PayPal ili Skrill

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Limeni99

#1 PayPal ili Skrill

Post by Limeni99 »

Poštovanje forumaši :-D Može li mi neko reći malo više o PayPal-u i Skrill-u? Prednosti, mane, načini uplate/isplate, plaćanje na internetu... Hvala unapred svakome ko pomogne :-D
muminovic

#2 Re: PayPal ili Skrill

Post by muminovic »

Moze naravno, samo nadjes temu koja postoji godinama sa preko par hiljada postova:

paypal-u-bosni-i-hercegovini-t37163s6175.html
Limeni99

#3 Re: PayPal ili Skrill

Post by Limeni99 »

Nije to baš to... Hoću baš iskustvo ljudi koji imaju iskustvo s obom, da mi da par saveta
Edin H.

#4 Re: PayPal ili Skrill

Post by Edin H. »

Vole te i jedni i drugi kad imas casha :oops:
sagosen

#5 Re: PayPal ili Skrill

Post by sagosen »

Što se tiče Skrilla, mogu ti reći da je prednost što provizije nisu toliko velike u odnosu na Paypal, štaviše dosta niže su od Paypala. Skrill se uglavnom koristi na sajtovima za klađenje, ali ima i dosta drugih sajtova gdje možeš platit Skrillom. Ujedno je to i najveća mana Skrillu, jer Paypal se nalazi na svakom drugom sajtu i možeš kroz Paypal platiti, dok Skrill nije toliko raširen. :D
phillie

#6 Re: PayPal ili Skrill

Post by phillie »

I Skrill i Paypal. Kao da moras samo na jednom biti registrovan. Licno, da sam na tvom mjestu, otisao bih na ove stranice i u zavisnosti za sta cu ih koristiti procitao informacije koje mi trebaju.
orm983

#7 Re: PayPal ili Skrill

Post by orm983 »

Dali neko zna dali se sa Skrill Mastercard karticom može podizati novac na bankomatu u BiH i plaćati za robe i usluge u prodavnicama, restoranima...tj. na POS terminalima. Samo da napomenem da je kartica izdata na ime osobe koja živi u Njemačkoj jer oni tamo mogu dobiti tu karticu. Mene insteresuje dali je neko sa stranom Mastercard karticom od Skrilla vršio isplate na bankomatima u BiH i plaćao na POS terminalima?
Post Reply