7. Nezavisni blok 35.902;
8. Pokret demokratske akcije 33.257;
Gutić je jedan od boljih premijera kojeg je SDA imala htio ti to priznati ili ne, je li se počelo sa rješavanjem nekih problema, jeste.sumirprimus wrote:sda u tk? ti mora da se salis?
Ko je bio premijer kantona 3,5 godina na TK? Prošli mandat do razlaza sa Kukićem?sumirprimus wrote:sda u tk? ti mora da se salis?
Ili opozicija ili Kukić ako ne želi SDA, a ovi izbori kako većina kaže su na 8, a ne na 4 godine.sumirprimus wrote:ti vjerovatno ne zivis na tk.nista licno druze.
uvijek i u svakoj situaciji protiv sda i njihovog MO...
nema tu neke price, kontra sda i bog.
Borba je da se Kukiću uzme rudnik, a on sve čini da to spriječi. Nema tu ni mene ni tebe u priči.sumirprimus wrote:nekako mi je najprirodnije da se sda i pda zblize ponovo.
plus recimo df.
Ovo kao da je danas napisano, a ne u oktobru prošle godine...vatrogasac wrote:Borba je da se Kukiću uzme rudnik, a on sve čini da to spriječi. Nema tu ni mene ni tebe u priči.sumirprimus wrote:nekako mi je najprirodnije da se sda i pda zblize ponovo.
plus recimo df.
Znaci istina je ono sto se prica za ovog Kukica, da je to pravo zajeban lik i jako mocan.Leverage wrote:Čović i ide u Živinice da Kukiću poljubi ruku i obeća u ime Izetbegovića da ne samo da niko neće dirati RMU Banovići nego da nikad nikakva inspekcija neće doći tamo u naredne 3 i po godine.
Kantonalni Milo Đukanović.Vidal89 wrote:Znaci istina je ono sto se prica za ovog Kukica, da je to pravo zajeban lik i jako mocan.Leverage wrote:Čović i ide u Živinice da Kukiću poljubi ruku i obeća u ime Izetbegovića da ne samo da niko neće dirati RMU Banovići nego da nikad nikakva inspekcija neće doći tamo u naredne 3 i po godine.
Da je uspjela koalicija SDA SDP... koliko bi trajala PDA Vlada... ili bi ovi isti ponovo zamjenili/ vratili stare knjižice...putokaz1 wrote:PDA je pmogla SDA na TK
To je plan Kukić-Izetbegović
Istina. Čovjek koji smijeni Vladu TK zajedno s PREMIJEROMu par dana, BEZ IKAKVE BUKE I TALASANJA, a da se ni jednom ne pojavi u medijima, ne da ni jednu izjavu...Vidal89 wrote:Znaci istina je ono sto se prica za ovog Kukica, da je to pravo zajeban lik i jako mocan.Leverage wrote:Čović i ide u Živinice da Kukiću poljubi ruku i obeća u ime Izetbegovića da ne samo da niko neće dirati RMU Banovići nego da nikad nikakva inspekcija neće doći tamo u naredne 3 i po godine.
Ma kako to, mozda jedno ili nijedno. Uzet ce ostalo, sto ne vide svi. Upravne, nadzorne odbore, kontrolu nad resusrisma, rudnicima itd...Vidal89 wrote:Sad zamisljam sta ce Kukic uradit Izetbegovicu u pregovorima
Uzet ce mu 4 ministarstva