mislis kod jasssmina dujakovica nema tala? ja sam cuo da ima itekako. ali ok ako su fakti takvi, onda sam se lose nadovezao...edu wrote: emisija nije "data" pecaninu..emisija je radjena u produkciji media centra tako da pretpostavljam da je boro kontic taj koji je birao ko ce biti voditelj emisije...
Pećnica?
Moderator: anex
-
radeljas
-
Prenj
... sto jos uvijek ne objasnjava tajanstvenu tisinu u Danima kada je J.Durakovic u pitanju.edu wrote: emisija nije "data" pecaninu..emisija je radjena u produkciji media centra tako da pretpostavljam da je boro kontic taj koji je birao ko ce biti voditelj emisije...
-
wanderer
More bit bidne pojavili se "preci"?Prenj wrote:... sto jos uvijek ne objasnjava tajanstvenu tisinu u Danima kada je J.Durakovic u pitanju.edu wrote: emisija nije "data" pecaninu..emisija je radjena u produkciji media centra tako da pretpostavljam da je boro kontic taj koji je birao ko ce biti voditelj emisije...
-
edu
malo sam gledao u nedjelju pecanina..prica sa seferom..i kaze u vezi s onim atentatom na ciglanama.."u tom atentatu je poginula vasa supruga"..i nastavlja dalje pricati..da bi sefer u odgovoru rekao "da..u tom atentatu je poginula moja supruga i njen brat"...
e sad..mozda je do mene..ali meni je bilo uzasno kada je senad mrtav-hladan preskocio drugu ubijenu osobu u tom atentatu..znam da zna sve detalje oko tog atentata..ali ne spomenu covjeka..meni je to bilo katastrofalno..nadam se da je lapsus a ne to da je mislio da je neko manje vazan od nekog drugog...
e sad..mozda je do mene..ali meni je bilo uzasno kada je senad mrtav-hladan preskocio drugu ubijenu osobu u tom atentatu..znam da zna sve detalje oko tog atentata..ali ne spomenu covjeka..meni je to bilo katastrofalno..nadam se da je lapsus a ne to da je mislio da je neko manje vazan od nekog drugog...
-
Prenj
Senad je proveo 60 minuta sa novom nadom liberala, Lamijom Tanovic, i uopste nije postavio par pitanja koja interesuju sve politicki zainteresovane gledaoce: Koja je razlika izmedju liberala sa Lamijom u odnosu na liberala prije nje, te kakve su garancije da liberali opet nece napraviti koalicije sa crnim djavolima kao 1998.
Elem, nije postavio nijedno neugodno pitanje svojoj sagovornici.
Elem, nije postavio nijedno neugodno pitanje svojoj sagovornici.
Last edited by Prenj on 17/01/2006 09:25, edited 1 time in total.
-
edu
i ja sam malo gledao..iskren da budem..koliko ste hvalili tanovicku ja sam od nje ocekivao "nesto"..a ne ponavljanje iz emisije u emisiju.."ja ne volim da pjevam u horu" i sl..mozda i grijesim..mozda je ono sto sam gledao bilo prekratko..pa sam mozda stekao pogresan utisak!..
-
El-Baklawa
...ma kaki tihic...sta mu je dzemo latic uradio
..
nije mu mog'o ni oprepelit
...jos izvuko fol 2 latice najradikalnije izjave da ga uvali...ali ga je latic maestralno slistio
...nisam ni sumnjo... 
nije mu mog'o ni oprepelit
-
edu
osnovni problem pecanina je sto bi htio da nekome jebe majku ali da i dalje s njim ostane dobar..on bi da se smjeska i govori tihicu kako je glupan..ali da se na kraju opet izljubi s njim..e ne moze to tako..kako samo to lijepo radi aleksandar stankovic..

-
El-Baklawa
Grohotam se...senada wrote:......s' pocetka pecnice nije licio na senada iz dana.....ali iz pecnice u pecnicu biva sve bolji i bolji.......niko iz javnog zivota nije mu kao covjeku i profesionalcu ni do gleznjeva....pecanin je kralj.....
- BigBalabuto
ovdje sve svodi na priću o voditelju, vrlo malo o gostima i sadržaju
niko nije ni spomenuo gostovanje đenaludina latića prije tiijevog gostovanja
raspjevani pjesnik u jednom trenutku istisnu probni balon...
..... vjerske zajednice treba da se organizuju kao društveno političke organizacije....( i kao za seba rukama pokaza tri skupa ili kupa )
.... lakše bi se dogovaralo....
.... tu nema ideologije bilo bi mnogo lakše postići saglasnost....
da nije ovo novo formiranje SSRN samo sa vjerskim predznakom
da je nešto slično tome u pitanju govori činjenica da je nedjelju dana kasnije , samo malo stidljivije procijedio i njegov pametniji brat neđad
niko nije ni spomenuo gostovanje đenaludina latića prije tiijevog gostovanja
raspjevani pjesnik u jednom trenutku istisnu probni balon...
..... vjerske zajednice treba da se organizuju kao društveno političke organizacije....( i kao za seba rukama pokaza tri skupa ili kupa )
.... lakše bi se dogovaralo....
.... tu nema ideologije bilo bi mnogo lakše postići saglasnost....
da nije ovo novo formiranje SSRN samo sa vjerskim predznakom
da je nešto slično tome u pitanju govori činjenica da je nedjelju dana kasnije , samo malo stidljivije procijedio i njegov pametniji brat neđad
- BigBalabuto
Qler wrote:vidi njegaigraj ogame
pa svjestan sam po onom što si i ranije napisao da gledaš a neslušaš
- BigBalabuto
Qler wrote:iskreno i nisam slusao.... na preskaku... jer znam sta ce pitati i sta ce odgovoriti... zato i vijesti pogledam jednom mjesecno, kad promijene txt.....
nisi se udostojio da pročitaš bar ono što sam ja napisao
biti bez reakcije
biti bez stava
ljudi puštaju pokusne balončiće
ovce gledaju
šta ako se počne ostvarivati sve to, valjda radi toga nas i testiraju da vide šta narod misliiiii
-
Prenj
A da otvoris posebnu temu?BigBalabuto wrote:nisi se udostojio da pročitaš bar ono što sam ja napisaoQler wrote:iskreno i nisam slusao.... na preskaku... jer znam sta ce pitati i sta ce odgovoriti... zato i vijesti pogledam jednom mjesecno, kad promijene txt.....
...