koliko li cemo cekati crack
PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Moderator: Benq
- Raigor Stonehoof
#226 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
preload je utorak mescini, odnosno mozes je skinuti ali ne mozes igrati dok je ne puste zvanicno u prodaju 

-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#227 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Iz ovog videa, mene je najvise fasciniralo koliko ustvari dobro izgleda PS3 verzija ...nevjerovatno je sta su izvukli iz konzole stare gotovo 10 godina.Maharadza wrote:
Ipak se isplati čekati!
Takodjer, mislim da su PS4 verziju prilicno zbrzali i da moze to PS4 bolje....
-
UnscarD
#228 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Eh da, jos da dodam u skladu sa temom
ja sam vise GTA V i zaboravio da sam je presao, dok PC jos ceka izlazk....to kada bi preveli npr na jezik TV serija, mogao bih da vam kazem npr : Obavezno pogledajte Game of Thrones sezonu 1 serija ubija....sad ce poceti
no hard feelings

no hard feelings
- Maharadza
#229 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Butthurt spotted!UnscarD wrote:Eh da, jos da dodam u skladu sa temomja sam vise GTA V i zaboravio da sam je presao, dok PC jos ceka izlazk....to kada bi preveli npr na jezik TV serija, mogao bih da vam kazem npr : Obavezno pogledajte Game of Thrones sezonu 1 serija ubija....sad ce poceti
![]()
![]()
![]()
no hard feelings![]()
- House
#230 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Raigor Stonehoof wrote:preload je utorak mescini, odnosno mozes je skinuti ali ne mozes igrati dok je ne puste zvanicno u prodaju
koliko li cemo cekati crack![]()
neće dugo, dva-tri dana nakon izlaska
- House
#231 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
UnscarD wrote:Eh da, jos da dodam u skladu sa temomja sam vise GTA V i zaboravio da sam je presao, dok PC jos ceka izlazk....to kada bi preveli npr na jezik TV serija, mogao bih da vam kazem npr : Obavezno pogledajte Game of Thrones sezonu 1 serija ubija....sad ce poceti
![]()
![]()
![]()
no hard feelings![]()
GTA V prekucan davnih dana (Xbox 360) i jedva čekam PC verziju
btw da može bolje PS4 bi vrtio igru na 60fps,ali...
-
The Realist
#232 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Nisam ljubitelj GTA, ali ovo je fakat perverzija grafika na PC-u, baš se vidi razlika.
A slažem se sa komentarom za PS 3, neko napisa, baš su dobro izvukli iz tako stare konzole, a vjerujem i da PS 4 može to bolje, mada naravno ne 4K.
Ali opet realno, izgleda dobro na sva tri primjera
.
A slažem se sa komentarom za PS 3, neko napisa, baš su dobro izvukli iz tako stare konzole, a vjerujem i da PS 4 može to bolje, mada naravno ne 4K.
Ali opet realno, izgleda dobro na sva tri primjera
-
Mustang1
#233 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Najbolje od svega mi je kako vi pisete o svemu tome i hvalite .. A realno samo rijetki ce moci pokrenuti to na high a o 4K i da ne govorim .. Jedno su krajnji dometi necega a drugo su dometi do kojih cete vi doci ..
-
The Realist
#234 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Pa i nije naučna fantastika, pogotovo ne kod nas gdje se igre uglavnom ne plaćaju.Mustang1 wrote:Najbolje od svega mi je kako vi pisete o svemu tome i hvalite .. A realno samo rijetki ce moci pokrenuti to na high a o 4K i da ne govorim .. Jedno su krajnji dometi necega a drugo su dometi do kojih cete vi doci ..
Da se svake godine na već pristojan kompjuter radi nadogradnja za neke 3-4 godine će se imati kompjuter koji to sigurno može podržati, a bez da čovjek previše osjeti na novčaniku (govorimo o ljudima koji mogu dati 700-800, ili 1000KM u startu za konzolu, PC.
A osim toga, šta fali što se hvali nešto što valja
- Raigor Stonehoof
#235 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
alejkumu selamUnscarD wrote:Eh da, jos da dodam u skladu sa temomja sam vise GTA V i zaboravio da sam je presao, dok PC jos ceka izlazk....to kada bi preveli npr na jezik TV serija, mogao bih da vam kazem npr : Obavezno pogledajte Game of Thrones sezonu 1 serija ubija....sad ce poceti
![]()
![]()
![]()
no hard feelings![]()

-
rayman90
#236 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
treba dat 2k na centralnu samo i jos preko 500 na monitor i opet se ne postici 60 fps na ultra postavkama

-
UnscarD
#237 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga
Jedini razlog zbog kojeg cu "upgredovati" PC :