Ja jesam, samo jednom u zivotu, rijec je o obicnoj zvaki, iz supermarketa u Ljubljani, Januar, Nedelja 1988.
Je li se vama dogodilo nesto slicno, bilo to zbog kradje ili neceg drugog...??
Moderator: anex
coek wrote:Kako li je tek Brankoviću kad tebe znoj obljeva zbog jedne žvake ...
joj, ovo je grozno kad te kicma ustekne...mamica papucarka wrote:ha![]()
nego, ja stvarno nikad nista nisam ukrala, osim sto sam se kao dijete znala uvalit u tudje vocnjake![]()
eto, neki dan na Forumu optuzim Maccu, sat vremena poslije obucem se da izadjem iz kuce i kako sam se naglo okrenula tako me je ustaklo u ledjima. Mislila sam, ili mi je kichma pukla, ili mi se bubreg otkinuo![]()
Nije se zahebavat sa ovom Maccom![]()
Vjestica je to
![]()
![]()
btw i jos me pomalo boli
kandi jel to ona pakovana crno crveno ?zafrigana wrote:Prvo da kažem...pišem prvi post na sarajevo-x ...pa vas sve lipo pozdravljam....
Eeee sada oko ovih napasti...sitnih mažnjavanja...
Imala sam jednu frendicu.. izlazili ono svaku veće u grad...još malo obić kojeg tipa...bar ga pogledom mahnut...kad već ne moš![]()
Ona je uvik morala skrenut u jedan dućan..a ka crkveni miš..ka i jaaa...morala pojest oni Kandi Extra...ne znam jel znate..mala čokoladica...a fina...njammm
Išla i ja snjom koji puta..zašto se zamrzavat na -10 kad moć u dućanu ....blejat.
Svaki puta na blagajni plati ona taj Kandi...izađemo vanka guli ona njega, mljacka ne pita hoću li...
...meni nako sline cure..a šutim...Kad ona ti meni vadi iz đepa jedan cili....gledam ja u njega..pa u nju...
Pitam se jesam li luda...odakle joj... pa imala je pineze samo za jedan...
Pitam je odakle joj...kaže iz dućana...e znam i ja da je iz dućana...
Ja se preznojila...ona ladna ka oni zrak i kaže: "ajde stara ne brini ja ti uvik jedan platim ...a drugi maznem..."
Auuu...ladica mi ispala...malo joj se divila...kad i ne baš dugoo... Ništa njoj normala..ne pitaj više...dugo to trajalo...a biće cilu godinu...Ja ne znam kako je to moga stalno žderat...
Vidiću kako će van se svidit pa van ispričam šta sam ja maznula....ma samo jednom..![]()
Izgleda da je on na vrijeme nabavio odgovarajucu "protezu".coek wrote:Kako li je tek Brankoviću kad tebe znoj obljeva zbog jedne žvake ...
dvoumila sam se izmedju toga i prividjanja duhova i dzinamamica papucarka wrote:ha![]()
nego, ja stvarno nikad nista nisam ukrala, osim sto sam se kao dijete znala uvalit u tudje vocnjake![]()
eto, neki dan na Forumu optuzim Maccu, sat vremena poslije obucem se da izadjem iz kuce i kako sam se naglo okrenula tako me je ustaklo u ledjima. Mislila sam, ili mi je kichma pukla, ili mi se bubreg otkinuo![]()
Vjestica je to
![]()
![]()
btw i jos me pomalo boli
maccarona wrote:dvoumila sam se izmedju toga i prividjanja duhova i dzinamamica papucarka wrote:ha![]()
Vjestica je to
![]()
![]()
btw i jos me pomalo boli![]()
![]()
![]()
![]()
eh svastanista to nije mamice, to se tebi javlja SAVJEST
![]()
i ja sam krala samo tresnje i dzanarikea meni vazda srce krali, pa nikom nista
![]()
coek wrote:Kako li je tek Brankoviću kad tebe znoj obljeva zbog jedne žvake ...