Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
animals

#1226 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by animals »

Tabhana wrote:Evropa se nije kupala par stotina godina u odnosu na muslimane. To je neoporiva činjenica, historijski gledano. Francuske "trebe" se šminkale, mirisale, samo da pokušavaju ukloniti smrad koji je iz njih izlazio.

Eto malo nevezano toliko za temu.
Eto malo, samo se tebe cekalo, da skrenes temu na muslimane i njihovu cistocu..
pa odkud onda da u Bosni ima smradova :-)
Tabhana

#1227 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Tabhana »

Animals druže, pa ti si na block listi ima 2-3 mjeseca, uporan si, nema šta, svoj smrad širi negdje drugo :oops:
radiša

#1228 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by radiša »

Avangardno wrote: Zašto nemamo higijenske navike? 99% nas sebi može priuštiti malo vode i sapuna. Zašto to ne koristimo?
Plase se raja mozda safuna da se ne osafunjaju
Bianconeri1988

#1229 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Bianconeri1988 »

gnjev wrote:
Bianconeri1988 wrote:Ja sam se jučer osjećao užasno u jednom od boljih i renomiranijih kafića na Ilidži. Jedan momak je ušao, sjeo stol pored mog, kad je skinuo jaknu osjetio sam smrad iako je bio udaljen metar od mene, a još mi je i nos začepljen.

Jaran preko puta mene govori, dobar je kafić, fino uređen, samo šteta što se čuje nešto, a to onaj momak što je ušao.

Hajd razumijem da tinejdžeri još uvijek nezreli pa ne vode toliko računa o tome, ali neko kome je skoro 30 godina da u današnje doba ne koristi neki dezodorans ili parfem, stvarno nema smisla.
Evo necu vise ulazit u d-moll obecavam
:mrgreen:
Ma Yu-caffe. :-D
mali_balon

#1230 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by mali_balon »

Meni ne smeta biti dzunup kome smeta nek me ne njuha, nek ode od mene....
vješalica

#1231 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by vješalica »

TheMule wrote:Obicno se ne stidim naseg naroda, ali ovo je jedna stvar u kojoj smo zaista losi. To je ta Jugoslovneska kultura, eto zasto smrdimo.
eto jugoslavija je kriva što gurbeti se ne peru
i što papanke znoj ubijaju parfemima sa pijace
i što svijet je možda prisiljen kupiti nekvalitetnu odjeću napravljenu od nekih kuraca poput PVC-a i dodatno smrditi u njoj
drogerija barem u sarajevu ima više nego prije rata u vremenu "kulture jugoslovenske" a narod gori nego ikada
nightvision

#1232 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by nightvision »

Kakvo vas kupanje spopalo? Rek'o fadil, jednom godisnje i kapak. I to samo ako kisa pada.
animals

#1233 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by animals »

Tabhana wrote:Animals druže, pa ti si na block listi ima 2-3 mjeseca, uporan si, nema šta, svoj smrad širi negdje drugo :oops:
Jesam li ja ili ti prvi naceo temu. o superiornosti..
volim takve ko ti..kad drugima pocnu podvaljivati svoj smrad..
TheMule

#1234 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by TheMule »

vješalica wrote:
TheMule wrote:Obicno se ne stidim naseg naroda, ali ovo je jedna stvar u kojoj smo zaista losi. To je ta Jugoslovneska kultura, eto zasto smrdimo.
eto jugoslavija je kriva što gurbeti se ne peru
i što papanke znoj ubijaju parfemima sa pijace
i što svijet je možda prisiljen kupiti nekvalitetnu odjeću napravljenu od nekih kuraca poput PVC-a i dodatno smrditi u njoj
drogerija barem u sarajevu ima više nego prije rata u vremenu "kulture jugoslovenske" a narod gori nego ikada
Ne mislim na Jugu drzavu, vec na juzne Slavene. Mi smrdimo gdje god idemo. Nismo narod koji se voli kupati, i to je jedini razlog.
maida95

#1235 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by maida95 »

10 minuta ujutro treba da se malo čovjek istušira, sapuni se mogu naći već po pola marke, dezodoransi po tri, i ljudi opet đerizi.
animals

#1236 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by animals »

TheMule wrote:
Ne mislim na Jugu drzavu, vec na juzne Slavene. Mi smrdimo gdje god idemo. Nismo narod koji se voli kupati, i to je jedini razlog.
Ni manje , ni vise ne smrdimo od ostali..
kako ko..
radiša

#1237 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by radiša »

cuj pola marke pa taj safun vise zaudara od onog sto se nije prao mjesec
gnjev

#1238 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by gnjev »

Bianconeri1988 wrote:
gnjev wrote:
Bianconeri1988 wrote:Ja sam se jučer osjećao užasno u jednom od boljih i renomiranijih kafića na Ilidži. Jedan momak je ušao, sjeo stol pored mog, kad je skinuo jaknu osjetio sam smrad iako je bio udaljen metar od mene, a još mi je i nos začepljen.

Jaran preko puta mene govori, dobar je kafić, fino uređen, samo šteta što se čuje nešto, a to onaj momak što je ušao.

Hajd razumijem da tinejdžeri još uvijek nezreli pa ne vode toliko računa o tome, ali neko kome je skoro 30 godina da u današnje doba ne koristi neki dezodorans ili parfem, stvarno nema smisla.
Evo necu vise ulazit u d-moll obecavam
:mrgreen:
Ma Yu-caffe. :-D
Pa sta si brate ocekivao od rokera :D
Šveđanin

#1239 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Šveđanin »

Na mom radnom mjestu ima jedan covjek iz Indije, taj njegov miris je najslicniji nekom ustajalom zacinu, a u "pozadini" tog mirisa nesto tipa pokvarene paprike, osjeti se covjek na to od kad smo ga upoznali. Malo mu je komplikovano reci bilo sta, jer bi se mogao uvrijediti a svaki dan smo sa njim. I vremenom dodjemo do teme kupanja a on kaze da se kupa 1 mjesecno. Kupa se nekim svojim sapunima, na neki svoj nacin, ubrzo je on prekinuo diskusiju, navodno ne razumijemo mi to, pa da on to sad ne ide u detalje. Tako bilo citav zivot (nekad i rijedje), nekad nije imao priliku za vise, tako navikao, sad se broj ni ne povecava. Srecom vise nismo u istom sektoru.

U 2016 godini kupanje i pranje zuba nebi trebalo biti nesto na sta ce se apelovati - to se valjda podrazumjeva. Ima svakavih ljudi. Nema to previse veze sa tim gdje zivis, sta radis i sl, to su neke individualne covjekove navike.
sunceKOtepsija

#1240 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by sunceKOtepsija »

nije tolko stvar ne kupanja, kolko ishrane (ukoliko covjek nema nekih drugih bolesti)
Last edited by sunceKOtepsija on 26/01/2016 23:27, edited 1 time in total.
Tabhana

#1241 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Tabhana »

Šveđanin wrote:Na mom radnom mjestu ima jedan covjek iz Indije, taj njegov miris je najslicniji nekom ustajalom zacinu, a u "pozadini" tog mirisa nesto tipa pokvarene paprike, osjeti se covjek na to od kad smo ga upoznali. Malo mu je komplikovano reci bilo sta, jer bi se mogao uvrijediti a svaki dan smo sa njim. I vremenom dodjemo do teme kupanja a on kaze da se kupa 1 mjesecno. Kupa se nekim svojim sapunima, na neki svoj nacin, ubrzo je on prekinuo diskusiju, navodno ne razumijemo mi to, pa da on to sad ne ide u detalje. Tako bilo citav zivot (nekad i rijedje), nekad nije imao priliku za vise, tako navikao, sad se broj ni ne povecava. Srecom vise nismo u istom sektoru.

U 2016 godini kupanje i pranje zuba nebi trebalo biti nesto na sta ce se apelovati - to se valjda podrazumjeva. Ima svakavih ljudi. Nema to previse veze sa tim gdje zivis, sta radis i sl, to su neke individualne covjekove navike.
Je li te stid pričati tako protiv njih???

http://www.chinasmack.com/2010/pictures ... tions.html

Nema čistijih ljudi.
radiša

#1242 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by radiša »

Šveđanin wrote:Na mom radnom mjestu ima jedan covjek iz Indije, taj njegov miris je najslicniji nekom ustajalom zacinu, a u "pozadini" tog mirisa nesto tipa pokvarene paprike, osjeti se covjek na to od kad smo ga upoznali. Malo mu je komplikovano reci bilo sta, jer bi se mogao uvrijediti a svaki dan smo sa njim. I vremenom dodjemo do teme kupanja a on kaze da se kupa 1 mjesecno. Kupa se nekim svojim sapunima, na neki svoj nacin, ubrzo je on prekinuo diskusiju, navodno ne razumijemo mi to, pa da on to sad ne ide u detalje. Tako bilo citav zivot (nekad i rijedje), nekad nije imao priliku za vise, tako navikao, sad se broj ni ne povecava. Srecom vise nismo u istom sektoru.
i romi su porijeklom iz indije,nista cudno.
Tabhana

#1243 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Tabhana »

radiša wrote:
i romi su porijeklom iz indije,nista cudno.
Izvor? Historijski naravno. I ja mislim da su iz Indije, ali eto da osvježim malo to znanje. Mislim da se spominju i istočne zemlje na balkanu, s tim da su prije romi bili kao cirkusanti koji su zabavljali ljude.
radiša

#1244 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by radiša »

kuš boljeg izvora od gugla
https://hr.wikipedia.org/wiki/Romi
TheMule

#1245 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by TheMule »

animals wrote:
TheMule wrote:
Ni manje , ni vise ne smrdimo od ostali..
kako ko..
Ma vala samo nam Indijci/Pakistanci mogu parirati

Mirise ko kari ( engleski naziv "Curry") to je onaj njihov zacin
Edin H.

#1246 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Edin H. »

sahara1428 wrote:ZAŠTO SMRDIMO???

Objasnio pop :lol: :lol: :lol:
Bianconeri1988

#1247 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Bianconeri1988 »

gnjev wrote: Pa sta si brate ocekivao od rokera :D
Normala je tip što je najgore. Ja se ibretio pet minuta. :D
Tabhana

#1248 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by Tabhana »

Da tako miriše, ne ni odmicao od njega, čisto sumnjam da na to miriše.

Image

Najbolji kečup na svijetu :thumbup:
gnjev

#1249 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by gnjev »

Šta je kečup ?
TheMule

#1250 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda

Post by TheMule »

Tabhana wrote:Da tako miriše, ne ni odmicao od njega, čisto sumnjam da na to miriše.

Najbolji kečup na svijetu :thumbup:
Ne znam, mislim da je drukcije kad udje u kozu, i ja volim luk pojesti, ali kad pocne izlaziti iz koze, miris je nepodnosljiv.
Post Reply