Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Hadzi Lojo

#601 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Hadzi Lojo »

I meni je sega kad neki prave sale na racun pranja dupeta nakon WC-a a vamo prosipaju suplju o tusiranju i zgrazaju se na pomisao pranja supka. Tako sam jednom jednu damu (sama pocela tu diskusiju omalovazavanja pranja supka) priupitao, a peres li ti prilikom tusiranja to svoje carsko dupe. Kao prvo ne peru dupe samo Muslimani nego i Jevreji i Hindusi koliko je meni poznato, a pametni i prakticni Nijemci su smislili bide pa i oni vecinom peru dupe.
Poznavao sam cuvenog travara Jovu sa Romanije i bio sam sudionik njegove diskusije sa ljudima koji su imali problema sa hemoroidima. On im je rekao, sigurno ne perete dupe, a oni onako zaprepasteno, pa mi nismo muslimani, a on ce ti njima ovako:
stavite govno na sto i razmazite po stolu i probajte ocistiti taj sto sa papirom, poslije toga pomirsite taj sto i sta ce te konstatovati, da sto smrdi, znaci vi i dalje hodate usrani. Ja se upiso od sege, kada sam vidio te face.
Ko god misli da je svakodnevno kupanje ili tusiranje nezdravo onda je ili neupucen ili nije dobar u glavi.
stakasa

#602 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by stakasa »

Hadzi Lojo wrote:I meni je sega kad neki prave sale na racun pranja dupeta nakon WC-a a vamo prosipaju suplju o tusiranju i zgrazaju se na pomisao pranja supka. Tako sam jednom jednu damu (sama pocela tu diskusiju omalovazavanja pranja supka) priupitao, a peres li ti prilikom tusiranja to svoje carsko dupe. Kao prvo ne peru dupe samo Muslimani nego i Jevreji i Hindusi koliko je meni poznato, a pametni i prakticni Nijemci su smislili bide pa i oni vecinom peru dupe.
Poznavao sam cuvenog travara Jovu sa Romanije i bio sam sudionik njegove diskusije sa ljudima koji su imali problema sa hemoroidima. On im je rekao, sigurno ne perete dupe, a oni onako zaprepasteno, pa mi nismo muslimani, a on ce ti njima ovako:
stavite govno na sto i razmazite po stolu i probajte ocistiti taj sto sa papirom, poslije toga pomirsite taj sto i sta ce te konstatovati, da sto smrdi, znaci vi i dalje hodate usrani. Ja se upiso od sege, kada sam vidio te face.
Ko god misli da je svakodnevno kupanje ili tusiranje nezdravo onda je ili neupucen ili nije dobar u glavi.
Joj kad krenu iskustva travara sa Romanije...
Cherry-Cherry

#603 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Cherry-Cherry »

Otkud ljudima ta glupost, da oni koji se tuširaju svaki dan ne peru dupe? :-) Valjda je logično da ljudi, koji vode računa o ličnoj higijeni i tušraju se redovno, peru dupe nakon wc-a. Mene niko ne može ubijediti da, onaj ko se tušira sedmično, pere dupe nakon wc-a. Malo sutra.
Secer_033

#604 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Secer_033 »

Bide i talijani koriste!!!! Talijanka kad je kod mene bila pokazuje prstom solju i pita 'just one?' Rekoh, yes, sorry, samo solja, imas toalet papir i kanticu.

Ja kad sam bila u italiji ona meni pokazuje gdje banja i govori, 'vi to ne koristite ali ovo je bide da se operes nakon velike nuzde'. A ja malo uvrijedjeno: 'I'm Bosnian, we wash our asses!'
spreca

#605 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by spreca »

Cherry-Cherry wrote:Otkud ljudima ta glupost, da oni koji se tuširaju svaki dan ne peru dupe? :-) Valjda je logično da ljudi, koji vode računa o ličnoj higijeni i tušraju se redovno, peru dupe nakon wc-a. Mene niko ne može ubijediti da, onaj ko se tušira sedmično, pere dupe nakon wc-a. Malo sutra.
al ga i ti lipi :-)
sinuhe

#606 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by sinuhe »

Cherry-Cherry wrote: Mene niko ne može ubijediti da, onaj ko se tušira sedmično, pere dupe nakon wc-a. Malo sutra.
I to što kažeš :D
Mijenjaju li barem veš nekoliko puta u tih sedam dana. :?
Last edited by sinuhe on 01/02/2015 16:44, edited 1 time in total.
sadie_forever

#607 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by sadie_forever »

Cherry-Cherry wrote:Otkud ljudima ta glupost, da oni koji se tuširaju svaki dan ne peru dupe? :-) Valjda je logično da ljudi, koji vode računa o ličnoj higijeni i tušraju se redovno, peru dupe nakon wc-a. Mene niko ne može ubijediti da, onaj ko se tušira sedmično, pere dupe nakon wc-a. Malo sutra.

Kako bolan,zna se odakle poticr wc papir a odakle voda :D
Cherry-Cherry

#608 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Cherry-Cherry »

sadie_forever wrote:

Kako bolan,zna se odakle poticr wc papir a odakle voda :D
Odakle potiče voda? :-) :mrgreen:
Kad neko vodi računa o higijeni - radi to kako treba.
Hadzi Lojo

#609 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Hadzi Lojo »

Sad vi napraviste filozofsku raspravu, ja kad sam kuci tusiram se svako vece ili jutro, zavisi kad imam seks, a svako jutro promjenim ves. Jedino kad sam na planinarenju onda se snalazim.
supercali

#610 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by supercali »

Hadzi Lojo wrote:I meni je sega kad neki prave sale na racun pranja dupeta nakon WC-a a vamo prosipaju suplju o tusiranju i zgrazaju se na pomisao pranja supka. Tako sam jednom jednu damu (sama pocela tu diskusiju omalovazavanja pranja supka) priupitao, a peres li ti prilikom tusiranja to svoje carsko dupe. Kao prvo ne peru dupe samo Muslimani nego i Jevreji i Hindusi koliko je meni poznato, a pametni i prakticni Nijemci su smislili bide pa i oni vecinom peru dupe.
Ti ako si doslovno u govnima svaki dan onda se moras i kupati svaki dan
Ko god misli da je prekmjerno kupanje zdravo on nema pojma
tapeta

#611 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by tapeta »

Nismo vodene zivotinje da stalno plovimo u kadi, mi smo kopnene :lol:

Ja se jos ne osafunja, rekoh poslije rucka cu, al poravnih da se slegne i u tom polozaju ostadoh, ma dugo je nocas do dvanes :chmoljava:
Veljko_Lukic

#612 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Veljko_Lukic »

Okupa li se ko danas?

Kakva je situacija ovde, predlazem od ove nedelje da i kaladont i četkicu bačimo, kažemo svi tri puta : pu pogani;
pa i to jednom nedeljno uz kupanje onako ...
Better Man

#613 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Better Man »

Ne pričaj gluposti. Svako normalan poslije velike nužde pere dupe. Mi imamo kući bide i to je prava stvar. Svako ko ima uslove bi trebao imati ugrađen bide u kupatilu.
Cherry-Cherry

#614 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Cherry-Cherry »

Better Man wrote:
Ne pričaj gluposti. Svako normalan poslije velike nužde pere dupe. Mi imamo kući bide i to je prava stvar. Svako ko ima uslove bi trebao imati ugrađen bide u kupatilu.
Neki pametnjakovići na ovoj temi rekoše, kako oni koji se tuširaju dva puta dnevno, ne peru dupe... :roll:
seoBIH

#615 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by seoBIH »

Nije pametnjakovic, vec ono sto stoji. Bila je tema na forumu, ali se brzo zakljucala. Navode da je dovoljan toalet papir i/ili vlazna maramica. Dupe ne peru vodom, kao dje ce rukom dirat govno.

Isti sudionici te teme, su i na ovoj.
Gojeni H

#616 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Gojeni H »

sinuhe wrote:
Cherry-Cherry wrote: Mene niko ne može ubijediti da, onaj ko se tušira sedmično, pere dupe nakon wc-a. Malo sutra.
I to što kažeš :D
Mijenjaju li barem veš nekoliko puta u tih sedam dana. :?
Cuj sad to? Jos da mijenjam odjecu svaki dan?
Ko ce to oprat' na ruke?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#617 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Matijevic_Vlado »

Nista od kupanja danas, voda puna kamenca u pm. Kakvo je kod vas stanje?
zateznistub

#618 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by zateznistub »

:thumbup: :skoljka: :run:
seoBIH wrote:Nije pametnjakovic, vec ono sto stoji. Bila je tema na forumu, ali se brzo zakljucala. Navode da je dovoljan toalet papir i/ili vlazna maramica. Dupe ne peru vodom, kao dje ce rukom dirat govno.

Cherry-Cherry

#619 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Cherry-Cherry »

seoBIH wrote:Nije pametnjakovic, vec ono sto stoji. Bila je tema na forumu, ali se brzo zakljucala. Navode da je dovoljan toalet papir i/ili vlazna maramica. Dupe ne peru vodom, kao dje ce rukom dirat govno.

Nisam pratila tu temu.
kosava

#620 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by kosava »

colt wrote:[

Pročitaj pažljivo što sam napisao. Crvenilo koje je trajalo preko godinu dana i trebalo je vremena da se vrati na svoje.
Posljedice od vrele vode se rješava za par dana . .
Ja ti rekoh djaba su te kljukali lijekovima svaki dobar dermatolog bi ti objasnio da ti je koza izuzetno osjetljiva i da si je iziritirao pranjem previse toplom vodom i onda je reagovala na znoj, prvi korak ti je bio da dodas vise hladne vode kada se kupas /tusiras. Nisi jedini koji je imao taj problem. :wink:
kosava

#621 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by kosava »

De imenuj te sudionike? kako ce se neko istusirati da ne opere cmar i guzove?
kosava

#622 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by kosava »

seoBIH wrote:hahahaha dobro si :D I to je zanimljivo. Dupe mogu oprati dok se tusiraju, ali nakon nuzde ne. Valjda cekaju da se stvrdne? :lol: :lol:
Znas li kako se kaze u Americi da je neko peksin? Tesko mu oprat guzicu je prevod sve ti kaze o njihovom odnosu prema pranju guzice.
tapeta

#623 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by tapeta »

seoBIH wrote: Dupe ne peru vodom, kao dje ce rukom dirat govno.
:lol:

S kim se sve covjek rukuje, vlastito govno je zlatno. :zoka:
Red Wolf

#624 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by Red Wolf »

U hostelu kod mog jarana odsjela grupa novosadjana,dosli na neki seminar,digli hampu kako je nekvalitetan sampon za tusirane a peskire usrali brisuci njima guzicu poslije sranja,sve cistunci u pm,to su ovi pojedini dabl-dabl dnevni tuserasi :run:
kosava

#625 Re: Kupanje jednom sedmično

Post by kosava »

Hadzi Lojo wrote:Sad vi napraviste filozofsku raspravu, ja kad sam kuci tusiram se svako vece ili jutro, zavisi kad imam seks, a svako jutro promjenim ves. Jedino kad sam na planinarenju onda se snalazim.
E moj Lojo jos uvede ti Jovu Travara ponos Romanije u pricu pojebo si im koncept babskih prica . Svako normalan pere guzicu pa ima 40 godina kada su ljekari u Americi utvrdili da pranje guzice umanjuje sanse za rak debelog crijeva.
Post Reply