Pedofilski skandal potresa NSBiH?
-
giovannir
#1 Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Prilikom jučerašnjeg davanja iskaza, koje je bilo javno, nakon što je Federalni tužitelj Vlado Mišković tražio od vijeća Vrhovnog suda Federacije da za tri mjeseca produži pritvor osmorici osumnjičenih za pripadnost zločinačkoj organizaciji, Kasumić je pokušao opravdati navodni napad na vlasnika kafića Grazia, Huseina Kambera time što je reagirao na tvrdnje da su on Ahmed Pašalić i Munib Ušanović išli na Tajland i spavali sa dječacima.
Davanje iskaza je bilo javno, pa me čudi kako još uvijek niko nije reagovao na ovo.
Davanje iskaza je bilo javno, pa me čudi kako još uvijek niko nije reagovao na ovo.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#2 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Ne moze na podforumu Fudbal/Nogomet, bit ce prebaceno na diskusije.
-
jefferson
#3 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Nista me ne iznenadjuje od njih!
- Kaiser
#4 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
A na ovo treba reagovati?giovannir wrote:Prilikom jučerašnjeg davanja iskaza, koje je bilo javno, nakon što je Federalni tužitelj Vlado Mišković tražio od vijeća Vrhovnog suda Federacije da za tri mjeseca produži pritvor osmorici osumnjičenih za pripadnost zločinačkoj organizaciji, Kasumić je pokušao opravdati navodni napad na vlasnika kafića Grazia, Huseina Kambera time što je reagirao na tvrdnje da su on Ahmed Pašalić i Munib Ušanović išli na Tajland i spavali sa dječacima.
- Dioda
#5 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Stoka.giovannir wrote:Prilikom jučerašnjeg davanja iskaza, koje je bilo javno, nakon što je Federalni tužitelj Vlado Mišković tražio od vijeća Vrhovnog suda Federacije da za tri mjeseca produži pritvor osmorici osumnjičenih za pripadnost zločinačkoj organizaciji, Kasumić je pokušao opravdati navodni napad na vlasnika kafića Grazia, Huseina Kambera time što je reagirao na tvrdnje da su on Ahmed Pašalić i Munib Ušanović išli na Tajland i spavali sa dječacima.
-
Mangaloo
#6 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Da li je dovoljno reci samo stoka, ako je svo ovo istina. Nadam se da ce istina izaci na vidjelo i da ce biti propisno kaznjeni.Stoka.
link uklonjen!!
- uvjek dobar gost
#7 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
.... Vješala... i to javno izvršiti kaznu.....
- amrica
#8 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Bože sačuvaj
- mofo33
#9 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Ah, poslije pedofilije ce htjeti zoofiliju, nekrofiliju,...
Stoka blazirana, ne znaju vise gdje udaraju
Stoka blazirana, ne znaju vise gdje udaraju
- metal_rules_cura
#10 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Ma nece niko biti propisno kaznjen, nisu nikada ni bili... Bilo to istina ili ne...
- Fiore
#12 Re: Pedofilski skandal potresa NSBiH?
Pred kamerama svih TV kuca.. da se konacno UEFA probudi i rjesi problem..mislim da oni samo mogu rjesiti ove stvari..uvjek dobar gost wrote:.... Vješala... i to javno izvršiti kaznu.....