Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Moderator: anex
-
DZONPI
#1 Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Jel imo ko slicno ovo inace kad nista neradim ne osjetim nista cim pocnem radit i rukama na vise osjetim u tom djelu ko da me nesto sjece nije klasican bol nego vise ko peckanje .Prije ovog sam imo gripu.Znaci tacno izmedju gornjeg rebra i desne sise sa desne strane.Sutra hecimu ali eto ako je neko imo sta slicno nek sarne.
-
melb26sa
#2 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Zucna kesa je na toj strani i u tom podrucju. Imas kamenje u zuci?
- Ridjobrki
#3 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Žučna kesa nije ni blizu toga ali - postavljaču - šta ti je "gornje rebro", života ti?
-
DZONPI
#4 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Ma mislio sam na vrhu rebra desno i onda sasvim malo jljevo preciznije odmah ispod sise.Evo sad sjedim nista ni kad lezim cim radim i recimo stavim nize desnu ruku iza ledja pocne ko peckat zuljat. Dok sam na poslu takodje jedino kad mirujem ko da je nestalo.
- mixone1995
#5 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Moze biti da ti nije nista, da je to "peckanje" jednostavno na psihickoj bazi, pokusaj da to ignorises i da ne razmisljas o tome .. al' opet naravno za svaki slucaj otidji kod doktora 
- Ridjobrki
#6 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Brate, rebara ima 12 pari - gornje rebro (prvo) ti je haman u predjelu vrata.DZONPI wrote:Ma mislio sam na vrhu rebra desno i onda sasvim malo jljevo preciznije odmah ispod sise.Evo sad sjedim nista ni kad lezim cim radim i recimo stavim nize desnu ruku iza ledja pocne ko peckat zuljat. Dok sam na poslu takodje jedino kad mirujem ko da je nestalo.
Jel' bol duboka unutar grudnog koša ili je površna u mišiću? Imaš li drugih simptoma tipa znojenje, gubitak apetita, malaksalost? Preležao si gripu, haman ti to nisi zaliječio kako treba - pusti forum i prošetaj ti do ambulante da neko malo muzikalniji od nas posluša ta pluća.
-
DZONPI
#7 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Ma znam oticu jedino sta imam jos od simptoma mala vrtoglavica slabost u nogama to sam imo i kod gripe.Izgleda da sam se rano podigo gripa se ipak treba odlezat.
- Ridjobrki
#8 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Ovo hoće i od blitve. U svakom slučaju, kloni se aktivnosti, odleži, pij, jedi, odmori pa vidi...DZONPI wrote:Ma znam oticu jedino sta imam jos od simptoma mala vrtoglavica slabost u nogama to sam imo i kod gripe.Izgleda da sam se rano podigo gripa se ipak treba odlezat.
- insomnia78
#9 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Super je to, sve dok ne "pecka" kad pisas 
-
mudrac2
#10 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
jesi li u nekim rpoblemima, student...?DZONPI wrote:Ma znam oticu jedino sta imam jos od simptoma mala vrtoglavica slabost u nogama to sam imo i kod gripe.Izgleda da sam se rano podigo gripa se ipak treba odlezat.
-
DZONPI
#11 Re: Peckanje sa desne strane tacno izmedju gornjeg djela rebara i grudi
Mudrac pasa ma dobar ko da sam iz Dobrinje.