peglativitet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

rikardoreis

#126 Re: peglativitet

Post by rikardoreis »

:lol: lude teme :D ili je ja citam ocima starog pokvarenjaka :? :D bukowskog :D

a je l' potrebno da se navlazi kad su u pitanju te novije pegle :D :D
dacina_curica

#127 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

lady midnight wrote:dacina curice, ja bih ti preporuchila da vishe ne kupujesh dasku za peglanje... shta ce ti to, bezze, samo se peglash :oops: :-), a kad-tad ce ionako opet omlitaviti :-) iskoristi kuhinjski stol kad zatreba, all-in-one, ha jah... a i prerushavanje kuhinjskog stola za potrebe peglanja ima svoje chari koje doprinose boljem rezultatu :D :D

nego mene interesuje, prichate li vi sa svojom peglom :D i koliko dirty talk utiche na intenzitet peglanja :D :D :D
juce podjoh ostaviti post i ljosnu mi net :-) :-) :-) .....a sad repriza :oops: :-) :-) :-) :-) :-)

Lady_m hvala na iscrpnom odgovoru, drago mi je da neko razumije moju dilemu (ovo ostali elitisti :shock: sve rijec, dvije tu i tamo, niko konkretan odgovor da ostavi :oops: :lol: )......Odlucila sam kupiti novi kuhinjski sto :oops: .....sa sirokim i stabilnim nogama :oops: izrezbarenim :shock: :oops: :lol:

apropo dirty talk with your pegla :oops: .......Dok sam imala staru Rowentu (bili smo zajedno dobrih 5 godina :shock: :shock: :shock: ) vrlo cesto smo upraznjavale tu metodu :oops: ...naravno ispocetka je bilo malo ofirno, mislim nisam ni ja a bogme ni R. tako vaspitana :oops: , te smo zivjeli u zgradi punoj Bosanaca tako da se takvo ponasanje uvijek cinilo riskantno (sta da komsije cuju? :shock: :shock: :shock: :shock: ), medjutim kad preselismo na svoje, peglanje i "pricanje" ;-) postade intenzivnije sto je fenomenalno uticalo na "izbijanje" falti iz posteljine :oops: ......(nekad smo cak i stirku upraznjavali :smajostosepraaaavocrveni:) :shock:

Nazalost :( Rowenta je podlegla kamencu :cry: :sad: i moradoh je zamijeniti :( :( :( .....Ovaj Phillips slabo "komunicira" :x .......mozda ga je sramota kratke mu snjure (hem je kratka, hem neki cudan dezen, vjerovatno se ne osjeca dobro (cityaj sexy) u svom tijelu :shock: ).......

@Tesssa: jasta nego cekaj novi TURBO model :oops: .......rece ti fino anaiska, moras imati TURBO da bi bila IN :oops: .....ja sam se vec upisala na preorder listu :oops: :lol: :-)
dacina_curica

#128 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

anais_nin wrote:pa naraFno :oops: vjerna sam ko Lesi :D :evil: mislim ipak je to TURBO model :D a danas je sve sto je turbo IN :D
vidim da je vecini ovde najveca dilema kada ostaviti peglu :roll: kada je zamjeniti novijim ili boljim modelom :oops: sta kada vasa pegla pocinje da ispoljava neobicne simptome tipa mjaukanja :( :sad:
ano draga :shock: zovi hodzu da pegli salije stravu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mora da joj je neko nesto "bacio" :shock: :shock: :shock: :shock: :-)
manijak1

#129 Re: peglativitet

Post by manijak1 »

:oops: Pegla ko pegla žena ko žena :oops: vjerujem da se ove pegle ovdje tretiraju :D kao jedna od najiskonskijih osobina bilo kojeg bića koje je :oops: Ona .....međutim ja volim da me peglaju :oops: trebe :oops:
Post Scriptum :D =P.S. kažu da su one na paru najzahvalnije :D pa sad .....jesu li i seksipilne :D to baš i ne znam :D
mamica papucarka

#130 Re: peglativitet

Post by mamica papucarka »

rikardoreis wrote::lol: lude teme :D ili je ja citam ocima starog pokvarenjaka :? :D bukowskog :D

a je l' potrebno da se navlazi kad su u pitanju te novije pegle :D :D
eeee, ako uzmes noviju peglu, neces je se sale kutarisat :lol: Te nove, nekoristene, su najposesivnije pegle :mrgreen:

jos bih svasta napisala, ali ne mogu radi nicka :mrgreen:
dacina_curica

#131 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

mamica papucarka wrote:eeee, ako uzmes noviju peglu, neces je se sale kutarisat :lol: Te nove, nekoristene, su najposesivnije pegle :mrgreen:

jos bih svasta napisala, ali ne mogu radi nicka :mrgreen:
mamice idi registruj jos jedan nick pa dodji komentarisati :D incognito :oops: :D :D :D
Post Reply