Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ruzavjetrova wrote:Ovo mi je jedna od najbizarnijh tema na forumu. Jednostavno nemam nikakav komentar.
ja imam...vracamo se u srednji vijek...na svakom portalu antikupanje kampanja...za 6 mjeseci citat cemo naslove "jel uredu zapishavat kroz prozor"
pa ce se javiti neka engleska novinarka koja kaze " ja svijetla obraza pisham komsiji po striku"
Očito svi mi ( koji se kupamo ) imamo svoje rituale. Meni je također nepojmljivo tuširanje sa šminkom i ne skidanje iste. Znam cure koje se našminkaju pa se idu tusirati ono od ramena nadole
hanamontanaa wrote:Očito svi mi ( koji se kupamo ) imamo svoje rituale. Meni je također nepojmljivo tuširanje sa šminkom i ne skidanje iste. Znam cure koje se našminkaju pa se idu tusirati ono od ramena nadole
Meni se to nekad dogodi, kad ne razmišljam što treba napraviti prvo znam i s frizurom uletat u kadu
hanamontanaa wrote:Očito svi mi ( koji se kupamo ) imamo svoje rituale. Meni je također nepojmljivo tuširanje sa šminkom i ne skidanje iste. Znam cure koje se našminkaju pa se idu tusirati ono od ramena nadole
Meni se to nekad dogodi, kad ne razmišljam što treba napraviti prvo znam i s frizurom uletat u kadu
Pa svi sa frizurom uletimo u kadu...
Meni kosa podivlja čim pomislim na vlagu, pa se trudim to maksimalno izbjeć, ali ponekad ne ide
annoy wrote:
Meni kosa podivlja čim pomislim na vlagu, pa se trudim to maksimalno izbjeć, ali ponekad ne ide
I kod mene slican problem , cim vlazno vrijeme odmah se ucicam... izbjagavam vlazna mjesta...Da se ja pitam, uvijek bi bilo suho... ( na vrijeme mislim) !
Kupali smo se jednom tjedno, po unaprijed utvrđenom rasporedu, a mene bi uvijek zapalo kupanje u prljavoj vodi i brisanje vlažnim ručnicima.
I onda balkanci peksini
Meni je zapravo nazanimljivije koliko ljudi je popušilo foru da skoro pa svaki dio tijela treba poseban preparat, bočica nečega za intimno pranje, za noge, za mušku kožu, za žensku, za lice, za jutro, za noć...
Baš sam nešto čitao ... modni trend svakodnevnog tuširanja uz gomilu šampona, krema ... kažu doktori da to nije zdravo jer na taj način se sa kože spiru pozitivne bakterije koje štite imunitet, pa preporučuju kao zdravstveni maksimum tuširanje tri puta sedmično.
Sjetih se da sam se u Pakistanu tuširao i tri puta dnevno - gradilište, prašina, vrućina i vlažna klima ... moraš.
negdje sam čitao da je svakodnevno kupanje ili tuširanje uz korištenje sredstava kao šamponi i slično krajnje nezdravo,to nam je sve podsvjesno sugerirano od te industrije i sve je podređeno zaradi-zaradi i povećanju zarade a kada si saprao zaštitne slojeve onda kupuj kreme ili lijekove i tako u krug-ŽIVIO MAMON
zambaklija wrote:negdje sam čitao da je svakodnevno kupanje ili tuširanje uz korištenje sredstava kao šamponi i slično krajnje nezdravo,to nam je sve podsvjesno sugerirano od te industrije i sve je podređeno zaradi-zaradi i povećanju zarade a kada si saprao zaštitne slojeve onda kupuj kreme ili lijekove i tako u krug-ŽIVIO MAMON
Ma sapun je uvijek bio najbolji.
Mada ja volim tečni šampon za tuširanje od kojeg mi koža postane prozračna i nježna, mirišljava i osjetljiva na dodir ... a uz kvalitetnu i tvrdu auto-spužvu lako se skinu naslage cementne prašine.
zambaklija wrote:negdje sam čitao da je svakodnevno kupanje ili tuširanje uz korištenje sredstava kao šamponi i slično krajnje nezdravo,to nam je sve podsvjesno sugerirano od te industrije i sve je podređeno zaradi-zaradi i povećanju zarade a kada si saprao zaštitne slojeve onda kupuj kreme ili lijekove i tako u krug-ŽIVIO MAMON
Ma sapun je uvijek bio najbolji.
Mada ja volim tečni šampon za tuširanje od kojeg mi koža postane prozračna i nježna, mirišljava i osjetljiva na dodir ... a uz kvalitetnu i tvrdu auto-spužvu lako se skinu naslage cementne prašine.