Pedagogija - prenosenje znanja (kombinacija nase tradicije)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
PR80.

#1 Pedagogija - prenosenje znanja (kombinacija nase tradicije)

Post by PR80. »

Eh, ovako:
Studiram na pedagosko medicinskom fakultetu... Evo dobili smo temu iz pedagogije: sposobnost prenosenja svog znanja. Moramo sami izabrati temu i demonstrirati/ objasniti ostalim studentima smisao te teme i nasa sposobnost da prenesemo svoje znanje na druge.
Ne zelim da izaberem temu koja ima veze sa medicinom posto se sa tim susrecemo cijelo vrijeme.

Razmisljala sam izabrati temu koja ima veze sa nasom tradicijom i kulturom. I samo da napomenem: ovo je samo jedan dio igre i zbog toga bih voljela da ih naucim nesto sto bas ima veze sa nasom kulturom, ali ni sama ne znam sta....
Usput, ne zelim da bude nesto zakomplikovano jer odmah nece biti ni zanimljivo...
Nadam se da imate zanimljivih prijedloga, a kroz igru i zabavu bi studenti prihvatili tako nesto jednostavno! :) :)
gavrilo

Post by gavrilo »

hrkljus :D
PR80.

Post by PR80. »

gavrilo wrote:hrkljus :D
Zaboravilla sam pravila hrkljusa, ako ih napises mozda tvoj prijedlog bude usvojen. :D
Stvarno mi je potrebna pomoc (bez zeze). :)
gavrilo

Post by gavrilo »

PR80. wrote:Zaboravilla sam pravila hrkljusa, ako ih napises mozda tvoj prijedlog bude usvojen. :D
Stvarno mi je potrebna pomoc (bez zeze). :)
eh ubi me ako se vise sjecam ... :roll: pogledaj jos jednom nadrealiste. ali posto ti je tema vazna odoh ja... da ti ne userem :wink:
Toozla

Post by Toozla »

...kako se odrzala uzajamna povezanost izmedju hladnog' kefira i vruceg' bureka kroz burna bosansko-istorijska zbivanja.... :D
Last edited by Toozla on 15/08/2005 23:19, edited 1 time in total.
PR80.

Post by PR80. »

Toozla wrote:...kako se odrzala uzajamna povezanost izmedju hladnog' kefira i vruceg' bureka kroz burna bosansko-istoriska zbivanja.... :D
Ti mi spasi dan/noc! :D :D
P.S. Ako tako nastavis bices glavna uloga u mojoj demonstraciji hrkljusa! :D
Vodenjak

#7 Re: Pedagogija - prenosenje znanja (kombinacija nase tradici

Post by Vodenjak »

PR80. wrote:Eh, ovako:
Studiram na pedagosko medicinskom fakultetu... Evo dobili smo temu iz pedagogije: sposobnost prenosenja svog znanja. Moramo sami izabrati temu i demonstrirati/ objasniti ostalim studentima smisao te teme i nasa sposobnost da prenesemo svoje znanje na druge.
Ne zelim da izaberem temu koja ima veze sa medicinom posto se sa tim susrecemo cijelo vrijeme.

Razmisljala sam izabrati temu koja ima veze sa nasom tradicijom i kulturom. I samo da napomenem: ovo je samo jedan dio igre i zbog toga bih voljela da ih naucim nesto sto bas ima veze sa nasom kulturom, ali ni sama ne znam sta....
Usput, ne zelim da bude nesto zakomplikovano jer odmah nece biti ni zanimljivo...
Nadam se da imate zanimljivih prijedloga, a kroz igru i zabavu bi studenti prihvatili tako nesto jednostavno! :) :)
A da pokusas objasniti koliko si sposobna da preneses to sto znas na forumu kad imas nas, vake-nake za oponente? :D :D

:-) :)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:D Tema moze da ti bude i:
"Objektivne opasnosti da igra "truhle kobile" preraste u "dzidzi-midzi", posmatrano sa aspekta nastranih ucesnika u istoj." :zzzz:
Toozla

Post by Toozla »

PR80. wrote:
Toozla wrote:...kako se odrzala uzajamna povezanost izmedju hladnog' kefira i vruceg' bureka kroz burna bosansko-istoriska zbivanja.... :D
Ti mi spasi dan/noc! :D :D
P.S. Ako tako nastavis bices glavna uloga u mojoj demonstraciji hrkljusa! :D
.....razradi temu, pa ako bude trebalo opet pomoci.....javicu se ja... :D :D :D
Post Reply