https://www.klix.ba/biznis/privreda/mli ... 0323121#20
https://www.klix.ba/biznis/privreda/mli ... /170630081

A kupovao si i jeo Mlinareve proizvode, pa imaš iskustvo?heal wrote:od pekara u Sarajevu samo maison coco, i somuni tokom ramazana na par lokacija, ovo ostalo njet
Nisi napisao. Nije tema gdje kupuješ pekarske proizvode, već Mlinarevi proizvodi.heal wrote:pa sad ti napisah da nisam i ne namjeravamorinoco wrote:A kupovao si i jeo Mlinareve proizvode, pa imaš iskustvo?heal wrote:od pekara u Sarajevu samo maison coco, i somuni tokom ramazana na par lokacija, ovo ostalo njet
Ma Albanci u pekarama i izdaju račune, ali su im gotovo svi proizvodi jednoobrazni, kao da su rađeni u istoj pećnici, od istog tijesta... žilavi, preslani, nedopečeni, i uzrokuju žgaravicufrngla wrote:Super su Mlinar pekare, pun mi je više onih germa albanskih pekara bez fiskalnog računa.
Nakon peciva iz albanske pekare sjedim pola dana otvorenih usta k'o aligator od silne žgaraviceorinoco wrote:Ma Albanci u pekarama i izdaju račune, ali su im gotovo svi proizvodi jednoobrazni, kao da su rađeni u istoj pećnici, od istog tijesta... žilavi, preslani, nedopečeni, i uzrokuju žgaravicu
Amiđa,jel to ideš samo zato što izdaju fiskalne račune.frngla wrote:Super su Mlinar pekare, pun mi je više onih germa albanskih pekara bez fiskalnog računa.
Amidža* idem, između ostalog.SmokingMan wrote:Amiđa,jel to ideš samo zato što izdaju fiskalne račune.
Amiđa* svjesno.frngla wrote:Amidža* idem, između ostalog.SmokingMan wrote:Amiđa,jel to ideš samo zato što izdaju fiskalne račune.
Jel to ona preko puta pijace? Jednom uzeo dvije pletenice, dobio i gratis žohara.wewa wrote: nije losa Farina na Titovoj, a izdvaja se jos AS 2 u A fazi Alipasina sa boljom ponudom od pekara koje nadaleko bazde na aditive i ugorenu biljnu mast.
nemam drugog objasnjenja osim karme...MensurM wrote:Jel to ona preko puta pijace? Jednom uzeo dvije pletenice, dobio i gratis žohara.wewa wrote: nije losa Farina na Titovoj, a izdvaja se jos AS 2 u A fazi Alipasina sa boljom ponudom od pekara koje nadaleko bazde na aditive i ugorenu biljnu mast.
i ako ih ne jedes friske, neces ih vise moci ni jestiorinoco wrote:Ma Albanci u pekarama i izdaju račune, ali su im gotovo svi proizvodi jednoobrazni, kao da su rađeni u istoj pećnici, od istog tijesta... žilavi, preslani, nedopečeni, i uzrokuju žgaravicu
ja sam mislila inace na pekare kod nas, peciva su vecinom ovakva kakva je orinoco opisao/la. nisam ni primijetila ovo "albanci".JThomas wrote:kad kažete ne valja, prljavo, žohari, zagoreno, biljno ulje, aditivi, sve isto...pa recite šiptarskeštrči vam to albanske...