izvor
Koliko samo ljudi ostaje zadivljeno kad je otkrije? Kad cemo je i mi poceti cijeni?
Paz zar drugi treba da joj se dive i cijene vise nego mi?
Moderator: anex
- Diogen_iz_Sinope
- justahiker
#2 Re: Paz zar drugi treba da joj se dive i cijene vise nego mi?
To ti je uvijek tako, druze moj. Valjda je dobra vecina nas slijepa kod ociju, pa ne vidimo ono sto drugi vide... 
- MyCore
#3 Re: Paz zar drugi treba da joj se dive i cijene vise nego mi?
Ma nema veze ba u redu je samo da ove vizu ukinu

- winnie
#4 Re: Paz zar drugi treba da joj se dive i cijene vise nego mi?
ja joj se svaki dan divim... sad su aktuelne ove boje jesenske, zaista ima prelijepih prizora.
- Jolpaz
#5 Re: Paz zar drugi treba da joj se dive i cijene vise nego mi?
I onda se javi neki jadnik kao ovaj Dario B. i objasni sta to on vidi svojim bolesnim psihopatskim ocima...
Mozda mu je jaka dioptrija, a nema naocare
Mozda mu je jaka dioptrija, a nema naocare
-
realna do boli
#6 Re: Paz zar drugi treba da joj se dive i cijene vise nego mi?
Ja ovu svoju drzavu obozavammmm, radi njenih prirodnih ljepota, planina, rjeka, jezera, mora, ravnica, potoka....
Cesto znam u autobusu okolinu posmatrati ocima turista koji malo, malo posezu za kmerama i aparatima da bi nesto snimili i pokusam se staviti u njihov polozaj, kao da sam i ja prvi put tu, i sta je to ono sto je njih privuklo tog momenta...prizori predivni.
Ne bih sada ovdje o onom drugom..tj o onom ALI...o tome drugi put.
Cesto znam u autobusu okolinu posmatrati ocima turista koji malo, malo posezu za kmerama i aparatima da bi nesto snimili i pokusam se staviti u njihov polozaj, kao da sam i ja prvi put tu, i sta je to ono sto je njih privuklo tog momenta...prizori predivni.
Ne bih sada ovdje o onom drugom..tj o onom ALI...o tome drugi put.
-
palamuda
#7 Re: Paz zar drugi treba da joj se dive i cijene vise nego mi?
Kad naučimo cijeniti svoju zemlju počet ćemo živjeti kao ljudi u njoj. Al mi nismo takvi i Bosna nije te sreće. To je predubok i preširok problem. Nikad mi neće biti jasan stav ljudi oko mene kojima je Bosna kriva za sve njegove životne frustracije, baš neki dan na ovom forumu čitam nekog tipa kako se žali na Bosnu pa ovakva pa ne valja, pa mu carinu naplatili, e kad recimo Njemačka naplati carinu svak kaže švabija je to nema zajebancije, a kad jadna Bosna to isto naplati onda je najgora na svijetu i laje na nju ko stigne. Al da je ljepotica jeste vala pa makar svi pocrkali.