Pazarci zaustavili četnike

Post Reply
Lokman

#1 Pazarci zaustavili četnike

Post by Lokman »

Hrabri narod Sandžaka zaustavio je četničku šetnju Pazarom povodom godišnjice srpske okupacije Pazara iz prvog balkanskog rata. Opet se narod samoorganizovao i spriječio poniženje i provokaciju. Kao nedavno krst iznad Sarajeva i ovo je trebala biti poruka bošnjacima od velikosrpske imperijalističke svijesti. Vitalne i borbene Sandžaklije odbile su ovu provokaciju ali strateški okruženi bez komunikacije sa Sarajevom kojim vladaju SDA srbofili i isfucane komunjare maskirane u anacionalnu građansku opciju šanse za opstanak u slučaju ozbiljnijeg konflikta ravne su nuli.
dalje

#2 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by dalje »

Nije istina.
U normalnoj državi narod niti treba niti može bilo šta da sprječava. To je posao policije.
Policijski oficiri koji su zaustavili Živkovića i kolonu vozila, stali su ispred četničkog komandanta i zatražili su od njega da se vrati nazad ili će biti uhapšen.
On je posle kraćeg zadržavanja sa svojim sledbenicima odlučio da se vrati nazad.

U Novom Pazaru tokom prepodneva je potpuno mirno, u samom centru grada, okupljene su manje grupice navijača Novog Pazara, ali oni ne nose nikakve transparente niti bilo šta uzvikuju. Oko njih se nalaze manje patrole policije.
Navijači Novog Pazara nešto pre 13 časova su se razišli sa ulica, tako da u gradu više nema okupljanja.
Stjui

#3 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Stjui »

je li u pazaru naša policija ili su miješane patrole?
dulekrele

#4 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by dulekrele »

Policija kod Kraljeva vratila cetnike. nisu lojavi cetnici ni vidjeli Pazara
Dr. Kuca

#6 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Dr. Kuca »

Kod nas bi se prosetali i jos bi im se i aplaudiralo.
SaraFina

#7 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by SaraFina »

Kako je komično kad neki otvore temu bez ikakvog dokaza i linka. Na temelju rekla kazala.
I još patetično počnu " Hrabri narod Sandzaka" :D

A četnici nisu ni vidjeli Pazara. Baš me zanima Lokman kakav je osjećaj kad te neko demantira dokazima? :)
leo karan

#8 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by leo karan »

Eto nas u Pazar, ne dajte nam.
Stjui

#9 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Stjui »

SaraFina wrote:Kako je komično kad neki otvore temu bez ikakvog dokaza i linka. Na temelju rekla kazala.

A četnici nisu ni vidjeli Pazara. Baš me zanima Lokman kakav je osjećaj kad te neko demantira dokazima? :)
pa nije g.lokman puno ni profulao.narod je izašao na ulice da sačeka te koljače i kada je došao haber do policije u kraljevu,oni su odlučili da spase glavu svojim četnicima(što su ovi bradonjausi i priželjkivali 100% :D ).
Last edited by Stjui on 23/10/2014 14:41, edited 1 time in total.
travnik

#10 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by travnik »

Ku... se muftija, a ku... se i ovaj vođa četničkog pokreta. Kreteni! Samo će bespotrebno neko stradatai, obično ni kriv ni dužan, zbog rasta tenzija i nacionalizma.
SaraFina

#11 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by SaraFina »

Stjui wrote:
SaraFina wrote:Kako je komično kad neki otvore temu bez ikakvog dokaza i linka. Na temelju rekla kazala.

pa nije g.lokman puno ni profulao.narod je izašao na ulice da sačeka te koljače i kada je došao haber do policije u kraljevu,oni su odlučili da spase glavu svojim četnicima(što su ovi bradonjausi i priželjkivali 100% :D ).

Pa ovaj patetičan uvod po meni ne zasluzuje ni kosovski boj :D

I nije isto sukobiti se i izaći na ulici da dočekaš nekog :D

Vjeruj mi da nije uopće isto.
bella_ciao

#12 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by bella_ciao »

:lol:

Pazarci svojim sunarodnjacima rekli historijsko ne i zauvijek ih protjerali sa svoje svete zemlje :lol:
Stjui

#13 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Stjui »

SaraFina wrote: Pa ovaj patetičan uvod po meni ne zasluzuje ni kosovski boj :D

eto,od njih je dovoljno bilo samo da se skupe i pokažu da će biti tu i srpski policajci su istog trena osjetili potrebu da spase svoje četničke sunarodnjake.
SaraFina

#14 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by SaraFina »

Stjui wrote:

eto,od njih je dovoljno bilo samo da se skupe i pokaže da će biti tu i srpski policajci su istog trena osjetili potrebu da spase svoje četničke sunarodnjake.

Spašava Vučić imidz Srbije. Ne budite naivni.

Ako se on obrijao i uljudio, ima da se i čete uljude radi EU :D

Šetali su i do Kosovske granice oklopnjacima, ne tako davno..I to ne četnici nego regularna vojska. I?

Ništa :D
bella_ciao

#15 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by bella_ciao »

SaraFina wrote:
Stjui wrote:

eto,od njih je dovoljno bilo samo da se skupe i pokaže da će biti tu i srpski policajci su istog trena osjetili potrebu da spase svoje četničke sunarodnjake.

Spašava Vučić imidz Srbije. Ne budite naivni.

Ako se on obrijao i uljudio, ima da se i čete uljude radi EU :D

Šetali su i do Kosovske granice oklopnjacima, ne tako davno..I to ne četnici nego regularna vojska. I?

Ništa :D
Nemoj tako, umanjujes herojsko odbijanje napada cetnicki hordi od strane herojstkih Pazaraca :lol:
SaraFina

#16 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by SaraFina »

Ja sam realna. Kako prema svojim. Tako i prema Srbima i Hrvatima.
Naslovnica

#17 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Naslovnica »

Pa zar je u Pazaru ostao iko od pazaraca, ja sve kontam da su se svi preselili u Sarajevo?!
bella_ciao

#18 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by bella_ciao »

opet ovaj idiot trola i prica sam sa sobom ne bil sta ko i zakuho, jesi vise smorio. Nisi bolan vise nikom interesantan vidis da te ignorisu ljudi
dalje

#19 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by dalje »

Stjui wrote:

Cetnici nisu imali odobrenje za skup.
Srpska policija koja tezi ka EU je profesionalno odradila posao i Cetnike poslala kuci. Nije bilo potrebe za ubjedjivanje pendrekom.
Da su imali odobrenje oni koji bi pokusali da sprijece skup bi bili poslani kuci ili ispendreceni.
To tako biva u normalnim drzavama.

A sto se tice hrabrog naroda Sandzaka taj narod je 1992-95. bio u misijoj rupi. Toliko o hrabrosti.
Sad u miru svaka budala moze da se kurci i glumi hrabrost. Da se sutra zapuca opet bi u misiju rupu ili dijasporu a najhrabriji bi kako to obicno biva bili oni ljudi koji danas mirno zive svoj zivot i ne isticu se previse.
Pol_Pot

#20 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Pol_Pot »

dalje wrote:
Stjui wrote:

Cetnici nisu imali odobrenje za skup.
Srpska policija koja tezi ka EU je profesionalno odradila posao i Cetnike poslala kuci. Nije bilo potrebe za ubjedjivanje pendrekom.
Da su imali odobrenje oni koji bi pokusali da sprijece skup bi bili poslani kuci ili ispendreceni.
To tako biva u normalnim drzavama.

A sto se tice hrabrog naroda Sandzaka taj narod je 1992-95. bio u misijoj rupi. Toliko o hrabrosti.
Sad u miru svaka budala moze da se kurci i glumi hrabrost. Da se sutra zapuca opet bi u misiju rupu ili dijasporu a najhrabriji bi kako to obicno biva bili oni ljudi koji danas mirno zive svoj zivot i ne isticu se previse.
Jel govorimo o istoj policiji i normalnoj državi koja je odradila posao neku noć na stadionu JNA, a nakon toga po Vojvodini?
Lokman

#21 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Lokman »

Nevjerovatno kako je peta kolona u Sarajevu aktivna na svaku demonstraciju jedinstva i zajedništva bošnjaka iz Sandžaka i BiH. Sada je srpska policija postala profesionalna a Srbija država uređena bolje od Njemačke. Taj isti Vučić je javno pozivao na ubijanje bošnjaka u omjeru 10:1, bio četnik dobrovoljac na jevrejskom groblju, i takav neprijatelj je u interpretaciji pete kolone faktor stabilnosti, dok su goloruki momci koji su stali da dočekaju četnićke provokatore prikazani kao glumci i " sandžaklije koje se naseljavaju u Sarajevo". Sramota! Migracije su normalna pojava u čitavoj historiji a pogotovo u modernom globaliziranom svijetu gdje je sve u konstantnom pokretu. Njima očigledno smeta borbenost i nacionalna i vjerska svijest naroda iz Sandžaka koja ih čini imunim i preprekom na kolektivnu hipnozu kojoj je izložen bošnjački narod u Sarajevu.
bvcx

#22 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by bvcx »

Pol_Pot wrote: Jel govorimo o istoj policiji i normalnoj državi koja je odradila posao neku noć na stadionu JNA, a nakon toga po Vojvodini?
Da to je ista policija, ali za razliku od tih dešavanja koja spominješ, ovo je bilo najavljeno mjesec dana unaprijed.
bogumila

#23 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by bogumila »

ovaj lokman nedje ograjiso dobro
Šunj

#24 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Šunj »

https://www.youtube.com/watch?v=5ke0RJoy6nQ

http://sandzakpress.net/policija-sprije ... novi-pazar

Policija spriječila dolazak četnika u Novi Pazar

Novi Pazar – Kako nezvanično saznajemo grupa četnika krenula je put Pazara ali ih policija spriječila u tome.Jedan od njih objavio status na facebooku “POLICIJA NAM JE REKLA DA TAMO NEMAMO ŠTA TRAŽITI I DA NEĆEMO GLAVE IZVUĆI AKO NAS PUSTE” I pored toga u centru Novog Pazara prisutno je nekoliko stotina građana koji očekuju dolazak četnika. U samom gradu je mirno...

Novi Pazar – Kako nezvanično saznajemo grupa četnika krenula je put Pazara ali ih policija spriječila u tome.

Jedan od njih objavio status na facebooku “POLICIJA NAM JE REKLA DA TAMO NEMAMO ŠTA TRAŽITI I DA NEĆEMO GLAVE IZVUĆI AKO NAS PUSTE”

I pored toga u centru Novog Pazara prisutno je nekoliko stotina građana koji očekuju dolazak četnika. U samom gradu je mirno a primjetan je povećan broj policijskih snaga.

SANA

Image
Arsenal Royal

#25 Re: Pazarci zaustavili četnike

Post by Arsenal Royal »

Lokman wrote:Nevjerovatno kako je peta kolona u Sarajevu aktivna na svaku demonstraciju jedinstva i zajedništva bošnjaka iz Sandžaka i BiH. Sada je srpska policija postala profesionalna a Srbija država uređena bolje od Njemačke. Taj isti Vučić je javno pozivao na ubijanje bošnjaka u omjeru 10:1, bio četnik dobrovoljac na jevrejskom groblju, i takav neprijatelj je u interpretaciji pete kolone faktor stabilnosti, dok su goloruki momci koji su stali da dočekaju četnićke provokatore prikazani kao glumci i " sandžaklije koje se naseljavaju u Sarajevo". Sramota! Migracije su normalna pojava u čitavoj historiji a pogotovo u modernom globaliziranom svijetu gdje je sve u konstantnom pokretu. Njima očigledno smeta borbenost i nacionalna i vjerska svijest naroda iz Sandžaka koja ih čini imunim i preprekom na kolektivnu hipnozu kojoj je izložen bošnjački narod u Sarajevu.
Nije to peta kolona to su srbi. Moraš znati da ih ima tone na klixu i specijalitet im je da se prerušavaju u građane,metropolite Bosance i Hercegovce a da onda podjebavaju bošnjake.
Post Reply