Pećnica?
Moderator: anex
-
edu
#1 Pećnica?
Kako vam se svidja?
meni se ne svidja pecanin..mislim da bi to bolje neko drugi radio..npr. imamovic...
meni se ne svidja pecanin..mislim da bi to bolje neko drugi radio..npr. imamovic...
-
The_Fluid
#2 Re: Pećnica?
o cemu se radi?edu wrote:Kako vam se svidja?
daj malo vise detalja
-
edu
detalji:
- u produkciji media centra na federalnoj se poceo emitirati serijal pod nazivom pecnica
- voditelj senad pecanin
- forma intervju u studiju (ekranizovana 5. ili 6. stranica dana..ono gdje oni uvijek s nekim rade intervjue)
- u prvoj emisiji gost bio cedo jovanovic..da je pametan pametan je!
- trajanje emisije 60 minuta
- scenografija ista kao za bez anestezije (takodjer produkcija media centar), ali imam informaciju da ce je ubrzo mijenjati...
- montazer je rodjen u...

- u produkciji media centra na federalnoj se poceo emitirati serijal pod nazivom pecnica
- voditelj senad pecanin
- forma intervju u studiju (ekranizovana 5. ili 6. stranica dana..ono gdje oni uvijek s nekim rade intervjue)
- scenografija ista kao za bez anestezije (takodjer produkcija media centar), ali imam informaciju da ce je ubrzo mijenjati...
- montazer je rodjen u...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
da li ti u svemu prekines kad je najzanimljivije????edu wrote:detalji:
- voditelj senad pecanin
- montazer je rodjen u...![]()
![]()
u koja doba je to?
-
radeljas
#6 Re: Pećnica?
ma koji imamovic - ne budi smjesan. par puta sam ga slusao uzivo na tv. tip je totalno neelokventan. rijecnik skroman, bolje mu ide pisanje, kad sjedne i razmisli. iako i o tome bi se moglo diskutovati.edu wrote:Kako vam se svidja?
-
edu
#8 Re: Pećnica?
e eto nek' je pecanin elokventniji od imamovica..jos kad napravi onu facu..kao bas ga nesto interesuje..pa malo zazmiri..k'o da kroz nisan gleda...radeljas wrote:ma koji imamovic - ne budi smjesan. par puta sam ga slusao uzivo na tv. tip je totalno neelokventan. rijecnik skroman, bolje mu ide pisanje, kad sjedne i razmisli. iako i o tome bi se moglo diskutovati.edu wrote:Kako vam se svidja?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ma jooooooook, senad je oriDZinal....alek wrote:da li bi se ikad desilo nesto pod nazivom 'pecnica' da nije 'latinice'?![]()
ne bi on Denisa kopirao... ne ne....
btw, kad pogledam jednu PECNICU onda cu moci vise komentarisati, a ovako mogu samo reci da je Denis ugodniji ochima.... sorry senade, ali postoje brijaci i frizeri na bascarsiji, sve ti urade za 10KM...
- manijak1
-
glasnost
#17 Re: Pećnica?
kad vec spominjes emira imamovica, je li on jos u danima? nema ga u impressumu (ni njega ni irhama cece), iako objavi jos poneki clanak/intervju. zao mi je ako se rasipa ta (relativno) mlada ekipa. volim citati njihove tekstove i kada se ne slazem s njima.edu wrote:Kako vam se svidja?
snjezana mulic je presla u konkurentsku SB.
-
edu
nije ga bilo jedno vrijeme..ali je u zadnjem broju uradio intervju sa duskom tomicem..i meni je zao sto ga nema cesce..rado se sjecam odlicnog teksta povodm otvaranja fahrinih tornjeva...
kazu da je presao u tu graciju..cim prelistam jedan broj provjerit cu ima li ga..

kazu da je presao u tu graciju..cim prelistam jedan broj provjerit cu ima li ga..
-
edu
ceco je čečo?
nisam znao da je on izletio..znao je ponekad napisati dobar tekst..bazdulje je meni odlican sto se tice testova o knjizevnosti..piscima itd..neka ga..ali vidim u predzadnjem se broju petljao i oko kosarke..pa malo o nowitzkom pisao..ne moze svako sve pisati..neka zaposle nekoga kvalitetnog..kao sto su SN zaposlile cuturu..i rijesen problem...
a zao mi je sto imamovica nema cesce u danima..jebala ga gracija...
nisam znao da je on izletio..znao je ponekad napisati dobar tekst..bazdulje je meni odlican sto se tice testova o knjizevnosti..piscima itd..neka ga..ali vidim u predzadnjem se broju petljao i oko kosarke..pa malo o nowitzkom pisao..ne moze svako sve pisati..neka zaposle nekoga kvalitetnog..kao sto su SN zaposlile cuturu..i rijesen problem...
a zao mi je sto imamovica nema cesce u danima..jebala ga gracija...