Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
-
elq
#8601 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
1. promijeni browser
2. izbrisi cookies na sadasnjem
3. umjesto + kod broja upisi dvije 00
4. pitaj pp support
2. izbrisi cookies na sadasnjem
3. umjesto + kod broja upisi dvije 00
4. pitaj pp support
- zubi
- zubi
-
jelenam34
#8605 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Pozdrav,
puno hvala na izdvojenom vremenu i pomoći!
Nakon što sam napravila sve 3 točke, bila je kvačica za Security challenge (potvrđujem - I am human) i opet me odvelo do broja mobitela, ali opet piše: "Sorry, we can't send a new code right now. Try again later." I tako dva dana zaredom, ne miče.
Isto, ni ja ne mogu pronaći na njihov stranici e-mail za pitaj pp support? (Stalno navodi da se logiraš na stranicu)
Još jednom hvala!
- Altsa
#8606 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Jel jos uvijek nije moguce da se nama placa u BiH putem paypala ?
-
prelivoda
-
HD_2015
#8608 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Kako si ukucala broj telefona? Treba ovako (ako ti je 063): 63123456. Znači, bez razmaka i crtica.jelenam34 wrote: ↑10/02/2025 11:16Pozdrav,
Nakon što sam napravila sve 3 točke, bila je kvačica za Security challenge (potvrđujem - I am human) i opet me odvelo do broja mobitela, ali opet piše: "Sorry, we can't send a new code right now. Try again later." I tako dva dana zaredom, ne miče.
Isto, ni ja ne mogu pronaći na njihov stranici e-mail za pitaj pp support? (Stalno navodi da se logiraš na stranicu)
Još jednom hvala!
-
jelenam34
#8609 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Upravo tako. Jer piše +387 (Automatski izabere BiH) i ja samo nadopišem 63123456, ali ne prihvaća.HD_2015 wrote: ↑10/02/2025 14:30Kako si ukucala broj telefona? Treba ovako (ako ti je 063): 63123456. Znači, bez razmaka i crtica.jelenam34 wrote: ↑10/02/2025 11:16Pozdrav,
Još jednom hvala!
-
HD_2015
#8610 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ja upravo probao - ukucao nepostojeći mail i nepostojeći broj sa 063. Pisalo mi da je poslao poruku. Znači nisam dobio nikakav error. Nekada browseri zezaju. Probaj drugi browser; ako koristiuš mozilu, probaj chrome i obratno. U krajnjem slučaju promijeni kompjuter. Ako pokušavaš sa mobitela, onda obavezno probaj sa kompjutera.jelenam34 wrote: ↑10/02/2025 14:34Upravo tako. Jer piše +387 (Automatski izabere BiH) i ja samo nadopišem 63123456, ali ne prihvaća.HD_2015 wrote: ↑10/02/2025 14:30Kako si ukucala broj telefona? Treba ovako (ako ti je 063): 63123456. Znači, bez razmaka i crtica.jelenam34 wrote: ↑10/02/2025 11:16
Pozdrav,
Još jednom hvala!![]()
- sargon
#8612 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Do nedavno sam koristio BBI Visa Prepaid karticu povezanu sa paypal racunom, ali od kraja prosle godine BBI banka je ogranicila ovu karticu samo sa otvorenim trans. racunom i stalnim primanjima.
Kakva su vasa iskustva sa drugim bankama, kod koje banke je najbolje "uzeti" Visa pripaid?
Kakva su vasa iskustva sa drugim bankama, kod koje banke je najbolje "uzeti" Visa pripaid?
-
elq
#8613 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Unicredit nema(nisam sig)
U intesu nemoj
Ja sam u rfb i sve radi ok
U intesu nemoj
Ja sam u rfb i sve radi ok
- bubobih
- Grijem se na: plutonij-239 (239Pu)
- Vozim: NCC-1701-D
- Horoskop: Elf
#8614 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ne znam jel nudi prepaid visu al nova banka je najbolja. Nekada je i raifeisen radila na takvom principu no ne koristim ih godinama pa ne znam.sargon wrote: ↑12/02/2025 14:21 Do nedavno sam koristio BBI Visa Prepaid karticu povezanu sa paypal racunom, ali od kraja prosle godine BBI banka je ogranicila ovu karticu samo sa otvorenim trans. racunom i stalnim primanjima.
Sto se tice bar podizanja novca s pp. Znaci kod nove banke odes do bankomata, logujes se u paypal, kliknes withdrawal, ubacis karticu u bankomat, podignes pare. Znaci instant. Nema cekanja 2 3 4 5 dana
-
sarajevosa
#8615 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Nisam odavno koristio paypal, koliko tačno uzmu provizije ako ti je račun u BAM a kupuješ preko amazona? Da li banka konvertuje valutu ili paypal ili možda stranica?
-
jelenam34
#8616 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Hvala na sugestijama! Evo za vikend sam pokušavala sve to na druga dva računala, ali bezuspješno.HD_2015 wrote: ↑10/02/2025 14:39Ja upravo probao - ukucao nepostojeći mail i nepostojeći broj sa 063. Pisalo mi da je poslao poruku. Znači nisam dobio nikakav error. Nekada browseri zezaju. Probaj drugi browser; ako koristiuš mozilu, probaj chrome i obratno. U krajnjem slučaju promijeni kompjuter. Ako pokušavaš sa mobitela, onda obavezno probaj sa kompjutera.
-
BiBi911
#8617 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Posalji poruku Paypal podrsci. Nekada Browser ne posalje sve sto napisemo ili onaj autofill zna pravit Problem. Paypal negdje je vidjeo da si pritisnula razmakmicu i Programm prazno mjesto vidi kao Problem.jelenam34 wrote: ↑17/02/2025 08:29Hvala na sugestijama! Evo za vikend sam pokušavala sve to na druga dva računala, ali bezuspješno.HD_2015 wrote: ↑10/02/2025 14:39Ja upravo probao - ukucao nepostojeći mail i nepostojeći broj sa 063. Pisalo mi da je poslao poruku. Znači nisam dobio nikakav error. Nekada browseri zezaju. Probaj drugi browser; ako koristiuš mozilu, probaj chrome i obratno. U krajnjem slučaju promijeni kompjuter. Ako pokušavaš sa mobitela, onda obavezno probaj sa kompjutera.![]()
-
superOdlichan
#8618 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Zna li neko zašto ne mogu primiti novac na PayPal?
Koristim Raiffeisenovu Visa Classic karticu, verifikovao sam je također. Postavljena je kao Primary obzirom da na accountu imam još 3 povezane kartice.
Uredno šaljem i sve plaćam ali primiti ne mogu.. Trenutno pokušavam isplatiti novac sa cashback sajta i uvijek dobijem povratnu informaciju da postoji neki problem sa mojim PayPal nalogom te da ne mogu poslati pare.
Koristim Raiffeisenovu Visa Classic karticu, verifikovao sam je također. Postavljena je kao Primary obzirom da na accountu imam još 3 povezane kartice.
Uredno šaljem i sve plaćam ali primiti ne mogu.. Trenutno pokušavam isplatiti novac sa cashback sajta i uvijek dobijem povratnu informaciju da postoji neki problem sa mojim PayPal nalogom te da ne mogu poslati pare.
-
quince1985
#8619 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Zdravo. Imam problem koji ne mogu da rijesim. Desilo se da mi je neko ukrao novac sa bankovne kartice u Sparkasse banci, dobijem zamjensku, i pokusam dodati na Paypal, desi se blokada jer sam pokusavala vise puta. Mjesec i po dana su mi pokusavali pomoc,a i Paypal. Jedni svaljuju na druge. Uradila sam sve sto su mi govorili i nije uspjelo. Otvorim racun u BBI banci, kartica aktivna odmah, Prepaid kartica. Pokusam da dodam na Paypal, ne moze (declined). Zvala Paypal kazu da pokusam ponovo za 72 sata. Situacija je da mi treba novac jer od toga zivim,a za 5 dana mi treba stici nova plata na Paypal. Znaci vec imam iznos tamo, koji samo stoji tu, ne mogu ga koristiti niti prebaciti negdje. Moja firma nema drugi nacin da mi posalje novac. Imate li prijedlog kako rijesiti ovo? Znaci sta god sam uradila, poslusala i jedne i druge, kartice budu odbijene.
- insaneinthebrain
#8620 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
jedino da pokusas otvoriti novi nalog na paypalu i povezes tu karticu iz BBI-a sa njim. ako prodje onda da ti na taj salju
-
Isaiah4110
#8621 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Meni se isto desilo da mi je nestao novac sa kartice, prijavio banci, oni savjetovali da izdaju novu i novu sam dodao uz manje probleme i odbijanja, na kraju me nazvali iz paypala poziv iz Irske, da im potvrdim svoj identitet i to je bilo to...za 2 dana rijeseno...a ja nisam ni prijavio njima da imam problem jer je samo 10 funti bilo ukradeno i to ne preko paypala...taj novac koji vec imas na balansu bi mogla prebaciti na neku mastercard 9 KM provizija, tako je bar kod mene bilo, ako neko koga poznajes ima tu karticu probaj i tu opciju, ali nova uplata ti nece ni proci ukoliko nemas povezanu visa karticu, to vjerovatno znas...novi paypal acount ostaje opcija...zovi banku reci da ti to rijese ili zatvaras racun...samo treba malo truda s necije strane, a ti si uradila sve sto si mogla...quince1985 wrote: ↑25/02/2025 16:49 Zdravo. Imam problem koji ne mogu da rijesim. Desilo se da mi je neko ukrao novac sa bankovne kartice u Sparkasse banci, dobijem zamjensku, i pokusam dodati na Paypal, desi se blokada jer sam pokusavala vise puta. Mjesec i po dana su mi pokusavali pomoc,a i Paypal. Jedni svaljuju na druge. Uradila sam sve sto su mi govorili i nije uspjelo. Otvorim racun u BBI banci, kartica aktivna odmah, Prepaid kartica. Pokusam da dodam na Paypal, ne moze (declined). Zvala Paypal kazu da pokusam ponovo za 72 sata. Situacija je da mi treba novac jer od toga zivim,a za 5 dana mi treba stici nova plata na Paypal. Znaci vec imam iznos tamo, koji samo stoji tu, ne mogu ga koristiti niti prebaciti negdje. Moja firma nema drugi nacin da mi posalje novac. Imate li prijedlog kako rijesiti ovo? Znaci sta god sam uradila, poslusala i jedne i druge, kartice budu odbijene.
-
quince1985
#8622 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Iz Paypala kazu da iz nekog razloga (njima nepoznatog) ne moze da se povezu kartice, nijedna. Ne preporucuju novi nalog jer bi sistem mogao prepoznati adrese i napraviti blokadu opet. Tako mi rece agent. Nemoguce je da mi ne mogu naci nacin da provjere da sam to ja, da ja pokusavam uci u svoj nalog.
- nivla
#8623 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
rajfajzen je primao uplate sa paypal na visa kartice i povlacio na racunquince1985 wrote: ↑25/02/2025 16:49 Zdravo. Imam problem koji ne mogu da rijesim. Desilo se da mi je neko ukrao novac sa bankovne kartice u Sparkasse banci, dobijem zamjensku, i pokusam dodati na Paypal, desi se blokada jer sam pokusavala vise puta. Mjesec i po dana su mi pokusavali pomoc,a i Paypal. Jedni svaljuju na druge. Uradila sam sve sto su mi govorili i nije uspjelo. Otvorim racun u BBI banci, kartica aktivna odmah, Prepaid kartica. Pokusam da dodam na Paypal, ne moze (declined). Zvala Paypal kazu da pokusam ponovo za 72 sata. Situacija je da mi treba novac jer od toga zivim,a za 5 dana mi treba stici nova plata na Paypal. Znaci vec imam iznos tamo, koji samo stoji tu, ne mogu ga koristiti niti prebaciti negdje. Moja firma nema drugi nacin da mi posalje novac. Imate li prijedlog kako rijesiti ovo? Znaci sta god sam uradila, poslusala i jedne i druge, kartice budu odbijene.
a to da nema opcija da ti firma plati drugacije nego na paypal je malo nevjerovatno, moze uvijek devizni racun, western union, s tim da se onda moras odreci ili ti ili firma nekog iznosa za finalizaciju transakcije
sto se bbi tice tamo sve moze dok ne skontas da ne moze
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#8624 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
jest ali ima pare već na tom akauntuinsaneinthebrain wrote: ↑25/02/2025 16:53 jedino da pokusas otvoriti novi nalog na paypalu i povezes tu karticu iz BBI-a sa njim. ako prodje onda da ti na taj salju
mislim da ti je paypal u tom slučaju jedina opcija koja ti može pomoći
zovi njih
-
Schumann
#8625 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Taj isti reiffeisen te po defaultu tretira ko kriminalca, ako preko paypala primis 500 marakanivla wrote: ↑28/02/2025 14:11rajfajzen je primao uplate sa paypal na visa kartice i povlacio na racun
a to da nema opcija da ti firma plati drugacije nego na paypal je malo nevjerovatno, moze uvijek devizni racun, western union, s tim da se onda moras odreci ili ti ili firma nekog iznosa za finalizaciju transakcije
sto se bbi tice tamo sve moze dok ne skontas da ne moze