Predlažem peticiju da nam naprave kakvu japansku ili koreansku javnu kupaonicu ... pa, da bar naučimo rituale ...

... kad već od hamama nije bilo nikakve koristi ...
Peksinizam Vol 1 & 2 - teme povezane u jednu.

Black swan wrote:kolko god se ja kupo često mirišem ili smrdim na ono što se kuhalo u stanu
nema pomoći
a možda ljudiam pokvaren želudac sfingter ili zub te krajnici
nije samo kupanje
i pravilna i zdrava ishrana igra ulogu te cigare kao i lučenje žlijezda
Evo, samo za tebe - tema ima novo ime - Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme) - nemojte se više buniti oko forme, suština je - hajde da se kupamo!sunceKOtepsija wrote:i sad spojene teme pa ispade da se smrdi jer se kupa jednom sedmicno (sto je i bila insinuacija pojedinih na temi kupanje jednom sedmicno)
Kupaš li se sama ili s nekim?piupiu wrote:Evo, samo za tebe - tema ima novo ime - Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme) - nemojte se više buniti oko forme, suština je - hajde da se kupamo!sunceKOtepsija wrote:i sad spojene teme pa ispade da se smrdi jer se kupa jednom sedmicno (sto je i bila insinuacija pojedinih na temi kupanje jednom sedmicno)
Sviđa mi se zadnja slika. Mogli smo organizovati forumsko kupanje, ionako je leđa teško sam dohvatiti. Ja ću tebe trljati. Pik, moje.piupiu wrote:A, jest', vidi stvarno ... ima i ova tema.![]()
Predlažem peticiju da nam naprave kakvu japansku ili koreansku javnu kupaonicu ... pa, da bar naučimo rituale ...
![]()
... kad već od hamama nije bilo nikakve koristi ...
Peksinizam Vol 1 & 2 - teme povezane u jednu.![]()
Mlohavi wrote:U prvom postu napusqh "prema potrebi", ali koristenje pri svakom tusiranju smatram pretjeranim i nepotrebnim jer voda sasvim dobro ocisti tijelo od znoja.Gojeni H wrote:
Hajde ovako ... Sta je pretjerana upotreba sapuna i sampona? Koliko je to po glavi Bosanca u kojem vremenskom periodu?
maida95 wrote:Nemojte ljudi uopšte da izlazite, ne mrdajte iz kreveta, uhvatit će vas, ne daj Bože, propuh!
S kakvim li si se ti zenama druzio?pukepuke wrote:Mlohavi je u pravu, svaki ginekolog će reći da žene intimno područje ne peru sapunima, gelovima za tuširanje, čak ni dječjim sapunom, najbolje samo toplom vodom, eventualno specijalnim sapunom za intimno područje koji se kupuje u ljekarni. Za zdravlje ženskih reproduktivnih organa nije dobar ni mirisni toalet papir, s razlogom žene koje tek rode smiju koristiti isključivo higijenske uloške od vate (mada je i ta vata izbjeljivana), itd...Gojeni H wrote:Mlohavi wrote: Ne sjecam se uopste jesam li procitao il' cuo, al' sigurno mozes na puno mjesta sirom www procitati ponesto o negativnom uticaju na kozu pretjeranog koristenja sredstava za licnu higijenu. Smanjen imunitet, ucestale bakterijske, gljivicne i virusne infekcije ukoliko se nekad bude sprijeceno nastaviti s sapunanjem u istom ritmu.
Ako se pak pitas zbog toga sto je intimno podrucje zena posebno ranjivo na smanjen imunitet...![]()
Na temu: Najgore je kad se parfemom i dezodoranskom pokušava prikriti smrad tijela i odjeće... Ovamo fini i dotjerani, a ispod kandiše...
Valjda tako rade zene koje znaju nesto o svom medunozju, vidis meni je smijesno to cudenje.Gojeni H wrote:pukepuke wrote:S kakvim li si se ti zenama druzio?Gojeni H wrote:
Mlohavi je u pravu, svaki ginekolog će reći da žene intimno područje ne peru sapunima, gelovima za tuširanje, čak ni dječjim sapunom, najbolje samo toplom vodom, eventualno specijalnim sapunom za intimno područje koji se kupuje u ljekarni. Za zdravlje ženskih reproduktivnih organa nije dobar ni mirisni toalet papir, s razlogom žene koje tek rode smiju koristiti isključivo higijenske uloške od vate (mada je i ta vata izbjeljivana), itd...
Na temu: Najgore je kad se parfemom i dezodoranskom pokušava prikriti smrad tijela i odjeće... Ovamo fini i dotjerani, a ispod kandiše...
Koji doktori? Oni sto govore o upali bubrega od promahe, ili ... ?Mlohavi wrote:
Valjda tako rade zene koje znaju nesto o svom medunozju, vidis meni je smijesno to cudenje.![]()
Stvsrno mozes upitati svakog ginekologa ako ti se traga za misljenjima s malo vise tezine od misljenja anonimnih forumasa.
Samo se ti zahebavaj,.. al se promahe stvarno treba cuvati. Takva nam je genetika na Balkanu, znam mnogo slucajeva ljudi koji se nisu pazili i nahebali. Jednom se usta okrenula, grc misica i ne moze vratiti.maida95 wrote:Nemojte ljudi uopšte da izlazite, ne mrdajte iz kreveta, uhvatit će vas, ne daj Bože, propuh!
ovo jos gore, sad ispade neko ko se kupa jednom sedmicno peksinpiupiu wrote:Evo, samo za tebe - tema ima novo ime - Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme) - nemojte se više buniti oko forme, suština je - hajde da se kupamo!sunceKOtepsija wrote:i sad spojene teme pa ispade da se smrdi jer se kupa jednom sedmicno (sto je i bila insinuacija pojedinih na temi kupanje jednom sedmicno)
Tabhana wrote:Smrdiš, puše, smrdi ostalima.
Jah...Gojeni H wrote:Koji doktori? Oni sto govore o upali bubrega od promahe, ili ... ?Mlohavi wrote:
Valjda tako rade zene koje znaju nesto o svom medunozju, vidis meni je smijesno to cudenje.![]()
Stvsrno mozes upitati svakog ginekologa ako ti se traga za misljenjima s malo vise tezine od misljenja anonimnih forumasa.