PAUKOVI U AUTU!!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
londza

#1 PAUKOVI U AUTU!!

Post by londza »

NE, nije naslov za sljedeci film, nego ovo je OZBILJNO! ;-)

Zadnjih par dana....
vozikam se (i to 80 na sat) kad od jednom !! dva, tri pauka na dash (tamo gdje puse zrak :), a jedan tacno ispred nosa ! :shock:

P.S. Imam araknofobiju :(

Prepade se, pa pocela sverati na ulici, malo falilo da neskrenem u jezero! I to tako ih vidjam zadnih par dana! :x :x
Yebem im sve zivo..ti ljubimci se izgleda smjestili u mom autu, predpostavljam kod motora ispod haube, i nece da idu! Imali iko prijedloga, da smaknem ovu infestaciju?
Nebi sprejala neke otrovne gasove po autu..nije mi nikako jasno zasto ih sada ima ovdje u sjevernoj Americi, nisam do sada nikada imala ovaj problem?!

:bljak: :bljak: mrzim pauke!!!!
alek

Post by alek »

stavi nojevo jaje pod haubu :D

ej meni je to sto pricas horor
dr.iver

Post by dr.iver »

Kaze se pauci, al' nebitno

Gdje parkiras? Ne razumijem se u pauke, ali vidi da negdje nema leglo ili sta vec gdje parkiras, pregledaj ima li gdje pod haubom ih, naspricaj ili stavi neko sredstvo koje ih unistava(kad je motor hladan, pazi ako ostecuje gumu i(li) plastiku, da ne osteti instalacije od auta) i par dana se vozi bez ventialcije, znaci ugasi i zatvori otvore za ventilaciju.
paauk

Post by paauk »

jel neko trazio pauka.... :D :D
londza

Post by londza »

Yebi ga sada.. :P paukovi pauci svako drugacije pa vise neznam kako da pisem, al' ja mislim da ova tema nepripada ovdje ...
uglavnom paauk, tvoj savjet je? :)

Eh ovako....auto je bilo parkirano u garazi prvo, gdje sam isto primjetila paucina, isto kad upalis grijanje u autu, onda se stvore! Posto je malo zahladnilo, traze leglo valjda negdje toplo :x ?
Cula sam da se treba otvoriti hauba i pospricati hladnom vodom svaki put iza voznje...hmm...

Pogledajte kako su ovi "ljubimci" zafrkani...

http://www.studio-din.com/modules.php?n ... le&sid=104
p.s. pise paukovi :-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Pauci ili paukovi...ispravno je oboje :) a ti pauci u Iraku... :lol: .
Samo ti upali ventilaciju na max...sami ce otici :).
ifbbpro

Post by ifbbpro »

joj jebo te to je nocna mora :-x
ne volim vidjeti pauka, pogotovo ne u tako malom prostoru kao sto je auto
londza

Post by londza »

Upravo tako ifbbpro,

samo neznam sad bil' trebala ugasiti ventilaciju i zatvoriti otvore ili upaliti grijanje da ih istjeram? :-?

Najgore sto neznam nista o tome, pa sam mislila da nevole vrucinu i ja upali grijanje do max i vozimmm ja jadnica a oni izlaze :shock: :-) !

:fuj: :fuj: mrzim pauke!
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Valjda pauci u autu
Lace

Post by Lace »

londza wrote:Yebi ga sada.. :P paukovi pauci svako drugacije pa vise neznam kako da pisem, al' ja mislim da ova tema nepripada ovdje ...
uglavnom paauk, tvoj savjet je? :)

Eh ovako....auto je bilo parkirano u garazi prvo, gdje sam isto primjetila paucina, isto kad upalis grijanje u autu, onda se stvore! Posto je malo zahladnilo, traze leglo valjda negdje toplo :x ?
Cula sam da se treba otvoriti hauba i pospricati hladnom vodom svaki put iza voznje...hmm...

Pogledajte kako su ovi "ljubimci" zafrkani...

http://www.studio-din.com/modules.php?n ... le&sid=104
p.s. pise paukovi :-)
tzv. pauci kamile :-?

http://images.google.com/images?q=camel ... art=0&sa=N
londza

Post by londza »

Ahhhhhhhh, sto mi taj link dajes??? :shock:

Ja mislila nesto za ubistvo.. ako ikako moze.. he he heh' 8-)
Edin H.

Post by Edin H. »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Valjda pauci u autu
Ko bi jos obracao paznju na gramatiku :D
londza

Post by londza »

:sad: Pauci/Paukovi/Qurac ....u Autu, izaberite jedno od tih 3 pa mi javite mozemo i glasati ako je to bolje :)

Ja se sva pretvorila u prah od straha, a oni razglabaju o tome :? :)
Lace

Post by Lace »

londza wrote::sad: Pauci/Paukovi/Qurac ....u Autu, izaberite jedno od tih 3 pa mi javite mozemo i glasati ako je to bolje :)

zovni one extrminejtore :D nek ti garazu naprscu i auto...malo ga ostavi da lezi da ih ukines i eto :D
londza

Post by londza »

Nisam bas fanaticar otrovnih gasova, ubila bih ja njih tako al' onda ja ostajem sa mentalnom retardacijom i zatrovanjem organizma, kad budem udisala te otrovne hemikalije i sta god stavljaju .. ne.. ne... :D
Lace

Post by Lace »

londza wrote:Nisam bas fanaticar otrovnih gasova, ubila bih ja njih tako al' onda ja ostajem sa mentalnom retardacijom i zatrovanjem organizma, kad budem udisala te otrovne hemikalije i sta god stavljaju .. ne.. ne... :D
pa izraci...i operi ostatke ofkors :-?
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Ama stavi 5 vrabaca, 3 goluba, 1 zmiju i 2 gu¹tera u auto i rije¹en problem...
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Ja sam prije godinu, dvije zvala autorizovanu firmu koja istrebljuje insekte/ stetocine... Covjek fino dosao, naprskao... dan poslije sam mogla vidjeti kako su ih hemikaliji fino uspavali... Od tada ni jednog zivog :D (nije bio pauk, nego neki manji insekti).
Nemoj se sama sa tim igrati pa koristiti hemikalije, telefoniraj fino i posavjetuj se sta mozes uraditi.

Sretno. :)
Edin H.

Post by Edin H. »

londza wrote::sad: Pauci/Paukovi/Qurac ....u Autu, izaberite jedno od tih 3 pa mi javite mozemo i glasati ako je to bolje :)

Davno je to izglasano :D

Sto se tice samoga problema, klin se klinom izbija.

Zatvore te u sobu sa nekoliko tarantula i kada ih sve pobijes izlijecena si (podrazumijeva se ukoliko se jedna od tarantula prije ne docepa tebe)

Ako ne mozes da nadzes tarantule odes u Hercegovinu i odradis eksperiment sa poskocima.

Inace nije bilo potreba da otvaras novu temu, mogla si potraziti pomoc od njegove svetosti, cuvenog vidovnjaka Klesara Tadije Tegobe. Njegovi mudri savjeti bi ti zasigurno prosirili vidike.
londza

Post by londza »

Ok, hvala na sugestijama :razz:
Post Reply