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

CiCiban wrote:tnx, htjedoh reci :-) . i ravna holandija!!!!1
jur velkam, garant ti je simpa dejvid bekam :-)
tempora mutantur et nos mutamur in illis, tempora u holandiji, garant joj je sipma brus vilis :D :)
tempora

Post by tempora »

manijak1 wrote:
A da nije on tu zbog tebe :D pa sad ovo role higijena folovi golovi - uklizavanje bez mogućnosti da ga tuže za seksualno kako se ono kaže :D zlostavljanje ?.
prije će biti uznemiravanje :D
manijak, ja sam jedina zena u kolektivu, ako izuzmem cistacice koje obicno dolaze kada nas nema! A ako bih vec voljela da neko ostaje zbog mene u ova doba na poslu, onda to zasigurno ne bi bio moj sef! Krasan cova, ali na zalost homo! :-) :D
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

tempora wrote:manijak, ja sam jedina zena u kolektivu, ako izuzmem cistacice koje obicno dolaze kada nas nema! A ako bih vec voljela da neko ostaje zbog mene u ova doba na poslu, onda to zasigurno ne bi bio moj sef! Krasan cova, ali na zalost homo! :-) :D
mozda ga nekad neka prevede na pravu vjeru :-)
da sam liberalno zensko, to bi mi bio izazov :)
a za to homo-pa svi smo homo-ljudi...doduse, deminutiv iliti tepajuca derivacija :D je nesto drugo
a ti homici: homo homini sto mazohista domini, gluhonijemo i daleko (daleko do ravne holandije :D) i nalet hiN ne bilo
CiCiban

Post by CiCiban »

mislim da ce mi trebati motorna pila da se probijem kroz ovu misao, i ako nadjem sarenu lazu !!!!!!!!!1 :x :x napravicu cu caj za smirenje :D
tempora

Post by tempora »

Kako dodjosmo iz sanitarnih odaja dovde? :?
Ludo A -ludja ja! Ne sanjam ja o velikim projektima!
Evo bit ce mi drago, da barem svi operu ruke poslije ove teme! :D
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

CiCiban wrote:mislim da ce mi trebati motorna pila da se probijem kroz ovu misao, i ako nadjem sarenu lazu !!!!!!!!!1 :x :x napravicu cu caj za smirenje :D
ma ne treba ti motorna pila za jednu misao...da je suma misli, pa haj :)
a caj napravi za sebe, ko ti je smirenje u zivotu? :)
kome drug bude sabur, nije ga strah ni kad se priblizi vakat za kabur :)
CiCiban

Post by CiCiban »

pretpostavljala sam da je homo :roll: , ni ja ne bih da generalizujem, ali ovo je vec treci slican opis sefovog ponasanja..i u predhodna dva slucaja bili su homo . strasna disciplina, energija, urednost i insistiranje na cistoci koja granici sa sterilnoscu.
cudan spoj osobina muskarca i zene. u jednom bicu

ovo bjese detalj koji mi je zapeo za sivu celiju..
soriiii. back na temu
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

tempora wrote:Kako dodjosmo iz sanitarnih odaja dovde? :?
Ludo A -ludja ja!Ne sanjam ja o velikim projektima!
Evo bit ce mi drago, da barem svi operu ruke poslije ove teme! :D
nema greske, kad naidju nevolje teske, u sanitarne odaje i car ide pjeske
a te odaje ima i zatvor i kraljevska palaca, a problem je kad je zatvor (konstipacija), pa se laksativa insan laca :D

a ako ce ti biti drago da svi operemo ruke poslije teme, posalji nam taj tecni sapun, pa ces ujedno moci sefu da kazes da ste vi zene sve to potrosile (ti i ta cistacica, toliko vas ima, ako sam dobro shvatio)...
mah, nije sapun novac, pa da vi zene nemilice trosite :)
Post Reply