Pedofili u Hrvatskoj
- Amazonka27
- pitt
#2 Re: Pedofili u Hrvatskoj
to nesto a la Dateline NBCAmazonka27 wrote:Jeste li gledali emisiju "Provjereno" na Novoj TV?
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _24923.php
Novinar se na chatu prestavio kao 13-togodisnja djevojcica...upecali su se dvojica predofila i dosli cak do stana "djevojcice". Jedan je odustao pred vratima a drugi usao u stan gdje ga je cekala TV ekipa.
Kada su novinari prijavili slucaj, odogovor je bio...nema zrtve - nema kaznenog djela. Pedofil se odsetao kuci gdje ima djevojcicu od 15 god.
- Amazonka27
-
zemo_online
treba ljude lijecit.zivimo u 21 vijeku,a ne u 18.svakog bolest moze pogodit.
-
aminchev2
ja ne razumijem kad muskarac i zenu mlatiobuca wrote:sve mogu razumjeti ali da neko dira djecu to ne podnosim
a da covijek ili zena koriste djete tako...
ma ODMAH pod zemlju
to se ne moze lijeciti
ovdje jedan pedofil je imao interview... u zatvoru je do kraja zivota sada (prije su ga pustali, i uvijek ga uhvate radi pedofilije)
i kaze on "ovo se ne moze izlijeciti. probao sam sve. i kastriranje, sve sve sve. ja ne smijem biti medju ljudima, pogotovo ne medju djecom. fantaziram o njima."
- mema mo
jao gledala sam, i jos one gadosti sto je kreten pisao djevojcici, pa to je van svake pameti. pa zamislite kako je njegovoj kcerkici. ma treba ga odmah smaknuti. ne mogu da vjerujem da ima toliko bolesnih umova i da su u stanju tako nesto uraditi. fuj fuj...kako se ljudi mogu osuditi za pokusaj ubistva a zasto onda ne mogu za pokusaj bluda nad djecom..c c c c...
-
obuca
aminice zena za razliku od djeteta moze da napusti muza. a djete roditelja ne moze da napusti. djete je malo, nejako i bespomocno, cesto ne zna ni kome da se obrati, a strah igra veliku ulogu. dalo bi se raspravljati o tome ali to nije tema. zena koju mlati muz je, za razliku zlostavljane djece, drugi par cipela. pozdravaminchev2 wrote:ja ne razumijem kad muskarac i zenu mlatiobuca wrote:sve mogu razumjeti ali da neko dira djecu to ne podnosim
a da covijek ili zena koriste djete tako...
ma ODMAH pod zemlju
to se ne moze lijeciti
ovdje jedan pedofil je imao interview... u zatvoru je do kraja zivota sada (prije su ga pustali, i uvijek ga uhvate radi pedofilije)
i kaze on "ovo se ne moze izlijeciti. probao sam sve. i kastriranje, sve sve sve. ja ne smijem biti medju ljudima, pogotovo ne medju djecom. fantaziram o njima."
-
Leona_Sa
#16 Re: Pedofili u Hrvatskoj
UzasAmazonka27 wrote:Jeste li gledali emisiju "Provjereno" na Novoj TV?
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _24923.php
Novinar se na chatu prestavio kao 13-togodisnja djevojcica...upecali su se dvojica predofila i dosli cak do stana "djevojcice". Jedan je odustao pred vratima a drugi usao u stan gdje ga je cekala TV ekipa.
Kada su novinari prijavili slucaj, odogovor je bio...nema zrtve - nema kaznenog djela. Pedofil se odsetao kuci gdje ima djevojcicu od 15 god.
Jos kad sam mu cula pricu...kao on samo htio da provjeri je li to sve istina sto je ona pisala
Cak joj je i poklon donio...koji perverznjak
- Amazonka27
-
modesti
Pedofili ne miruju. Pitanje je samo hoće li ih roditelji djece skontati i prijaviti. Ali se nikada ne zaustavljaju samo na jednom djetetu.Amazonka27 wrote:Izgleda da je ovaj pedofil sto se upecao u stanu...vec ranije prijavljivan zbog zlostavljanja svoje kcerke kad joj je bilo 4 god.
Grozno. Treba ih objesiti sve naopačke. Nemam nikakvog razumijevanja za njih, niti želim da ih shvatim.
- black
treba lijeciti danasnji bolesni svijet, ciji 'proizvod' i jesu pedofili i ostale spodobe, sve to treba samo macolom u glavu..modesti wrote:test01 wrote:treba ljude lijecit.zivimo u 21 vijeku,a ne u 18.svakog bolest moze pogodit.
Aha. Liječiti ih arsenom
-
Any
Glock je laksiblack wrote:treba lijeciti danasnji bolesni svijet, ciji 'proizvod' i jesu pedofili i ostale spodobe, sve to treba samo macolom u glavu..modesti wrote:test01 wrote:treba ljude lijecit.zivimo u 21 vijeku,a ne u 18.svakog bolest moze pogodit.
Aha. Liječiti ih arsenom