Pečat- najnovija televizijska blamaža FTV-a

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Taras Buljba

#26 Re: Pečat- najnovija televizijska blamaža FTV-a

Post by Taras Buljba »

Katastrofa.
bmx

#27 Re: Pečat- najnovija televizijska blamaža FTV-a

Post by bmx »

cinjenica je da se kod nas (mislim da siri region) ne prave kvalitetne serije, pa tako ni ova ne odstupa ni najmanje..."rode" krenule dobro, pa nista, gledas i nemas pojma u sta ti prodje 45minuta jer se nista ama bas nista vise ne desava.."urota" krenula super, akcija do bola i nakon 3 epizode bezveze, sve jedno te isto, lafo neki visoko politicki kriminal i gluposti..."lud, zbunjen, normalan" valjala prvih 5-6 i poslije obicne gluposti..i mustafa nadarevic se sve vise ofucao, valjda covjek pokusava da bude smijesan, sta li...sve u svemu, lose serije se generalno prave bez obzira ko ih producira i na kojoj se tv emitiraju
_tulumba_

#28 Re: Pečat- najnovija televizijska blamaža FTV-a

Post by _tulumba_ »

branko_ wrote:
_tulumba_ wrote:na sve lici, samo na nesto kvalitetno sigurno ne lici, bolje ne gledaj jer je BAS gubljenje vremena.....
zato FTV od mene nece dobiti ni 1 KM, ma nije mi mrsko ispuniti uplatnicu kojom cu platiti samo telefon, ne dam im za ovo sran*e pare... :bih: :bih:
Tulumba mislim da se jako varas serija je vise nego dobra,a za promjenu bi trebali podrzati domaću produkciju a ne samo pljuvati nase a hvaliti sve sto je strano. Tvoja je licna stvar da li ces placati pretplatu ili ces ispunjavati kojekakve uplatnice no to nije dovoljan razlog da kazes da je serija gubljenje vremena jer ima itekako losijih projekata koji nam dolaze iz susjednih drzava a ipak se gledaju. Mi naravno ne bi bili ono sto jesmo kada ne bi malo ocrnili sve sto potice iz Bosne umjesto da budemo ponosni jer smo u stanju napraviti takve projekte.
krmenadla wrote:E sad ste me navukli, hajde sad cu i ja malo da probam pratiti ovu seriju, da vidim na sta lici....

samo naprijed neces se pokajati!
ko je uopce spomenuo nesto strano i pogotovo da sam to hvalio???
kad budu pravili seriju u kojoj nece Srbin ili Hrvat glumiti nekog vehabiju, i kad prestanu sa ovim medijskim propagiranjem da su Bosnjaci teroristi...mozda ih i podrzim, ili pak kad se bude snimala serija bez osvrta na nacionalnost i religiju, onda cu ih podrzati, ili eto ako vec mora biti o ratu neka bude fer i posteno o sve tri strane....da je to napravila RTRS ne bi se ni osvrnuo jer me nista to ne bi cudilo, a ovako da placam za emisiju koja me pokusava predstaviti i to jos u negativnom smislu i da blati Bosanca...ma daj!
a do tad, ma zdravo! :D :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#29 Re: Pečat- najnovija televizijska blamaža FTV-a

Post by Truba »

pored poslovično očajne glume

zanima me što će biti s korumpiranim ministrima dekanima i onima koji posao asistenta dobiju preko štele :D
Post Reply