PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Raigor Stonehoof

#226 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by Raigor Stonehoof »

preload je utorak mescini, odnosno mozes je skinuti ali ne mozes igrati dok je ne puste zvanicno u prodaju ;)

koliko li cemo cekati crack :roll: :D
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#227 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by UnscarD »

Maharadza wrote:

Ipak se isplati čekati! :P
Iz ovog videa, mene je najvise fasciniralo koliko ustvari dobro izgleda PS3 verzija ...nevjerovatno je sta su izvukli iz konzole stare gotovo 10 godina.

Takodjer, mislim da su PS4 verziju prilicno zbrzali i da moze to PS4 bolje....
UnscarD

#228 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by UnscarD »

Eh da, jos da dodam u skladu sa temom :D ja sam vise GTA V i zaboravio da sam je presao, dok PC jos ceka izlazk....to kada bi preveli npr na jezik TV serija, mogao bih da vam kazem npr : Obavezno pogledajte Game of Thrones sezonu 1 serija ubija....sad ce poceti :D :D :D

no hard feelings :) :run:
Maharadza

#229 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by Maharadza »

UnscarD wrote:Eh da, jos da dodam u skladu sa temom :D ja sam vise GTA V i zaboravio da sam je presao, dok PC jos ceka izlazk....to kada bi preveli npr na jezik TV serija, mogao bih da vam kazem npr : Obavezno pogledajte Game of Thrones sezonu 1 serija ubija....sad ce poceti :D :D :D

Butthurt spotted! :lol: :lol: :lol:
House

#230 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by House »

Raigor Stonehoof wrote:preload je utorak mescini, odnosno mozes je skinuti ali ne mozes igrati dok je ne puste zvanicno u prodaju ;)

koliko li cemo cekati crack :roll: :D

neće dugo, dva-tri dana nakon izlaska :)
House

#231 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by House »

UnscarD wrote:Eh da, jos da dodam u skladu sa temom :D ja sam vise GTA V i zaboravio da sam je presao, dok PC jos ceka izlazk....to kada bi preveli npr na jezik TV serija, mogao bih da vam kazem npr : Obavezno pogledajte Game of Thrones sezonu 1 serija ubija....sad ce poceti :D :D :D

GTA V prekucan davnih dana (Xbox 360) i jedva čekam PC verziju :P :D

btw da može bolje PS4 bi vrtio igru na 60fps,ali... :D
The Realist

#232 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by The Realist »

Nisam ljubitelj GTA, ali ovo je fakat perverzija grafika na PC-u, baš se vidi razlika.

A slažem se sa komentarom za PS 3, neko napisa, baš su dobro izvukli iz tako stare konzole, a vjerujem i da PS 4 može to bolje, mada naravno ne 4K.

Ali opet realno, izgleda dobro na sva tri primjera :D.
Mustang1

#233 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by Mustang1 »

Najbolje od svega mi je kako vi pisete o svemu tome i hvalite .. A realno samo rijetki ce moci pokrenuti to na high a o 4K i da ne govorim .. Jedno su krajnji dometi necega a drugo su dometi do kojih cete vi doci ..
The Realist

#234 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by The Realist »

Mustang1 wrote:Najbolje od svega mi je kako vi pisete o svemu tome i hvalite .. A realno samo rijetki ce moci pokrenuti to na high a o 4K i da ne govorim .. Jedno su krajnji dometi necega a drugo su dometi do kojih cete vi doci ..
Pa i nije naučna fantastika, pogotovo ne kod nas gdje se igre uglavnom ne plaćaju.

Da se svake godine na već pristojan kompjuter radi nadogradnja za neke 3-4 godine će se imati kompjuter koji to sigurno može podržati, a bez da čovjek previše osjeti na novčaniku (govorimo o ljudima koji mogu dati 700-800, ili 1000KM u startu za konzolu, PC.

A osim toga, šta fali što se hvali nešto što valja :D.
Raigor Stonehoof

#235 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by Raigor Stonehoof »

alejkumu selam :D

Image
rayman90

#236 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by rayman90 »

treba dat 2k na centralnu samo i jos preko 500 na monitor i opet se ne postici 60 fps na ultra postavkama :D :oops: :oops: :oops:
UnscarD

#237 Re: PC vs Gaming konzole istog cijenovnog ranga

Post by UnscarD »

Jedini razlog zbog kojeg cu "upgredovati" PC :
Post Reply